17 Haziran 2016 Cuma

Iphone 6 kablo

Online satın alın, hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanın. Kulaklıklardan şarj kablolarına, telefon kılıflarından. Sırala: Kablo ve Dönüştürücüler. Apple Lightning Orjinal USB Beyaz Data Kablosu 1m.


TTEC Lightning USB Beyaz Data Kablosu 1m. Orijinal ürün garantisi sunduğu için arızalanan şarj aleti yerine alınan ürünler sorunsuz ve güvenli çalışma imkanı veriyor. Tak çalıştır özelliğine sahiptir. Kurulum driver ayar gerektirmez.


TL 2TL (86) Kablo için 32sonuç bulundu. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Ekstra indirimli fiyat. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Sen sen ol apple tarafindan lisansi olmayan kabloyu sakin alma. Not:O paraya o urun lisansli olamaz.


Bunun bir açıklaması yok malesef, eğer elinizde başka orjinal kablo varsa onunla şarj edin aksi halde Apple ile iletişime geçerseniz kabloyu değiştireceklerdir. Benim kablom biraz değil bayağı yıprandı. Yenisini almak istiyorum. Hangi siteden alabilirim? Ucuz olsun ve sadece kablo gerek.


Karşılaştır Ttec Mfi Lightning Data Kablosu -İph. Bilgisayarın telefonu görmeme” sorununun nedenlerini ve çözümlerini anlatacağım. Parola korumasından dolayı dosyalarınıza erişemeyebilirsiniz.


Samsung Galaxy SLCD Ekran ve Dokunmatik. Micro Usb Data Kablosu Android. We had mixed with the other components on the cable assembly—the proximity sensor worke but the ambient light sensor did not. Hatta tahminimce kablo içten koptu.


Iphone 6 kablo

Tamir etmeye çalıştım ancak geri dönüşü yok gibi duruyor. Bu yüzden yeni bir lightning kablo almam gerekiyor. Ama bu kabloyu asla vermedim,hala çekmecede duruyor ve hala da çalışıyor. Point Nickli Üyeden Alıntı Ben size şöyle göstereyim. Lehimler arkada kalsa bile sıralama budur.


Su an çakma USB kablosu kullanıyorum ? Veri aktarımında da bir sorun yaşamadım. Baseus marka kablolar da oldukça kaliteli. Kabloyu aldıktan sonra bir elktronik dükkanından uygun kalınlıkta. Fakat yine de satın almadan evvel televizyonunuzun giriş kısımlarını kontrol ederek Component uyumlu olup olmadığına bir bakmak gerekiyor.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa. Telefon kılıfından, şarj aletine tüm mobil ve akıllı cihaz aksesuaları Turkcell.


Merhaba benim apple kablom mahvoldu kabloyu sahte olarak alsam adaptör orijinal olarak alsam karşılaşacağım sorunlar nelerdir yada bana bir alternatif sunar mısınız bir kabloya 1tl veremiyorum ya yardım lütfen Model: plus. Film Kodu İle Ürün Arama. Apple USB Güç Adaptörü vasıtasıyla cihazlarınızı prizden de şarj edebilirsiniz.


Sepete At Hemen Al Halat Type c Otg Kablo Zore 19. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Telefonların belli noktalardan dolayı hata vermeleri yalnızca virüs kaynaklı değildir.


Bu arada bilgisayarınızdaprogramının olması. SWISS POWER IPHONE MFI LİSANSLI MİCRO KABLO. Kırılma ve kopmaya dayanıklı.


Iphone 6 kablo

Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Eğer cihazınızın şarj bağlantı noktasında bir arıza yoksa ya orijinal olduğunu sandığınız şarj kabloları orijinal olmayabilir ya da şarj kablosunun içindeki teller zarar gördüğü için şarj etmede sorun yaşanıyor olabilir. Pod touch 5th Generation 16GB.


Apple sertifikası olmayan kablo ya da adaptör sorunun ana kaynağı olabilir. Sıkıntıya neden olabilecek bileşeni tespit etmek adına farklı priz, kablo ve adaptör ile denemeler gerçekleştirin. Kabloyu telefona takın ama şarj aleti elektriğe veya bilgisayara bağlı durumda bulunmasın.


Iphone 6 kablo

Kabloyu sokete taktıktan sonra telefonu fazla kurcalamadan seri bir şekilde soketi kablosundan tutarak kuvvetlice çekin. Bu hareketi veya kere tekrarlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar