30 Haziran 2016 Perşembe

Abajur elektrik aksamı

Abajur elektrik aksamı

Elektrik Aydınlatma Elektronik Taah. Kampanyalardan haberdar ol ! Kabloyu uygulayacağınız abajura uygun şekilde geçirerek duy takımına hazır hale getirmelisiniz. Abajur ayağınız montaja hazır.


Abajur elektrik aksamı

Yani kavanoz için önce yan delikten sonra ortadaki delikten geçirmelisiniz. Lambanın bütün elektrik aksamı buradadır ama dikkat edildiğinde kolay kolay bir şey olmaz. Mehmet ilker tozun Açık 09/04/2018. Merhaba var efendim sipariş esnasında hangi duyu istiyorsanız belirtmeniz yeterli.


Selim Velioğlu Açık 09/04/2018. Sümerban porselen kaidesi ve kumaş şapkası bulunan abajur. Kırmızı çiçekleri ve sarı yaldız çizgili desenleri ile oldukça güzel ve zarif bir görüntüye sahiptir.


Abajur elektrik aksamı

Tek Yapmanız Gereken Ampülü Takıp On Tuşuna Basmanız. Sizlere Fivorno Markası Güvencesiyle Gelmektedir. Montaj sonrası servis işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla tekrar tamir işlemleri için uygun olarak montaj edilmektedir.


Açık kahve tonunda seramik kaidesi ve koyu kahve deri şapkası bulunan abajur. Kahve tonlarını sevenler için. Daha sonra elektrik aksamı yapılır ve yine isteğe göre asma ve abajur veya ayaklı abajur olarak tasarlanır. Genç Kız Odası Tasarımlarına Bayılacaksınız.


Abajur elektrik aksamı

Turkuaz Rengi ile Dekorasyon Fikirleri. Amerikan Mutfaklar İçin Tabure Modelleri. Bahçe İçin Dekoratif Saksı Modelleri. Ev İçi Salıncak Modelleri ile Ev Dekor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar