10 Nisan 2015 Cuma

Led trafo seçimi

Led trafo seçimi

Tek Çip Şerit Led metrede led çalışma voltajı V. Metrede Amper akım çeker. Bu konu ile ilgili Bilgilendirme videosu. Led adaptoru, led adaptor, led trafo , serit led trafo , serit led driver, led driver, led surucu. Doğru güç kaynağını seçebilmek için uygulamada kullanılacak toplam led miktarını ve led ’in birim metrede kaç amper akım çektiğini bilmemiz gerekiyor.


Peki şerit led trafo seçimi nasıl yapılmalıdır? LED şeritlerde sabit akımı sağlayan bir rezistans mevcut ise voltajı tutturmak yeterli olacaktır. Voltaj boşta iken 16volt civarı ölçersin yanılmasın seni bu lindeki baglayınca 12. Spot adaptörü sabit akımlıdır sökme kullan. LED trafo seçimi tüm LED sistemine göre değişir ve bir hesap sonucu alınır.


Bunun yanında sisteme sabit akım sağlayan bir aygıtın olması, rezistans gibi, da gereken hesabı yine değiştirecektir. LED ’ler özel devrelerle desteklenmemişse genellikle 12v ile çalışırlar. Aldığınız ürünün verilerini okuyunuz. Okumadan 2volta bağlamayınız.


Priz modeli adaptörler, LED trafolar , LED sürücüler gibi türleri bulunan trafolar mükemmel bir elektrik tesisatı için olmazsa olmaz ürün olabiliyor. Eğer bu ürünler yeterli düzeyde kullanılmazsa ilerleyen dönemlerde büyük sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Kaçak Akım Rölesi Seçimi. Eglo Ampul Seçimi nasıl olmalıdır ? Eglo Pratik Aydınlatma Fikirleri Pozitif Aydınlatma Fikirleri.


Bu yazımızda LED ampul seçimi hakkında parametrelere değineceğiz. Güneş Enerjili Uçaklar Güneş Enerji Haritası Lisansız Elektrik Üretimi Yeraltı Trafo Merkezleri Elektronik Atıklar. Projede trafonun boşta çalışması da düşünülerek sabit kompanzasyon yapılmıştır. Bunun yanında normal çalışması da hesaplanıp ona göre bir otomatik kompanzasyon yapılmaktadır.


Bu yüzden amper değerlerine dikkat ederek trafo seçimi yapmanız gerekmektedir. Düzgün bir ışıklandırma için şerit led kullanıyor iseniz doğru çalışması içinde uygun amper değerinde trafolar seçilmesi gerekir. Alacağınız trafo üzerinde voltaj ve amper değerleri belirtilir.


Bu ürünlerin seçimi sırasında yüksek ve alçak gerilim korumasının gözden kaçmaması gerektiğine de dikkat etmek gerekiyor. Elektrik akımı ve LED birim uzunluğu dengesinin hesaplanması sonrasında seçimin olması gerekmekte. Farklı Malzemelerin Akım-Gerilim Eğrilerinin Yorumlanması Dünya’nın En Verimli LED Teknolojisi Geliştiriliyor Yıldız ve Üçgen Topraklama Sistemleri.


Bir tesisin projesini hazırlarken yapılan en temel hesaplardan biri trafo güç hesabıdır. Trafo güç hesabı yapılırken önce tesisin kurulu gücü alınır. Trafo hesabında gerekli olan bağlantı(talep) gücüdür. Bu da kurulu güç ile eşzamanlılık katsayısı çarpılması sonucu bulunur.


Amper ŞERİT LED ADAPTÖR ( TRAFO ) FANLI Volt Amper 3Watt Metal Kasa. Led , Trafo , Projektör, Bant armatür, avize, şerit led , ampul, ray spot, daha bir çok ürünün ve markanın toptan satış fiyatına parekende satış magazasıyız. Yaptığı 2alışverişten 1olumlu puan aldı.


Led trafo seçimi

Led aydınlatmalar için alelade bir trafo almak mümkün değildir. Aydınlatmanızın özellikleri ve kapasitesi düşünülerek bu kapasiteye uygun olacak şekilde bir led trafosu seçilmelidir. Doğru led trafosu seçimi yapmanız halinde led aydınlatanız tam kapasite ile ve güvenli bir şekilde çalışacaktır.


Hesaplanan direncin gücü W Kullanacağınız direnc değeri Kullanacağınız direncin gücü W Seri Led Direnc Hesaplaması: Besleme Voltajı V Led `in çalışma voltajı V Led `in çektiği akım ma Seri Bağlı Led Sayısı Hesaplanan direnc değeri ? Nesnelerin İnterneti ve Bulut Veri. Lcd- Led -Plazma TV’lerin Tüm Yedek Parçalarını Stoktan ve Aynı Gün Kargo İmkanı İle Tedarik Edebileceğiniz Türkiye’nin İlk ve En Büyük Televizyon Yedek Parça Online Satış Sitesi. Amper Şerit Led ve Güvenlik Kameralarına Uyumlu. AMPER SEÇİMİ YAPARAK SATIN ALABİLİRSİNİZ. Led Modül için led sürücü (Güç Kaynağı ) seçimi.


V olarak tercih edilmeli ve uygulamalara göre iç mekan meanwell led trafo yada dış mekan mean well led trafo kullanılmalıdır. Sizleri LED adaptör fiyatları avantaşlarından yararlanmaya davet ediyoruz. Yıl Garanti - Aynı Gün Ücretsiz Kargo.


Bütün adaptör çeşitlerimize, adaptör menusü altındaki, ilgili alt kategoriden ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. VDC 8V ile en fazla ledi seri bağlarsınız led için aşağıda ki şemada olduğu gibi seri paralel guruplar halinde bir bağlantı yapılabilir.


Amper Kamera ve Led Trafo en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Kendimizi müşteri yerine koyarak özenle seçim yaptığımız temamız, tamamen kullanıcı odaklı olup aradığınız ürüne hızlı erişim, hızlı alışveriş ve ödeme. En Ucuz Elektrik Malzemeleri. Normalde insanların büyük bir kısmı şerit ledler arasından seçim yaparken bir metre SMD paketli olanları seçmektedir. Ancak bunun yerine farklı şerit ledler.


Tahmini Şubat Cuma günü kargoya verilir. Aydınlatma ürününün seçimi bahçe dekorasyonu açısından oldukça önemli bir noktadır. Bahçe aydınlatma ürünlerinin seçimi kişinin zevkine göre seçilir ancak bunun yanı sıra bahçenin şekline ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermelidir. Adaptör kullanmanız en doğru seçim olacaktır.


Tabi bu değeler ortalama ve ortalamanın altı kalitede, bir çok elektrikçide bulabileceğiniz LEDler için geçerli. LED üreticisi olduğu için çeşitli değerlere ve kaliteye sahip LEDleri piyasada bulmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar