1 Nisan 2015 Çarşamba

Amerika için priz dönüştürücü

Amerika için priz dönüştürücü

Ancak bazı ürünlerde alt kısımdaki yuvarlak girişli priz ucu bulunmaz. Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. AMERİKA PRİZ UCU 1VOLT PRİZ UCU JAK ÇEVİRİCİ-AMERİKAN TÜRK ÇEVİRİCİ JAK 1volt. AMERİKAN İNGİLİZ FİŞ UNİVERSAL PRİZ ÇEVİRİCİ Amerikan jak fişli cihazları Türkiyede KULLANIM İÇİN.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Priz çevirici mı bakmıştınız? Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum.


Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. Bir tane dönüştürücü aldım telefondan çıkan USB kabloyu adaptöre taktım. Bende anahtar ile , dönüştürücünün altındaki dişlik yuvayı anahtar ile açtım. Outlet ürünlerini satın almak için size en yakın mağazamıza giderek ödemesini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur.


AMERİKAN PRİZ DÖNÜŞTÜRÜCÜ APARAT HIZLI KARGOLAMA Ürün yorumu yok. AMERİKA -KORE-İNGİLTERE DEN TÜRKİYEYE ELEKTRİK PRİZ ÇEVİRİCİ. Bu farklılığın nedeni Amerikada’ki şebeke elektriğinin 1Volt – Hz.


Avrupa’daki şebeke elektriğinin ise 2Volt – Hz. Fotoğraf makinemin pilini de dönüştürücüyle şarj ediyordum onda bir sorun yaşamadım ama telefonun kronik sorunları harici sanki arada dönüştürücü yüzünden saçmalıyor gibi geliyor. Uzatma Kablosu ve Grup Priz.


Bildirim yaptığınız iade ve değişim işlemleriniz için. Volt ve - Hertz uyumlu olur. Peki bunu nasil anlayacagim ? Amerika ‘da kullanilan fis ve priz asagidaki gibidir. Aksi takdirde, eşyalarınız bavulunuzda fazladan ağırlık olmaktan öteye gidemeyecektir.


Yaşam alanınızı, birbirinden farklı tarzdaki. Evde ve ofiste kullanılan priz çeşitleri genelde bir fişi belli bir şekilde takacak şekilde üretilir. Dönüştürücü daha yüksek voltaj için mi şarttır.


Pek merak ettim, cevaplar için peşinen teşekkürler. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Ancak içinden bizim prizlere uymayacak cinsten bir şarj aleti çıktı.


Birde 110V 2V problemi olabilir mi ? Benim laptop adaptörüm de aynı. Sadece fiş aparatı yeterli olur. Ek olarak diğer teknolojik ürünlerimiz için direk 2volt için uyumlu olduğundan hem dönüştürü hem fiş aparatı olan bir alet gereklidir.


Bu nedenle bir tane dönüştürücü satın almanız gerekir. Adaptör fişleri ya da yurtdışı dönüştürücü prizler elektriği. Bunun için endişelenmeyin.


Dünyada, 110V - 125V veya 220V - 240V elektrik türleri kullanılır. Detaylı bilgi için tıklayınız. Toptan adaptör İngiltere abd kanada seyahat adaptör prizi dönüştürücü abd elektrik fişi. M-TECH seyahat adaptörü dünyadaki tüm seyahatleriniz için mükemmel bir arkadaştır.


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Bundan sonra hangi ülkeye giderseniz gidin, priz tipleri artık sizin için sorun değil. Mobil Uygulamamızı İndirin. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Türkiye prizine dönüştürücü olan model ile İngiliz prizlerini rahatça kullanacaksınız.


Araçların çakmaklık girişine takılarak 100W’a kadar 220V şehir elektriğiyle çalışan bir dönüştürücü satışa sundu. Duty Free’de 5YTL’lik dönüştürücü avroya satılıyor! Ancak uçakla ilgili pek çok şey gibi onun bağlantıları da kendine has.


Monofaze ve Trifaze Fiş Prizleri Türkiye. Bu priz dönüştürücü ile dünyanın heryerinde her türlü cihazı elektriğe bağlayabilirsiniz. Portatif, şık ve hafiftir. Topraklı priz olmadan tüm ekipmanlar için uygundur.


Seyahat için tasarlanmış bir üründür. Bu kategori altında birçok model ve özellikte çeşidi bir arada bulabilir, eviniz için en uygun tasarıma ve özelliğe sahip modellere tekli ya da çoklu olarak sahip olabilirsiniz. Cayma Hakkı ve mağazanın iade, değişim bilgilerini detayda görebilirsiniz. Herhangi bir ülkeden elektrikli cihazları etkinleştirin Avustralya’da kullanıma uygun prize kullanılacak. Küçük ve kompakt kolay saklama için tasarım ve taşımak, seyahat için harika adaptör.


Kullanım rahatlığı ve görselliği için size en uygun anahtarı istediğiniz renge ve işleve göre seçmeniz büyük önem taşır. Anahtar ve prizler günümüzde sıva içi ve sıva dışı olarakta kullanılabilir. ZELLİKLER-DÖNME TİPİ ÜNİVERSAL ŞARJ CİHAZI-DÜNYANIN HER YERİNDE KULLANABİLECEĞİNİZ ŞARJ CİHAZIDIR-ÜRÜN BAŞLIĞINI DÖNDÜREREK FARKLI PRİZ GİRİŞLERİNE ULAŞILABİLİR-ADET USB GİRİŞİ BULUNMAKTADIR-2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar