8 Haziran 2016 Çarşamba

Dış mekan lamba

Dış mekan lamba

Güneş enerjılı solar led aydınlatma projektör lamba iç mekan dış mekan. Her gün sürekli saat yanar uzun ömürlü ve kaliteli. SOLAR AYDINLATMA LEDLİ GÜNEŞ ENERJİLİ LAMBA GÜNEŞ ENERJİLİ BAHÇE AYDINLATMASI.


Dış mekan lamba

Ultra Parlak - Sensörlü - Su Geçirmez. Bahçe Feneri ve Meşaleler. Dilerseniz fotoselli lamba seçimi yaparak hem elektrikten tasarruf edebilir hem de gün ışığından faydalanabilirsiniz. Böylelikle bahçenizin ışıl ışıl olmasını sağlayabilirsiniz.


Modern şehir hayatının ayrılmaz parçalarından biri olan aydınlatma sistemleri sayesinde güneş battıktan sonra işlerimize ve hayatımıza gündüz olduğu gibi devam edebiliyor ve. Güvenli kullanım ve kolay montaj sayesinde dış mekan lambalarımızı usta işi gibi düzgün ve kolaylıkla takabilirsiniz. Duvar armatürleri, mekanlarda hoş ve zengin bir efekt yarattığı gibi, yönlendirme yapma gibi fonksiyonellikleri de bulunmaktadır.


Armatürler zengin çeşitliliği, estetik ve şık yapıları ile de ortama değer katmaktadır. Bağlantı Aparatları Dahildir. APLİK LAMBA DIŞ MEKAN SU GEÇİRMEZ.


Park bahçe aydınlatma armatürleri, dış mekan aplik modelleri online satışı, metal set üstü aplik fiyatları, nostaljik alüminyum döküm duvar aplikleri çeşitleri asmalı lamba aplikler. Philips (51) Kullanım Yeri. Yeni ürünler Bize Ulaşın.


Seçtiğiniz filtre ölçütleri herhangi sonuç döndürmedi Lütfen filtrelerinizi ayarlayın veya sıfırlayın ya da şuraya dönün. LED Çinko Ev Fener, geniş. Bu örnekte kullanılan solar taş ışıklandırmalar özellikle dış mekan merdivenler için en uygun çözüm olabilir.


Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Ray IES Light ile sarkıt lamba aydınlatma. Dekoratif balkon ışıklandırma çeşidi olarak aplikler dışında dış mekan tavan armatürleri de yer alıyor. Bu modellerin hasırlı, yaldızlı, iki renkli, ve daire başlıklı.


Dış mekan lamba

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Max-5Dekoratif Şapkalı Alüminyum Sarkıt Armatür. Max-5Balkon Teras Sarkıt Alüminyum Aplik. Max-5Altıgen Klasik Tarz Pencereli Sarkıt Aplik. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Detay Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz. Fiyat (KDV Dahil): 14TL. Kentsel alanlardan modern ve amaç odaklı aydınlatmaya kadar, verimli ve çevre dostu dış mekan aydınlatmasına artık her zamankinden daha çok önem veriliyor. Bu web sitesi, size belirli hizmetler sunmak ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezlerden yararlanır. Yılbaşı renkleriyle geldi.


Dış mekan lamba

Mağazanızı rengarenk ışıltılara açın, tüm dikkatleri üzerinize çekin. Ozzy Özel Şekillendirilmiş Siyah 4x50w. Bright Sarkıt Yeşil 1x75w.


Park ve bahçe aydınlatma armatürleri şehir aydınlatmasının dekoratif yüzünü yansıtmaktadır. TL den daha az olamaz) yapabilirsiniz. Armatür ,doğrudan ve genel aydınlatma sağlar, özellikle bahçe ve balkonlarınız için tercih edebileceğiniz ideal bir armatürdür. Lamba Güç (W) Koruma Sınıfı. Pil sadece aynı tür ve kapasitede olan şarj edilebilir bir pil ile değiştirilmelidir.


Dış mekan aydınlatması için onaylanmıştır, IP 44. Dekoratif suya dayanıklı dış mekan aplik çeşitleri aydinlatmareyonu. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. DIŞ MEKAN AYDINLATMA Villa veya mekanlarımızın dışını aydınlatmak üzere zevkinize ve dekorasyonunuzuz yapısına göre dış mekan aydınlatma ürünlerinden seçebilirsiniz.


Solar lamba seçeneklerimiz enerjisini güneşten alarak gece boyu size ışık sağlayacaktır. Benzersiz bir dış mekan süslemesi istiyorsanız bu aydınlatmadan bahçenize bir tane koymalısınız. Güçlü ve kaliteli solar ledlerden üretilmiştir.


Solar paneli en yüksek kaliteye sahiptir. Gemi tipi kamara, güverte veya emegency aydınlatma lamba çeşitlerini firmamızdan temin edebilirsiniz. Alüminyum Led Kasası : Vitrin aydınlatma lambaları, aluminyum led profilleri veya led çubuk ışık modelleri firmamızda. Aydınlatma derecesi son derece yüksektir.


V bağlayarak kullanabilirsiniz. Led saçak perde metre dış mekan ürünümüz en iyi kalite, en uygun fiyatlarla…. Sokak aydınlatmaları, bahçe aydınlatmaları, garaj aydınlatmaları, dış mekan aydınlatmaları, duvar tipi aydınlatmaları, peyzaj aydınlatmaları olmak üzere güneş gören yerler olduğu sürece bir çok alanda rahatlıkla kullanılabilir olan lambadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar