15 Nisan 2015 Çarşamba

Elektronik kart temizleyici

Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. Aşındırıcı değildir, tortu bırakmaz, tozların yeniden birikmesine engel olur. Geniş kullanım alanlıdır.


Elektronik kart temizleyici

Plastik, metal, alüminyum parça temizliklerinde güvenle kullanılabilir. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. Püskürtme ve daldırma yöntemi ile kullanılabilir. Selülozik tiner kullanılır birşey olmaz.


Paylaşılmadık Bilgiden Kimseye Fayda Gelmez Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Temizlenecek kartların üzerindeki toz ve pasakları kolayca temizler. Kuruma süresini hızlandırmak için basınçlı hava kullanılabilir. Kesinlikle kullanım esnasında herhangi bir zarar vermez.


Elektronik kart ve devre temizleyici kullanım şekli. PCB sanayide kullanılan özel temizleyiciler var kuru temizleyicilerde kullanılan kimyasallara benzer ama bulamazsın 1-TRICHLOROETHANE gibi. Petek Temizleme 1Lira, Probleminizi Çözemezsek Ücret İadesi Yapıyoruz.


Gresi, yağı ve kirleri çok çabuk söker, hiçbir çaba gerektirmeden buharlaşarak ortamdan ayrılır. Ekran Kartı – Anakart Oksitlenme Sorunu ve Çözümü (Yorum) Yorum Yaz. Elektrik panoları, elektronik kart ve devrelerin üzerine çökmüş toz, bulaşan gres ve madeni yağı elektrik bağlantılarına, kart ve devreler üzerindeki hassas parçalara zarar vermeden temizleyip, arkasında tortu bırakmadan kısa zamanda buharlaşarak ortamdan ayrılır. TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Kargo Bedava! Etkin formülü sayesinde hızlı kuruma sağlar.


Sipariş vermeden önce yapmanız gereken uygun marka ve modeller. Kart Temizleyici Sprey 2gr. Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz.


Mobil Uygulamamızı İndirin. Kullanım Alanları: Hassas derecedeki elektrikli ve elektronik sistemlerde zaman içinde biriken kir, yağ ve toz artıklarının kolayca temizlenmesi için özel olarak formüle edilen uçucu özellikte, kalıntı bırakmayan, güçlü yapıda, yalıtkan özellikte temizleyicidir. KULLANIM ALANLARI: Kontakt Temizleyici. Bilgisayar, cep telefonu, elektronik sistem kartları, boyalı yüzeyler, mekanik sistemler temizliğinde 1güvenli ve başarılı bir üründür. Oksitlenme nedir ve elektronik ürünlerde oksitlenme nasıl temizlenir bu yazımızın konusu olacak.


Elektronik kart temizleyici

Sentetik tiner ile temizleme yapabilirsiniz. ERHAN KİMYA Yıllık üretim deneyimi sonucunda ürünlerini SOLL- Xx markası altında piyasaya sunmaktadır. Tüm SOLL-Xx ürünleri kendi Lisanssı altında ERHAN KİMYA tesislerinde üretilmektedir. Onarımını yaptığımız elektronik kart ve makinalardan bazıları aşağıda belirtilmiştir. ULC Ultra Temizleyici elektronik için mükemmel bir soğuk temizleyicidir.


Ağır kalıntıları çıkarmak için ideal güçlü yayılma etkisi vardır. Yüksek parlama noktasına sahiptir. Siz de bir petek temizleme makinası alarak peteklerinizin temizliğini kolayca yapabilirsiniz. Fiyat ve diğer teknik bilgiler için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Elektronik kart temizleyici

Neredeyse bütün elektronik aletlerin içerisinde bulunan elektronik kartlar çok kolay bozulabilmektedir. TL Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. KART TEMİZLEME SPREYİ SERVI.


ELEKTRONİK DEVRE TEMİZLEYİCİ. YAR-KiM ENDÜSTRiYEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TiCARET LTD. Endüstriyel Temizlik Kimyasalları. Ana kart satışı Firmamız Türkiye Geneline hizmet vermektedir.


MASTERCARE elektronik devre kart temizleyicidir. Her türlü elektronik ve elektrikli hassas devrelerin temizliğinde kullanılır. Yoğunluğu sudan düşüktür.


Yüzeyde kalıntı bırakmaz Kullanım alanı çok geniştir. ESD korumalı taban ile kaplanmıştır. Test sürecinden başarı ile geçen ürünleri paketlemeden önce dış etkilere.


Fayans, mermer, çini, seramik gibi yüzeylerden yağ sökmede güvenle kullanılır. Zemin temizleme makineleri ile mükemmel uyum sağlar ve çok rahat kullanılır, köpüğü kontrollüdür. Etiketler: devre kartı temizleme lehim lehim temizleme lehimleme pcb temizleme.


Türkiye`de bilişim ve elektronik ile ilgilenen Türkiye`nin gelişmesini sağlayacak insanlarımıza hizmet etmek için kurulmuştur. Bu tür maddeler çok iyi temizleyici olabilir ancak bazı metallerle tepkimeye girerek oksitler oluşturabilir ve ayrıca. Yorumunu saat içerisinde cevaplanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar