3 Haziran 2016 Cuma

3 5 Mm stereo dişi jack

Fişler ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End. Fişler kategorisinde görebilir, piyasa fiyatından, online olarak satın alabilirsiniz. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


3 5 Mm stereo dişi jack

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TL (1) herocomputer 100. RCA ( Dişi ) - RCA (Erkek) TL. Ses Kulaklık Konektörü PJ-3US $1. Mm Erkek Pin Terminali blok fiş konnektörü ADE.


Mikrofon Kablosu Metre Çivi Girişli. Tüm ölçülerde ve özelliklerde jack , fiş, konnektör çeşitleri mevcuttur. Sitemizde ihtiyacınız olan ürünü bulamazsanız, BURADAN destek talebi açarak bize bildirebilirsiniz. Micro USB ucu derece L tipi şeklindedir. Bazı aksiyon kamerası cihazlarda şarj kablosu ve mikrofon girişi olarak kullanılmaktadır.


3 5 Mm stereo dişi jack

MM MONO KALİTELİ NİKEL JAK- NO. Jack dönüştürücü adaptör. Elektronik Ticaret ve San. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Soketli Giriş Bağlantısı ( Dişi Jak ) ,. Stereo Erkek Çevirici - KJ79.


Gearbest TR size en iyi 3. Vergi dahil fiyat Satın Al. Burada bir kaç kısa bilgi daha vereyim bu jack ı Türkiye’de bir çok elektronikçide bulabilirsiniz, vaktiniz varsa Aliexpress üzerinden de sipariş edebilirsiniz fiyatı 1TL’yi geçmeyen bir parça olduğunu da belirteyim. Fotoğrafı gösterebilir ya da “ 3. Mobil Cihaz Kulaklıklarını Bilgisayarda Kullanın Dark pin 3. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. FREE Shipping on eligible orders.


3 5 Mm stereo dişi jack

Yorumu Yapmak için Tıklayın. METRE UZATMA KABLO ELEKTROMER. Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.


Toptan Bilgisayar Sarf Malzemeleri, Parçaları ve Toptan Güvenlik Ürünleri Satışı Sunan Aynı Zamanda Toptan Klavye, Toptan Mouse, Toptan BoşC Toptan AKağıt ve Toptan Kablo Çeşitleri satışı yapan bilgisayar toptancısı dır. Ortalama Değerlendirme. Audio Splitter Port Ses Çoklayıcı Adaptör.


Kaliteli Kablo-Spiralli Beyaz Eşya - NARITA - - Binlerce ürün CinCin. Uygun fiyat seçenekleri ve Ücretsiz Kargo için hemen tıkla! Cep telefonu, mpplayer, bilgisayar, notebook. Uygun Fiyata Hızlı Güvenilir Şekilde Satın Alabilirsiniz. Aynı Gün Kargo ve Kapıda Ödeme seçeneği ile.


X 300mm Kablo Bağı Plastik Kelepçe 1lük 1ORJİNAL SAMSUNG 3. MM MİKROFONLU KULAKLIK 1ORJİNAL HTC KONTROL ÖZELİKLİ 3. MM KULAKLIK 1ORJİNAL APPLE KUMANDALI 3. Ses ve Video Aksesuarları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? STEREO ERKEK 2RCA DİŞİ TOS SES KABLOSU. Tahmini Kargo Ücreti: Ücretsiz Kargo. Girişi Yeni Üyelik Tüm Kategoriler.


The top supplying countries are China (Mainland), Taiwan, and India, which supply , , and of 3. North America, Western Europe, and Eastern Europe. Switchcraft made-in-the-USA quality to the 3. Several unique features are available, including a locking bushing, IPwaterproof sealing, a low-profile flush-mount version, and a low-cost, compact version. Related Products: pin 3. What is difference between 5. PAYNET BAYİ Ödeme Sistemi.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler. To view this page ensure that Adobe Flash Player version 11.


Share this item via Email. Stop wasting money - this app finds every discount online. Plugging a stereo plug into one of the two mono jacks typically in the audio coming into only one ear.


Cheap rca jack , Buy Quality jack audio directly from China 3. Limited Time Sale Easy Return.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar