28 Nisan 2015 Salı

Kristal taşlı modern avize

KARE KRİSTAL TAŞLI AVİZE. Estetik olmaları, modern ve şaşalı bir görünümde üretilmeleri, ürün modellerindeki seçenekler, dekorasyonlarında uyumluluğa dikkat edenler için ideal avize türü olmasını sağlıyor. Karşılaştırma listesine ekle -. Siyah renkli avize modellerinden, fanus ve açelya stilindeki avize modelleri, modern bir ev dekorasyonunu düşleyenlerin en çok tercih ettikleri ürünlerden sadece birkaçıdır.


Işığın Modası Evinizin her odası. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Hepsiburada Home Ahtapot kollu modern avize 4. Ekstra indirimli fiyat. Bu noktada sitemizde krom avize seçeneklerinden taşlı avize seçeneklerine, spor bir görünüm kazandıran halat avize seçeneklerinden klasik çizgide ki cam avizelere seçeneklerine kadar ihtiyacınız olan birçok farklı ürünü bulabilirsiniz ve yaşam alanlarınızda modern görünümü yakalayabilirsiniz. Cami avizeleri, otel avizeleri, modern ve klasik avize ihtiyaçlarınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Sizleri Ankara siteler Altınay caddesindeki showroomumuza bekliyoruz. Trendylight olarak sürekli yeni avize modellerini ve çeşitlerini sizlere en uygun fiya. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Günümüzde daha modern tarzda tasarlanmış ve metal alaşımların kristallerle birarada kullanıldığı modeller daha çok tercih edilse de, klasik tarzdaki kristal taşlı avize modellerinin de meraklısı yok değil. Bugün piyasada, her iki stilde de çok sayıda farklı modellerde kristal taşlı avize bulmak mümkün. Bir avizeciye gittiğimiz zaman o kadar çeşitli avizeler vardır ki hangi birini alacağımızı şaşırırız. Kollu ya da tavana yapışmalı, kristal , armatör taşlı , kollu ve aynı zamanda tavana sıfır monteli, şık ve zengin görünüm zarif tasarım, ve çoklu renk seçeneği ile size özel tasarlanıp uygulanabilir. Klasik, avangar modern avize ve aksesuarlarıyla, göz kamaştıran showroomunda size hitap eden avizeyi mutlaka.


Hem kristal hem de cam olanlardan ayrı ayrı bahsedeceğiz. Bol taşlı şıkır şıkır olan bu tasarımlar bir harika. Resimlerde de ayrıntılı olarak göreceğiniz kristal taşlı modern avize modelleri sizin de ilgi alanınıza girdiyse dekorasyonunuzda kullanarak son derece başarılı bir dekorasyona ilk adımı atabilirsiniz. Hem modern hem de lüx görünümü en iyi şekilde sağlamış olacaksınız.


ALMİRA Lİ ŞEFFAF CAM KOLLU AVİZE. Yorumları oku (0) Yorum yaz. Kristal ve cam avizeler olarak ayırmamda fayda var. TL Evidea Favorilere ekle menu. Alışveriş sepetinizde ürün yok.


Galeri boşluğu bronz avize modeli. Avize fiyatlarına göre kolayca. Paslanmaz kas rgb taşlı avize modeli. Dairesel kristal taşlı antre avize. SARKIT AYDINLATMA MODELLERİ.


Kristal taşlı modern avize

Siyahı ve kırmızı severlerin ilgisini çekecek tarzda bir avize modeli olan Kırmızı renkli modern kristal taşlı avize modeli,dikkat çekmeyi de severlere hitap edenlerden. Tasarım avize modelleri asil duruşu ve tasarımıyla evinize, ofisinize, işyerinize farklı bir hava katıyor. Ebat ve Fiyat Konusunda Lütfen Bizimle İletişime Geçin. Bu ürüne yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.


Uzun yıllara dayanan imalat tecrübemizle kaliteli hammadde den üretilmiş zengin avize taşı çeşitlerine sistemimizden ulaşabilirsiniz. Sürekli yenilenen avize modelleri ile en güncel avize modelleri uygun fiyat ile avizelerburada. Modern yapılarda daha çok tercih edilmektedir. Bu nedenle yemek odaların da görkemli yemek masalarının üzerinde mutlaka bir şık kristal taşlı avize modellerinden seçilmesi daha çok tercih edilmektedir. Amerikan servis takımı modelleri hamarat kadınların ellerinde modern kesimleri ve renkleri ile sofralarda renk ve desen.


Kristal taşlı modern avize

Oturma odası, genç odası, mutfak ve yatak odası aydınlatma seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Sportif seçeneklerde kullanılabilecek renkli şekilli avizeler bulunurken, avangard tarzını sevenler için kristal taşlı antre avize modelleri kullanabilirsiniz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. RGB salon avize ledli kumandalı avizeler.


RGB çift katlı avize MODERN AVİZELER. Ceylan Kollu ya da tavan ayapışmalı, kristal , armatür, armatör taşlı , talep edilirse kollu ve aynı zamanda tavana yapışmalı, istenilen her ölçü ve tazsarımla, geniş mekanlarınıza yüksek tavanlarınıza dar tavanlara geniş hava katacak projelerinize ceylan avize profesyonel tasarım ekibi ile oluşturulacak ürünler. Asimetrik avizelerin kullanıldığı salonlar genelde daha modern döşenmiş salonlardır. Oturma odası ve yatak odaları içinde çok güzel ve değişik modeller bulunmaktadır. Vitale Aydınlatma ile birbirinden şık ve farklı tarzda ürünleri bir arada bulabileceksiniz.


Kristal taşlı modern avize

Sizler İçin Özel Olarak Hazırladığımız Fırsat Kategorimizi Mutlaka İnceleyiniz. Kocaman ve kapsamlı kristal avizeler, bakır kaplamalı avize , parlak avize , asma avizeler, kristal zincir taşlı avizeler,tavan avizeleri,kültürlülatıcılar. Son Zamanlarda gözde durumda olan avizeler ve mütevaziliği ile aydınlatmasıyla halen göz.


Salonlarınızın aydınlatma araçlarından olan avize modellerinden ister modern dilerseniz klasik tasarımlarda bir kaç örneklerle göstermeye çalıştım. Açıklama: Karen modeli aşşağı bakan lÜ kristal ve taşlı camlı modern avize modellerinden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar