7 Haziran 2016 Salı

Fiber sonlandırma kutusu

Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A. Burada önemli olan çekilen fiberin kaç core olduğudur. Core tel fiber hattı için kullanılır. Yani telefon hattı çekiyorsanız core yeter. Ancak internet söz konusu olacaksa core alınır.


LC Duplex adaptörle 8- fiber sonlandırma. FFTH uygulamalarında kullanıcı terminal box olarak kullanılır. Pano içine montaj yapılabilir. Orta boy optik dağıtım kutusudur.


OptiBox1 basit tasarımı, montaj ve bakım sırasında geniş uygulama yelpazesi, kullanıcı dostu kullanım imkanı ile cazip bir üründür. OTB1 füzyon ekleme, patchleme işlemleri için ideal dağıtım ve terminasyon kutusudur. Tamamlanan işlemden sonra artık ek devreye alınmaya hazırdır.


Sonlandırma yapılacak yerin kabin veya duvar tipi sonlandırma kutusu v. Eve kadar fiber uygulamarında bina ya da daire içinde fiber optik sonlandırma yapmak için uygundur. Duvar tipi montaj aparatları ile beraber gelirler fiber optik panellere oranda daha küçük ebatlı olup daha düşük kapasitede sonlandırma yapmaya uygun olurlar. Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Fiber Optik Media Converter.


Açıklama: FTTH optik fiber dağıtım kutusu , erimiş sonuna, ışık, çıkış kablolama ve diğer fonksiyonlara optik transmisyon terminali başta olmak üzere, etkili bir şekilde sonlandırma , koruma ve yönetim için kablo, optik şebeke iletim ekipmanı sağlayabilir. WALL ENCLOSURE Özellikler Dome Tipi OPGW Ek Kutusu OPGW Dome Kutusu Özellikler Ürün Adı. Adı Değeri (Ürün sayısı).


ABS Plastik malzemeden üretilmiştir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Yeni bina olduğu için toprak sahibi kabloları çektirip hazır etmiş. FTTH Projeleri yada dahili fiber optik kablolama için porttan porta kadar plastik fiber kutular.


Ana Sayfa İletişim Arazi Tip Ek Kutusu Ray Montajlı Kutu. Duvar tipi çift kapaklı fiber optik sonlandırma kutuları iki bölümden oluşmaktadır. Bir bölümde sonlandırma kasetleri diğer bölümde ise kablo toparlayıcı tamburlar bulunmaktadır.


Fiber sonlandırma kutusu

Port panelleri bağımsız olarak sökülebilir yapısı sayesinde kolay montaj olanağı sağlıyor. Dış Ortamlarda (arazide , endüstriyel tesislerde , FTTH uygulamalarında) kullanılan fiber optik kabloların terminasyonu için kullanılır. Herbir porta SC SX adaptör takılarak fiber sonlandırma , LC DX adaptör takılarak fiber sonlandırma kapasitesine ulaşılır.


Duvara yada direğe montajı yapılabilir. Its inner values are really convincing as well so that the installation is quite simple and done very fast. Birim fiyatlarımız fiber optik sonlandırma hizmet bedeli olarak aşağıda belirtilmektedir.


Belirtilen fiyatlar İstanbul İl sınırları içerisinde geçerlidir. Projelendirme İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Fiyatlar ve teslim şartları. Bu kutular duvar tipi ve kabinet tipi olarak iki çeşittir.


Bir projede kullanılan kablolar kabinetlere veya sonlandırma kutularına kadar getirilir. Aktif cihazlara fiber patch kablolar ile erişirler. Bulunduğu yere göre özel panel, kutu vb. Lazer koruması için fiber sonlarının pozisyonu bir yöne doğru yönlendirilmiştir. Kutular birbirine bitişik düzenlenebilir.


Fiber sonlandırma kutusu

Kolay fiber erişimi için ayrı ayrı erişilebilen fiber tepsileri. Sıva üstü montaja uygun, adaptörleri ayrıca sipariş edilmelidir. Bu ürüne ait yorum bulunamadı! Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim): 13TL. Havale ( İndirim): 12TL.


Kullanılan kablolar kabinetlere veya sonlandırma kutularına kadar getirilir. Arazi Tipi Ek Kutusu Network Kabinetler Duvar Tipi Kabinetler Dikili Tip Kabinetler Dış Ortam(Outdoor) Kabinetler Kabinet Aksesuarları. Güncel Ürün, Kampanya ve Süpriz İndirimlerden Haberdar Olmak İçin Bülten Listemize Kayıt Olun! Evinize kendi imkanlarınız ile fiber çekemezsiniz.


Fiber sonlandırma kutusu

Karşı tarafta kullanılan sistem multimode yada singlemode olduğunu bilmeniz gerekiyor. Ayrıca bu kablonun sonlandırılması ve bu sonlandırma sistemlerinin telekom cihazları ile sorunsuz çalışması. HDCVI - AHD - TVI Kayıt Cihazları.


Pro’sKit, 1PK-940KN sonlandırma kitinde kurulum ve test için gerekli olan en son teknik cihazları bir araya getirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar