18 Temmuz 2016 Pazartesi

Park sensörü konuşan

Park sensörü konuşan

TL 9TL (1) SETAŞ 100. Türkiyede İlk Ve Tek (Siyah Beyaz Gri Lens) 22TL. Gerek duyduğunuz tüm güvenlik, kışlık trafik güvenliği araçları ve seyir anında ihtiyaç duyacağınız her türlü ürün Garaj Marketim adresinde sizleri bekliyor. Park Sensörü ihtiyaclarınızı biz karşılıyoruz.


Tüm otomobil, minibüs, panelvan, hafif ticari araçlara uygundur. TORPİDO UYUMLU ekran tasarımı. Hassas sensörler ile hata payı.


Araç geri vitese alındığında otomatik olarak çalışmaya başlar. En iyi honda park sensörü seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli honda park sensörü Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Park sensörü buzzer uyarıcı sesli siyah Sentinel marka. Pakette adet siyah sensör , kontrol ünitesi, matkap ucu, hoparlör ve kablolar vardır. Araç park sensörü 12V çıkışı olan her araca uygundur.


Geri viteste otomatik devreye girer. Sensörler : ad 22mm çapında ultra küçük silikon takviyeli su geçirmez sensör. N VE ARKA PARK SENSÖRÜ ÖN ARKA GÖZLÜ SİYAH RENK.


Marka olarak bir şey diyemem ama yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi ekranlı al hem sesli uyarıyor hemde yazılı olarak. CRETSİZ KARGO 18 TL. PTS410EX Aracınıza Yüksek Kalitede Ürün Ücretsiz Kargo. En iyi deliksiz park sensörü seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli deliksiz park sensörü Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Park sensörü konuşan

LED Ekranlı (Sensörlü) Ekran üzerindeki buton kademeli olarak ister Türkçe Konuşan , ister sadece ses ikazı, İster Sessiz olarak ayarlanabilir. Kalite Beyaz Renk tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir. Türkçe konuşan siyah park sensörü ve park sensörü çeşitleri en uygun fiyata Horus oto yedek parçada. Bir sistem ne kadar karmaşıksa arıza yapma ihtimali o kadar artıyor.


Bu ürün için şu anda bumudur. Genel olarak bu durum ürünün satıştan kalktığını ya da henüz satışa sunulmadığını gösterir. Cihazın aynası mevcut dikiz aynasını sökmeden kolaylıkla takılabilir. Hesabım Sepetim Kasaya Git. A sensörüde hiçbir işe yaramıyor.


Park sensörü konuşan

Söküp geri gönderdim HB ye. LB 0Lastik Basınç Sensörü. Adresinizi bırakın güncel gelişmelerden haberdar olun. Bunlar İle Yapabilirsiniz.


Homepage Ürünler ARAÇ DIŞ AKSESUARLARI PARK SENSÖRÜ TÜRKÇE KONUŞAN. Kademeli ses uyarı sistemi ve ledli ekranında gösterdiği azami mesafe ile park etmenizi kolaylaştıran park sensörü ürünümüzü sitemizden satın. Bi önceki mesajda unutmuşum, o sensörlerin bozulması çok zor ve bozulduğunda da anlamak neredeyse imkansız. Bozulan sensörü otomatik olarak iptal ediyor park sensörünün kendi sistemi.


Tek sensör de ancak çıkmacılardan bulunur, sıfır satan hiç görmedim. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Karbon Kopyalı Kaza Tespit Tutanağı Hediyelidir. APEXİ PARK SENSÖRÜ TÜRKÇE KONUŞAN. Yorumları oku (0) Yorum yaz.


Arkadaşına öner Yazdır Karşılaştır. Sanayide bunun gibi sensörler liraya falan satılıyor zaten. Aynı sensörden yeni aldığım fabia da vardı. Sesli ikaz yeter diye düşünüyorum.


Park sensörü konuşan

Sonradan park sensörü takan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. SIKÇA SORULAN SORULAR Sipariş verdikten sonra Adres değişikliği yapmak ciddi sorunlarla karşıkarşıya kalmamıza sebep olmaktadır Adres değişikliği içeren Mesajlarınız sistem kanalıyla bize ulaşamayabilir Bu nedenle sipariş verme aşamasında teslimatın yapılacağı Adres bilgilerinizi Tekrar Kontrol Ediniz Siparişinizi verdikten Daha sonra adres değişikliği içeren. ARAÇ PARK SENSÖRLERİNİN BOYANMASI Bilindiği gibi hemen hemen tüm markaların yetkili servislerinde park sensörü boyanıyor. Adetli alımlarda mail order kredi kartı geçerlidir.


Tayyip bey park sensörü bimlerde yılda birkaç defa satılıyor. Aktüel ürünleri takipte kalın. Learn how your comment data is processed. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Diğerrenkler için park sensörü gözleri boyanabilir özelliktedir.


Uygun fiyat ile hemen al. Dilerseniz tüm otoboyacılarda aracınızın renk tonuna boyatabilirsiniz. Kameralı yada özellikle konuşan modelleri tavsiye etmem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar