15 Nisan 2015 Çarşamba

Fiş dönüştürücü

TL 1TL (4) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. TL 2TL (17) OnlineVitrin 99. Eğer benim gibi sık sık yurt dışı geziler yapıyor iseniz hem abd hem de ingiltere gibi avrupa ülkelerinde bu fiş dönüştürücü parça oldukça işe yarayacaktır.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Bu ürünler için hafta içi 16:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. Bugün Kargoda ikonu olmayan başka bir ürün var ise veya sipariş 3D Secure ile verilmemişse bu hizmetten. A ve B tip prizlere tip C, G, I, L ve N gibi fişler uymamaktadır.


Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur. Amper, 2– 2Volt ve Hz. Yurt dışı seyahatlerde yada yurt dışından gelen ürünlerde şehir şebeke hattımız olan 220v uyum sağlaması için gerekli olan dönüştürücüdür. Bir çok ürün ile kullanılır. De-Pa Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle.


AMERİKAN İNGİLİZ FİŞ PRİZ DÖNÜŞTÜRÜCÜ TOPRAKLI 40. Amerikan priz fiş dönüştürücü olarakta kullanılabilir. Aramayı Favorilere Kaydet. Hortum fiş dönüştürücü ile farklı renkleri birbirine ekleyebilir ve pratik bir şekilde monte edebilirsiniz.


Hortum metre ve katları olarak satılmakla birlikte dilediğiniz boyda kesip pratik fiş ve sonlandırma parçası ile kullanabileceksiniz! Siparişler (104) 3C Consumer Dropshipping Store. Paket KOLAY FİŞ ÇEK PRATİK KULLANIŞLI: TL.


Fiş dönüştürücü

Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Ancak bazı ürünlerde alt kısımdaki yuvarlak girişli priz ucu bulunmaz. Elektrikli aletleri kullanmak için Türkiye’den ya da Amerika’dan priz dönüştürücü aparat almalısınız. Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Akıllı fiş kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Donusturucu modelleri ve en ucuz fiyatı. Fiş Dönüştürücü Evrensel. SE-UAEn çok satan ürünleri 10a 2v fiş dönüştürücü us çin. Uyumsuz elektrik sistemleri olduğunda elektrikli cihazlarınızın kullanılabilmesini sağlar.


Fiş dönüştürücü

OEM seyahat fiş adaptörü abd 110v için 2v fiş dönüştürücü US $0. Rusya da aynı diye biliyorum. Avrupa ülkeleri bizimle aynı. ABD ise 1volt, gene farklı bir giriş sistemi. Faz Dönüştürücü (Enversör) Fişler.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bu hafta çıkacağım seyahat için farklı ülke prizlerine uyumlu dönüştürücü bakıyordum. Mediamarkt, Teknosa gibi yerlerde satılan bir marka var SKROSS isimli.


Bayonet ve shell konnektörler DELTA dişi soket ebm papst ebmpapst ebm papst fiyatları ebmpapst istanbul ebmpapst karaköy ebmpapst türkiye endüstriyel konnektör fiş fotoseller kablo papuçları Konnektör Konnektör soket kukdong türkiye kukdong. HONDA YAMAHA SUZUKI AKSESUAR VE GİYİM LASTİK BAKIM VE KORUMA ÜRÜNLERİ. Dönüştürücü fişler, BNC Fişler, Tos Fişler, Çevirici Adaptör fiş çeşitleri, İndirimli Fiyatlar ve Çeşitleriyle Yonextt. HDMI VGA Çevirici Dönüş Fiş. Amerikadan alınmış wii u kullanıcılarının deneyimlerini öğrenmek isterim, sadece fiş dönüştürücü yeterli oluyor mu?


Voltaj ayarlayıcısına gerek var mı? AU seyahat fiş güç adaptörü dönüştürücü beyaz. Sepetinizde hiçbir ürün bulunmamaktadır. EU çevirici aldım ama batarya fiş ile birlikte olduğu için çok ağır taşıyamıyor çevirici.


Fiş dönüştürücü

Duvardaki prize takamıyorum, yerdeki 3lü prize de takamıyorum sağa yatıyor ve her an çıkacakmış gibi. AYAR İNGİLİZ İNSİYALLİ BAYAN SİGARA TABAKASI. Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Dc Güç adaptör fiş Dönüştürücü USB Tipi C Kadın 7. Erkek Laptop Dc Çıkış jack konnektörü $ 2. EDuylu Led Lamba 2Volt.


Merhabalar, doğru fiş dönüştürücü. Belki almayı düşünürseniz bunu da ekleyeyim ben Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol. Gönüllü Gün İade Garantimiz, yasal cayma hakkınızı hiçbir şekilde etkilemez.


Ayrıca şimdi fark ettim bakın, İtalyan tipi fiş de sokamazsınız buna. Demekki elimdeki modellerde ince uzun olan daha iyi. Tabii bu markaların daha pek çok karmaşık modeli var.


Mesela usbliler fln bayağı cep yakıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar