28 Nisan 2015 Salı

Linea park sensörü montajı

Malum aracı park etmekte zorlanıyorum. Park sensörü taktırmaya karar verdim ve fiat yetkili servise gittim. Multijet Linea U3manyetik park sensörü montajı ve incelemesi. Videolu park sensörü montajı Aşşağıdaki videodan fiat siena için park sensörü montajının nasıl yapılacağı ayrıntılarıyla gösterilmiş sizde bu aracı örnek alarak aracınıza park sensörünüzü yerleştirebilirsiniz.


Linea park sensörü montajı

Bu videomuzda geri vites kamerası ve park sensörü montajının nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi oalcaksınız. Kameranız olduğuna göre sadece bip sesi veren en basitinden bir park sensörü işinizi görecektir. Zaten delik açma boyutu hemen hemen aynıdır. Yıl firmamız garantisindedir.


Montaj şekli aynı sensörler gibidir. Park yapmak özellikle bayanlar arasında araba kullanımından soğutacak etkenler arasına girmiştir. Bu sebeple de bazı araçlara park sensörü taktırmak ciddi anlamda keyif sürüşünüzü artıracak etmenlerden olacaktır.


Linea park sensörü montajı

Ancak her araçta olmayacaktır. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın! Bekleyelim bakalım olursa olur olmazsa park sensörü de iş görüyor aslında.


Bu mesajı oraya yazmıştım ama orada sayfalarca tartışma vardı, kolay bulunsun diye ayrı bir başlıkta da paylaşayım istedim. Aracın orijinalinde park sensörü olmasa da aracınıza daha sonradan park sensörü taktırmanız mümkündür. Böyle durumlarda park sensörü -arka aracınızı park ederken işinizi kolaylaştırıyor.


Aracınızın arka tamponunda kullanabileceğiniz park sensörleri, geri manevra yaptığınız sırada ultrasonik dedektörler aracılığıyla araçla arkasındaki engelin arasındaki mesafeyi ölçüyor. Piyasa Müziğinden Nefret Ediyorum. Direksiyon elektrikli olduğundan montajı işinin ehli kişilerce yapılmalıdır. Masaüstü bildirimlerine ekleyin Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz? Kardeşim bugün Serviste sorduk.


Ek ekran takılıyormuş park sensörü için. Yani araça direk uyumlu değil. Bide bizim serviste daha hiç bi. Ekranlı montajı ön arka beraber taktırırsan oluyomuş. Araçla uyumlu bu arada arkadaki gibi çalışıyor sadece fazla hassas olması rahatsız ediyor.


Dışarda veya oto elektrikçilerde sonradan yapılabilecek sis farı veya park sensörü montajları da “yetkili servis harici işlem” olarak algılanıp duruma göre servis insiyatifinde garanti dışı bırakılabileceği gibi cruise control montajı da aracınızı garanti dışı bırakabilir. Araç Geri Görüş Kamerası Carub. AUDİOMAX MX GERİ VİTES GÖRÜŞ KAMERASI. Fiat Linea Konsol Klima Aydınlatma Ampullerinin Değişimi -. Karter Muhafaza Demiri Linea Fiorino 1. Multijet sadece 14TL TL olarak Tofaş Fiat yedek parça marketi Aktaş Otodan satın alabilirsiniz.


Akü Yıllık Bakım, Çekmeköy Oto elektrik, park sensörü , oto alarm, yedek anahtar, klima, oto bakım,. Yeterki montajı düzgün olsun. Delici Ve Yayıcı Sis Farı Arasındaki Fark.


Sadece geri görüş kamerasına bakarak park etmeye çalışan bir sürücüyseniz park yardımcısı çizgiler tam size göre. Park etme manevralarını etraftaki objeler ve diğer otomobillere göre nasıl yapacağınız konusunda bu çizgiler size yardımcı olacaktır. Seat Cordoba Cd çalar montajı kolay mı? Park Sensörü arıyorsan site site dolaşma! FIAT LINEA Dikiz Ayna Kaporta Aksamı oto yedek parçaları.


En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FIAT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Arka sis lambasi anahtari ile : Arka sis. Oto Klima Gaz Dolum Servisi;. FİAT LİNEA FAR TASI BOZUK VE TEMİZLİGİ? CİTROEN JUMPER FAR TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?


Krank Devir Volan Sensörü 1. Farlarınız hava kararınca otomatik olarak yanması için far sensörü takılması gereklidir. Servislerde bu işlem belirli bir ücret karşılığı yapılmaktadır. Grande Punto, Punto Evo, Linea , Bravo, 50 500L kullanıcılarının buluştuğu forum sitemize üye olmayı ve size. Resimli) Merhaba arkadaşlar, aliexpress üzerinden hafta önce aldığım park sensörü dün elime geçti, bugün de aracıma montajını yaptım. Polo DVD ve Multimedya Sistemi.


Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Linea , şık görünümüyle tüm aileyi daha ilk görüşte etkileyecek. Yenilenen ön ve arka tamponları, şıklığını tamamlayan krom ayrıntılarıyla yeni Linea tüm bakışları üzerinde topluyor. Serviste park sensörü veya geri vites kamerası ya da multimedya takılınca bağlı donanımlar garanti dışı mı kalıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar