22 Haziran 2016 Çarşamba

Ataba adaptör

AT-205USB 220V giriş 5V 2. V 300Mah Ac-Ac Süpürge Adaptör. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Kalite Aşırı yüke karşı o. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Giriş Voltajı : 2V ~50Hz. Sosyal Proje Desteklerimiz. Elektronik Ticaret ve San.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. AKÜ ŞARJ CİHAZI ürününü ve Akü şarj adaptörleri kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını. Aküyü şarj etmesi için uygun fiyata şarj aleti arıyorum, en mantıklısı ataba gibi. Bu adaptör uzun süre takılı kalmak zorunda olduğu için çok ısındığı okumuştum.


Ataba adaptör

Pil Şarj Cihazları Online Sipariş Edin. Yorumlar (0) İncelemeler. DC Volt ile Çalışan Panasonic telsiz telefonlarda güvenle kullanabileceğiniz adaptör. ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM.


Robotistan güvencesiyle satın alın. Tüm Siparişleriniz Saatte Kargoda! Micro HDMI- HDMI Çevirici 1. E-Bülten Üyeliği Yeniliklerder haberdar olmak için e-posta bültenlerine üye olun.


Ataba adaptör

Daha fazlası için tıklayın. Duvar Saati - Dekoratif Saat - Guguklu Saat - Çalar Saat. Sepetim (0) Sepetiniz boş. Arkadaşlar ataba marka 2. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Etimaden BORON Matik Doğal Mineralli Deterjan Temizlik Ürünü Kg.


Trend Tahtakale yılların vermiş olduğu tecrübesi ile size hem kalite hemde trend ürün çeşitlerini bir araya getirerek 1müşteri memnuniyetine önem vermektedir. MediaMarkt-Saturn Retail Group’a bağlı MediaMarkt, dünya markalarını Alman uzmanlığı ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Cep Telefonu Tüm Ürünler. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Dev indirim fırsatları güvenli alışverişin merkezi olan sitemiz farklı ürün yelpazesiyle hizmetinizde.


Tıklayın,avantajlı fiyat ve hızlı teslimat ile dilediğiniz ürünler kapınıza gelsin. Hiç bir şekilde basılı, elektronik ve ticari bir ortamda kullanılamaz çoğaltılamaz. Adaptör çeşitleri, modelleri ve fiyatları burada. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Slim Kasa Panel Armatürler. O adaptör tekniklere uygun yapılmışsa 700mA akımı verebilecek güçtedir ve kabloları da görüldüğü kadarıyla bu kadar akımı taşıyabilecek kapasitededir. ATABA AT-6AKÜ ŞARJ KONTROLÜ. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir.


Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir. Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Türkiyenin Her Yerine TL Sabit Kargo Ücreti. E - Bültene kayıt olun kampanyalardan ilk siz haberdar olun ! Bizim için gerekli olan başka bozuk, kırık bir adaptör devresi.


Buda evinizde veya komşunuzda mutlaka vardır. Onun devresini alıp kendi devreniz ile değiştiriyorsunuz ve size eskisi gibi çalışan bir adaptör. Başka bir makalede sizlere devrenin basitçe yapımını anlatacağım. Tüm fiyatlar ve özellikler ve yorumları anında bulun. USB port üzerinden AC-DC adaptör ile, PC üzerinden veya Portable Powerbank için pillerle birlikte çalışır.


Ataba adaptör

Ataba Usb Şarj Adaptörü 5V 2x2. Yüksek kalitede üretilmiştir. Tüm usb çıkışlı ürünlere uygundur. Kondansatörlerden birisi patladı. Ben de tedbiren ikisini de değiştirdim.


Devreye enerjiyi verdim ama voltaj volt çıkıyor ve 3v 12v arasındaki ayarli anahtari nereye çevirsem de voltaj sabit kalıyor. Dün almış olduğum el modlu MTpedal , adaptör ile bağladığımda tiz bir dip gürültüsü veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar