29 Haziran 2016 Çarşamba

9U kabinet

Açılabilir ve kilitlenebilir yan kapaklar. Tavan kısmına opsiyonel li fan montajlanabilir. Kapı 4mm temperli cam ve saç çerçeve ile desteklenmiştir. U kabinet , 16U kabinet , 6U kabinet , 26U kabinet , 32U kabinet gibi ölçülerde ve aynı zamanda duvar tipi ya da dikili tip rack kabinet modellerine kategorimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.


9U kabinet

Alüminyum Grup Priz Anahtarlı. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Kabinet fiyatı Bilgisayar kategorisinde. SLIM DUVAR TİPİ KABİNET MR.


Yorumlar (0) İncelemeler. Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir. Kargo ve Taşıma Bilgileri. Günko Endüstriyel Sistemler San. Lande LN-RAF-HRK-D600-CC Hareketli Raf, noktadan baglantılı, Fiziki Raf Derinliği:370mm D=600mm kabinetler içindir.


Server kabinetleri ölçülerinde üretilmektedir. Arka kapak duvara montaj imkanı sağlayan deliklere sahip yüksek mukavemetli 5mm DKP çelik sacdan imal edilmiştir. TL (İSTANBUL KARGO BEDELİ BİZDEN ) Küçük sistemlerin montajında kullanılır.


Ekonomik üretim yapısı sayesinde uygun fiyat avantajı. Her ne kadar küçük kapasiteli bir bilişim gereksinimiz olsa da kullanmanız gereken temel elektronik cihazlar vardır. En Boy Yükseklik - 5x 4x 450. Malzeme: Akalite DKP galvaniz kaplı soğuk sac.


9U kabinet

Tek Parça Poliüretan Conta. U 9U 12U 15U 19U 20U 25U 27U 30U. Toptan Teklif Al Bu bölümü kullanarak ihtiyacınız olan ürünlerin tedariğini toptan, güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Firmanın ürünleri yüksek kalitede ve ISO ve TSE belgelerine sahiptir. Bu çalışmalar numune aşamasından başlayıp seri imalatla sonuçlanmaktadır. RACK KABİN SİPARİŞLERİNDE DIŞTAN DIŞA ÖLÇÜLER İLE İÇ KULLANIM ALANI ÖLÇÜLERİNE DİKKAT EDİNİZ AKSİ TAKDİRDE HATALI ÜRÜN ALIMLARINDA FİRMAMIZ SORUMLU OLMAYACAK VE KARGO ÜCRETİ TARAFINIZA YANSITILACAKTIR. Uranıum 30X30XMobese Kabınet. Kampanyalarımızdan Haberdar Olun!


9U kabinet

Limit Audio 9U , Stand Sehpa ürün grubu içerisinde yer alan Lastvoice marka ürünlere bağlı olarak satışa sunulan Stand Sehpa ürünüdür. En ucuz Limit Audio 9U fiyatı ve özellikleri yonkabayi. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Estetik ve şık tasarımı ile Showroom, mağaza, market, benzin istasyonları, restaurant, sinema ve tiyatrolar, hükümet binaları, hastaneler, bankalar vb. Racksis RACKSİS 9U 520x4Soho Rac.


Tüm Ölçüler Dıştan Dışa olarak esas alınmıştır. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. SİZ İSTEYİN HERŞEY AYAĞINIZA GELSİN ! Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.


Faaliyet konusu rack kabinet , server kabinetleri , network kabinetleri , duvar tipi kabinetler , iç ve dış ortam panoları ve ihtiyaca göre özel üretim de yapılmaktadır. Standartında her türlü cihaz bağlanabilir. Biosis Bilgisayar yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e. Toptan Bilgisayar Sarf Malzemeleri, Parçaları ve Toptan Güvenlik Ürünleri Satışı Sunan Aynı Zamanda Toptan Klavye, Toptan Mouse, Toptan BoşC Toptan AKağıt ve Toptan Kablo Çeşitleri satışı yapan bilgisayar toptancısı dır. Sağlam çelik konstrüksiyon. Soğutucu fan ünitesi bağlanabilir.


Soho tipi kabinetler 4mm temperli darbeye dayanıklı renkli camlı ön kapaktan oluşmaktadır. U 55XURANIUM SOHO KABİNET. Banka Hesap Numaralarımız. Cep Telefonu Tüm Ürünler. SOHO RACK DUVAR TİPİ KABİNET 1Güvenli Alışveriş Mağazasına Hoşgeldiniz.


9U kabinet

Gözetleyen Gözünüz Olmaya Aday. Stok Kontrol İmlatını yaptığımız ürünlerin yedek parça ve ek parçalarını stoklarımızda hazır bulundurarak en hızlı şekilde cevap veriyoruz. Rack kabin ve network çözümleri.


Müzik Borsası Uraz Bilişim Çözümleri Elk. Sepetinizde daha fazla ürün yok. Stok bilgisi için iletişime geçiniz. TL Vergiler Hariç: 1100TL. Koşullar Teslimat Bilgileri Hakkımızda Gizlilik İlkeleri İletişim Site Haritas ı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar