27 Haziran 2016 Pazartesi

Rg6 sıkmalı f konnektör

Uydu ve Kablo TV Sistemlerinde Kullanılır. Yalnızca Sıkma Pensesi ile takılır. TL 2TL (6) Antenci 99. TL 6TL (2) Antenci 99. Sıkma pensesi gerektirmeden, kolay ve sağlam montaj!


Rg6 sıkmalı f konnektör

BU ÜRÜN NİT KAPLAMALIDIR. En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Kendinden Sıkmalı F Connector Cabelcon. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Stereo Plastik Erkek Jack.


TL TL (3) Antenci 99. TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ! TIKLAYIN SİZİ ARAYALIM Hakkımızda İletişim. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör , lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi.


Rg6 sıkmalı f konnektör

Uydu kablolama sistemlerinde kullanılır. Sıkıştırmalı bir tip konnektör olması sayesinde daha sağlam ve daha uzun ömürlü bir bağlantı elde etmenizi sağlar. Yorumları oku (0) Yorum yaz. Arkadaşına öner Yazdır Karşılaştır. Konnektör Tipi F konnektör.


RG6U- RG6Ukablo kullanımına uygundur. Pensedeki pres sistemi ile f konektör preslenerek kabloya kaynamasını sağlar,bu sayede konektörün kablodan ayrılması veya kısadevre oluşması imkansız hale gelir. KULLANICeptelefonu sinyal yükseltici cihazlarve Antenlerinde genelde uçlar N tipi Dişi olduğundan, uzatma kablolarında N Tipi Erkek Kullanılır. F ERKEK SIKMALI KONNEKTOR - RG, konektor, konnektor, f konektor, f konnektor, f connector, f conector, F ERKEK SIKMALI KONNEKTOR - RG, f 10 f10 f -109. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo!


Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. Bir çok koaksiyel kablolama uygulamalarında, koablolu TV ve Uydu TV yayın da ğ ıtımlarındaki F tipi sonlandırmalarda kullanılır. Altın kaplama kontak pin ve nikel kaplama gövde sayesinde sinyal kaybını en aza indirir.


Eğer uzun paso elle sıkmalı tip F konnektörleri çatıda kullanırsan, birinin gözü düşer ve haberin olmadan değişitirirler. Abi RGkablonun ucu Lnb ve cihaz için sorun yaratmaz dimi çünkü RGdan 0. BNC10 BNC-10 BNC Erkek Sıkmalı Konektör, RG6. RGAnten kablosu için uygundur. Aşşağıdaki resimde nasıl bağlantı yapılması gerektiği anlatılmıştır.


Nikel kaplama gövdesi sayesinde sinyal kaybını en aza indirir. Yetkili servis kurulumu gereken ürünlerde kutunun yetkili servis personeli ile birlikte açılmaması durumunda ürün garanti kapsamı dışında kalabilir. P6C, 6P4C, 4P4C Erkek ve Dişi, PCB konnektörler , RJ4 Ethernet girişi, Bnc konnektörler ve XLR konnektörleri Direnc. Ambalaj Miktarı:1Adet. Sepete Ekle Continue Shopping.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kategoriler: Uydu Aksesuarları. Versandkostenfrei Sichere Zahlungsarten Schneller Su. RGF konnektör , en iyi fiyat garantisi ile toptanelektrikmalzemeleri. Kablo Sıkmalı konnektörü modelleri ve çeşitlerini uygun fiyatları ile satın alın.


Rg6 sıkmalı f konnektör

Bu ürün şu anda satışta değildir. F KONNEKTÖR SIKMALI RGMAVİ PLASTİKLİ (1ADET) Üzgünüz ! Kablo uygun şekilde açıldıktan sonra itme gücü ile kabloya takılır. Kablo taktıktan sonra iç kısmındaki silikon sistemi kabloyu sıkıca tutar ve bırakmaz. A Leading Online Retailer!


Aramalar: bnc kıvrım aracı tel rgkıvrım stripper coax terminal seti bnc kıvrım aracı tel. Ebültenimize kayıt olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olabilirsiniz. Altın kapama kontak pin ve nikel kaplama gövde sayesinde sinyal kayıbını en az indirir. Atlanta İç ve Dış Ticaret A. Koaksiyel haberleşme kabloları. ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM.


RG11- RGF ARA Kdv Dahil Fiyatı: TL: F QUICK - F QUICK ERKEK ADAPTÖR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar