17 Nisan 2015 Cuma

Sony z1 manyetik şarj

ZZSONY MANYETİK HIZLI ŞARJ USB KABLOSU. Mıknatıs, telefon şarj portunu ünite şarj konnektörüne yöneltir ve bağlantıyı kurar. Setteki değiştirilebilir uçlar, bu ünitenin Xperia Z′nız ile kapaklı veya kapaksız kullanılmasını mümkün. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Lütfen web sitemizi geliştirmemize yardımcı olun.


Sony z1 manyetik şarj

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Manyetik Şarj Ünitesi DK31.


Bir defa dk lağına şimşek ( şarj oluyor) işaretine denk geldim, sonra yeniden gitti. Vade farksız taksit fırsatı burada! Kostümleri, Yöresel Kostümler, Kız Çocuğu Kostümleri Doğum Günü Ve Parti Malzemeleri, Orjinal Teknik Malzeme Ve Aksesuarlar, En Uygun Fiyatlarla Tahtakalemarketi. Sipariş Verin Ayağınıza Gelsin. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Manyatik özelliği sayesinde kablonuzun ucu ve telefonunuzun usb girişi hiçbir şekilde zarar görmez. Asla bilakis çoğu kişi sorun olur dedi ama aydır kullanıyorum nerdeyse hiç sorun olmadı hızlıca şarj esiyor. AC Adaptör ve Güç Kabloları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Cortrea USB to Micro USB Dönüştürücü Adaptör.


Kapakları açmadan şarj oluyor. Cihazda Smart Connect özelliği olduğu için Şarj olurken telefonda başka işlerle de uğraşabiliyorsunuz. Tüm orijinal şarj aleti modellerine Media Markt’tan uygun fiyatlarla sahip olabileceğinizi ise unutmayın. Yeni orijinal an4usb araç şarj.


Satış Fiyatı : 2TL (Tek Çekim Fiyatı) Havale İnd. USB kategorisi için mi bakıyorsunuz ? VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. Tükendi Stoğa Girdiğinde Haber Ver.


Kdv Hariç Fiyat $ Kdv Hariç S. Bende manyetik kablo almayı düşünüyorum hangi marka model alacağımı karar vermedim tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Aletleri kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Bu sorunun birka ç temel nedeni vard ır. Cihazın orijinal şarj aleti kullanılmadan ger çekle ştirilen şarj dolum işlemi nedeniyle, soket belirli bir zaman sonra arıza verebilmektedir. SONY XPERİA ZSARJ SOKETİ DEĞİŞİMİ. Telefon hiçbir şekilde açılmıyor.


Sony z1 manyetik şarj

Yan sanayi üretim bataryalar gibi telefonunuzun ısınma değerlerini arttırmadan tam kapasite güç ve güvenle kullanabilirsiniz. Geçen ay telefonum şarj olurken kardeşim üstüne oturdu, şarj girişine ciddi bi baskı oldu. O günden sonra telefonu şarj edebilmek için sarj aletini girişe takıp biraz aşağı doğru bastırmam gerekti onun dışında bi sorunu yoktu. Ziyaretçi (Mobil) sony donanım olarak iyi fakat kasa yapısı olarak çok kaba, benim tercihim hem donanım hem kasa olarak lg g2.


Bağlan CEP TELEFONU YEDEK PARÇA. Kullanıcı cihazınızı tarafımıza ulaştırmanız durumunda arıza tespitini yaparak tarafınıza bilgi verilmektedir. S Video Yorumlar Blog İletişim Menu. DSLR Fotoğraf Makineleri.


Sony z1 manyetik şarj

Aynasız SLR Fotoğraf Makineleri. Dijital Kompakt Fotoğraf Makineleri. Xperia ZŞarj soket en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Gece takıyorum sabah kalkıp bakıyorum hala olmuş. Hepsini Göster Daha Az Göster.


Bende bugün aldım ilk defa kullancam :D kapakları değiştirdim bugün hatta. Sony manyetik şarj aleti. Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri. Araç şarjı , ev şarjı ve harici şarj aletleri. Stamina modunu kullanarak pil süresini arttırabiliyorsunuz.


Otofokuslu ve LED flaşlı olan cep güzel kareler yakalayabiliyor. Saatlerce videolarında batarya güçlülüğünden kalitesinden bahsedilmiş. Bir de ortada tüketici hatası da bulunmamakta, sorun şarjı bitti kapandı ve bir daha açılmadı. Orijinal olmayan diğer başlıklar gibi teknik sorunlara yol açmaz güvenle kullanabilirsiniz. Yıllarca sony k790i kullandığım için markaya güvenerek tomarla para verip aldığım telefonun ilk haftadan hata vermesi, ki kesinlikle kullanıcı hatası denebilecek bir şey yok çünkü gözüm gibi bakıyorum, telefon daha bir haftalık, beni çok üzdü ve mağdur durumdayım.


Cihazı şarj etmek için tüm yapmanız gereken şarj tabanına yerleştirmek. Pil seviye göstergesi vardır? Bir gösterge cihazın pili azaldığında size bilgi verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar