10 Nisan 2015 Cuma

Modern lambader modelleri

Ev dekorasyonunda aydınlatma ürünlerinin en gözde türü lambaderlerdir. Eskiden lambader almak istediğinizde tek tip ürünü her mağazada görürken, şimdi her mağazada o kadar çok çeşidiyle karşılaşıyoruz ki. Salonlarınızda şık mekanlar oluşturabileceği gibi, genç odalarında huzurlu kitap okuma alanları oluşturabilir ya da oturma odanızın köşesinde şık bir dinlenme köşesi tasarlayabilirsiniz.


Taşlı lambader modelleri ise klasik tarza yakındır. Köşe aydınlatma ürünlerinden kasıt ise ayakları olmayan, tek bir sütun gibi yükselen lambaderlerdir. Asil ve şık etkisiyle, ışığın etkisini. Sezon trendlerini takip eden tasarımları ve uygun fiyatlarıyla beğeni kazanan Dekorazon.


Kısacası hem aydınlatma amaçlı hemde dekor amaçlı kullanabileceğiniz onlarca farklı renk ve model seçeneği bulunuyor. Ahşap ayaklı lambader modelleri , metal lambader modelleri , kısa ve uzun modeller ve daha pek çok farklı seçeneğe bu siteden ulaşılabilmektedir. Evidea, sınır tanımaz ürün çeşitliliği ve kapıda ödeme gibi kolaylılıkları ile müşterilerine avantajlı.


Modern lambader modelleri

Ayaklı ve yerden yüksekliği ayarlanabilir lambader modelleri , farklı ebat ve renkleri ile her zevke hitap edecek zengin bir kategori ile satışa sunuluyor. Avvoni, Apliqa ve Mudo Concept gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini. Sarkıt avizeler genel olarak koridorta çokça kullanılmaktadır.


Genel olarak sarkıt avizeler sade görüntü için idealdir. Dekoratif köşe aydınlatmaları arasında en çok dikkat çeken ürünlerden biri olan tripodlambadermodelleriyle de evinizin her bir köşesinde kendi stilinizi yansıtabilir, modern ve keyifli köşeler oluşturabilirsiniz. Yaşam alanınızın tarzına uyumlu, çeşit çeşit rengârenk lambader modelleri Altıncı Cadde’de sizleri bekliyor. Modern yapılarda daha çok tercih edilmektedir. Fakat düz ayaklı olanları da vardır.


Modern lambader modelleri

Bunun yanı sıra gövdesinden yükseldikçe kıvrılan ve masalara da konulabilen modelleri de vardır. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. PROJENİZ HAKKINDA KONUŞMAYA HAZIRMISINIZ ? Toplantı talebi için tıklayınız.


Lütfen formu eksiksiz doldurunuz. Lambader , evin dekorasyonuna modern bir hava katar. Oluşturulan tüm taleplere saat içerisinde yanıt verilmektedir. Evinizde büyük farlılık yaratacak olan sıradışı lambader modelleri ile göz kamaştırıcı güzellikte alanlar oluşturabilir ve evinizin dekorasyonuna modern bir bakışı yakalayabilirsiniz.


Galerimizde yer alan modern ve dekoratif lambader modellerini beğeneceğinizden kesinlikle eminiz. Görsellere hayran olacaksınız. Klasik lambaderler , modern lambaderler , özel tasarım lambaderler hepsini tek tek inceledik.


Salonlarada, oturma odalarında ve yatak odalarında sıklıkla karşımıza çıkabilen lambaderler modern aydınlatma araçlarındandır. Türkiye Geneli Nakliye ve Montaj Hizmetimiz Başladı ! Ekstra indirimli fiyat. Kumaş şapkalı, metal ayaklı bu harika ürün sınırlı sayıda! Dekoratif Soba Modelleri Günümüzde soba kullanan ev sayısı oldukça azdır.


Modern lambader modelleri

Eskiden sıkça kullanılan, şimdilerde genelde köy evlerinde gördüğümüz sobalar artık yerini merkezi ısıtma sistemlerine veya kombilere bırakmış durumda. Daha rüstik bir tarz kazandıran endüstriyel lambalar modern evler için tercih edilebilir. Faturanızda yer alan ürüne ait renk, model değişikliği talebiniz için iade işlemleri başlatılacaktır. DEKORASYONUNUZU TAMAMLAYAN TASARIMLAR. LAMBADER KÖŞE AYDINLATMALARI.


Tam farklı modelden size uygun olan modeli seçerek evlerinize ve iş yerlerinize uygulayabilirsiniz. Banyolarımız bizim gerek fiziksel gerekse. Siz alacağınız ortamın renk ağırlığını tespit edip ona uygun olacak şekilde mobilyalar içinde kaybolmadan uyumlu bir görüntü sağlayacak modeli seçerek müthiş aydınlatmanıza kavuşabilirsiniz. Mobilya Mutfak Masa Sandalye Takımları Evinizin mutfağına İstikbal mobilya’nın dekoratif modern görünümlü masa sandalye takımlarıyla ilgi çekici yemek ortamları. Cam Kapaklı Mutfak Dolap Modelleri.


Evin şüphesiz en güzel akseuarlarından biri de lambaderdir. Birbirinden farklı aydınlatma ve avize tasarım ve modellerin olduğu sitemizde her zevke uygun zengin ürün çeşitlerimizi. Eğer odanız modern stilde ise, pek çok farklı modern lambader modeli mevcut.


Bunların en popülerleri ahşap veya metal ayaklı tripod lambaderler, tek ayaklı sarkıt lambaderler ve şapkalı pek çok farklı lambader modeli. E-Posta adresinizle sitemize kayıt olun, yeni ürünleri ve kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun! Bütün yani yaksız yere sabit üretilen modeller bir vazoyu ve ya kocaman bir bibloyu andırabilir.


Hafif aydınlatması ile bulunduğu alana loş bir ışık yayar lambaderler. Bysehpacı lambader modelleri bir çok farklı tarza ve zevke hitap eden oldukça geniş ürün yelpazesine sahip, ister modern ister klasik her iç mekana ayak uydurabilen, zarif, modern , dinamik ve dekorasyonda farklılık arayanlar için sıra dışı tasarımlardan oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar