7 Nisan 2015 Salı

Rf kontrol devresi

Bu ay hazırladığım yazıda sizlere, basit ve pratik bir “RF KONTROL DEVRESİ ” ni nasıl gerçekleştirebileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Maalesef bir dijital fotoğraf makinam olmadığından dolayı yapmış olduğum devrenin fotoğrafını gönderemiyorum. Saniye ledleri enerji ilk verildiğinde pasif durumdadır.


Bu saniye animasyonlarını up butonuna basarak değiştirebilirsiniz. Cep telefonu SMS ile cihaz kontrolu. Rf kontrol devresi , rf iletişim, rf alıcı verici hobi devreleri, hazır. Tek Kanal RF uzaktan kumanda devresi.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Avize Kumandası Aydınlatma Kumandası Uzaktan Kumanda Lamba Işık Kanallı Rf Kontrol. RF alıcı - verici devre kitinin çalışma voltajı V - V, çıkış voltajı ise volttur. Uygulama devremizin amacı alıcı ve verici devresinin çalışmasının pekiştirilmesi.


Alıcı devresi 16f62alıcı hibriti, led. Drone ve Multikopter Esc Motor sürücü - hız kontrol devresi Drone ve Multikopter Fırçasız Brushless Motor Drone , Multikopter İniş Takımları ve Parçaları Uzaktan kumanda. Arkadaslar oldukça basit bir rf alıcı-verici devresi arıyorum. Düğmeye basınca alıcıdaki led yanacak.


Vericide bir düğme olcak. Smd malzemelerle yapılırsa verici kısmı daha kullanışlı olur. RF kontrol modülü ile lamba, motor, kapı, klima gibi aletlerimizi uzaktan kontrol edebiliriz. Bu tip devreleri delikli pcb de yapıp iyice kontrol edip sonra enerji vermeni tavsiye ediyorum. RF üniteleri takmadan önce PIC den PIC e kablo ile dene.


Rf kontrol devresi

Merhaba arkadaşlar üzerinde çalıştığım ve sonunda yapmayı bitirdiğim kanal RF alıcı vericimi sizinle paylaşmak istiyorum. Isis ve Ares çizimleri mevcut ayrıca devrenin baskı devre şemaları pdf halinde var. MHZ lik alıcı verici devresi gerekli yapabilen veya elinde olan varsa yardımcı olabilirmi kumandalı arabam için içindeki rf mhz ben 50. Modüllerin İletişim mesafesini kendim henüz kontrol etmedim, ancak ürünü satan bir sitedeki açıklamasında açık alanda yaklaşık 150m iletim yapabildiği yazıyordu.


Aşağıdaki verici devresi , kanal veriyi ( entegrenin AAA1Apinlerindeki butonun durum bilgisi) RF modül vasıtası ile. Bu sayfa, radyo devreleri sayfasıdır. Devre denendi sorunsuz çalşıyor. Radyo alıcı devresi , radyo verici devresi , receiver devreleri , transmitter devreleri , rf kontrol devreleri bu sayfamızda listelenmiştir. YAKINDA EKLENECEK ELEKTRONİK DEVRE TALEPLERİ.


RF Kumanda Sistemleri,Uzun Mesafe Kumanda,Uzun Mesafe Alıcı verici,kısa mesafe kumanda, rf modem,led kontrol ,android kontrol , - Orka elektronik Otomasyon Sistemleri,orka elektronik. Ayarlanabilir RF attenuator(zayıflatıcı) genellikle rf devrelerinde voltaj kontrolü kullanılarak radyo sinyalinin frekansını ayarlamak amacıyla kullanılır. Bu ayarlanabilir rf attenuator programlanabilmektedir. Sıklıkla ayarlı veya programlanabilir RF attenuator dizayn. Pompstart, pompa motoru ile su deposu arasında GSM üzerinden çalışan, gelişmiş, otomatik su deposu dolum sistemidir.


Telefonunuz üzerinden, programlanır, size takip sağlar, bilgi vererek, kontrol etmenizi sağlar. Mikroişlemci tabanlı ısıtma kontrol sistemidir. BİLGİ VEYA SİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN. HT serisi özel entegreler oldukça kullanışlı, daha önce HT serisi ile yapılmış kanal IR kontrol devresini de içeren çeşitli elektronik devreler yazımda IR uygulamayı yayınlamıştım. RF Multi Kontrol isimli bu projede karşılıklı haberleşen iki ünite bulunmaktadır.


Rf kontrol devresi

RF alıcı verıcı ile pıc kullanılarak kanallı röle devresi ve lcd ekranda hangı rölenin acıldıgı yazacak. LM3opamp ile yaptığımız karşılaştırıcı devresi , hassasiyeti ayarlanabilir özel bir devredir. MHz’lik RF (radyo frekans) sinyali ile veri iletişimi ve seri iletişim konularında uygulama uygulayabilmek için kullanılabilecek isteğe bağlı bir devredir. RF verici devresi RF alıcı devresi ile birlikte kullanıldığından, müşteriye ikisi birlikte sunulmaktadır. Sayın abilerim kardeşlerim, bana picsiz basit bir rf kanallı alıcı verici devresi lazım lütfen yardımcı olurmusunuz.


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Usb Port Röle Kontrol Kartları. Bu ürünümüz ile bilgisayarınız usb portundan kablosuz rf adet röleyi kontrol edebilirsiniz.


Rf kontrol devresi

RF devreleri iki türdür bunlar alıcı verici devrelerdir. Bu iki devreyi genellikle tane veya tane mikro işlemci kontrol eder. Radyo frekansı için bir frekansa ihtiyaç vardır ve bu frekans ayarı ya donanımla yada yazılım ile ayarlanabilir.


KUMANDALI LED KONTROL ÜNİTESİ kategorisindeki iLED markalı 12A RF Kumandalı LED Kontrol Ünitesi ürünü çok uygun fiyatlarla iled. Led kontrol devresi , Led dim devresi , Dim. Yani evimizdeki herhangibir televizyon uzaktan kumandasıylada alıcı devresinin röle uçlarına bağlı olan cihazı kontrol edebiliriz.


Kullanıcı cihaza uygun kumandayı dilediği gibi tanımlayabilir. RF kablosuz kumanda aracılığı ile kontrol edilebilir. Pc üzerinde özel olarak hazırlanmış yazılım ile istediğiniz gibi kontrol edilebilir. Kontrol cihazıyla RGB şerit ledlerinize renk verebilir, ışığın kontrastını ayarlayabilir, kapatıp açabilir ve çeşitli animasyonlar yapabilirsiniz.


NOT:GERİ İADESİ VE GARANTİSİ YOKTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar