26 Temmuz 2016 Salı

Yağ seviye çubuğu

Yağ seviye çubuğu

MAX seviyesinin üzerine çıkmayın. Genellikle yanlış kullanılan çubuk. Fazla fazla yağ eklenmesinin sebebi de budur. Araba kullanırken yerinden çıkması durumunda motorda büyük bir arıza var demektir.


Yağ seviye çubuğu

Temiz bir bez ile yağ çubuğunu silin. Motor kaputunu açıp yağ çubuğunu bulun. Bazı araçlarda min ve max ibareli kısımlar vardır. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. AGK-1ve CG-1modellerine genellikle uyumlu termometreli modifiye yağ seviye çubuğudur, monster ürünüdür. Motorsiklet yağınızın kaç dereceye ulaştığını seviye çubuğu üzerindeki termometre yardımıyla görebilirsiniz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Yağ seviye çubuğu

Alfa Romeo Orjinal (OEM) parça olarak mevcuttur. Seçeneklerde Belirtilen, Tüm motor hacim ve opsiyonlu araçlara uyumludur. Lütfen kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapınız. Filtreleme sistemimizi kullanarak aradığınız ürüne hızlıca erişebilirsiniz.


Siparişinizdeki ürün veya ürünleri, fatura tarihinden itibaren gün içerisinde faturanızın tüm nüshaları (fatura şirket adına ise iade faturası) ile birlikte iade edebilirsiniz. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Tekrar çekilerek yağ seviyesi kontrol edilir. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Otomotiv Vites Çubukları. Nasıl kontrol edilir bilmeyenler olabilir. Motospartan , siparişinizi mümkün olan en kısa zamanda elinize ulaştırmayı hedefler. Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.


Yağ seviye çubuğu

Anlayacağınız bu durum ilk kez dün ortaya çıkmış gibi görünüyor. Bu nedenle mutlaka kullanma klavuzunda yazılan şekli uygulayın. Bazı motorlarda sadece yağ çubuğunu sokup çıkartarak ölçüm yapabilmek mümkünken, bazılarında vidayı tam yerine oturtturmak gerekir. Karter Kapak Tapası Nikel Sol Cg 125. Manuel şanzımanlarda genellikle seviye çubuğu olmaz.


Takviyeye ihtiyaç yoktur. Yağ Seviye Çubuğu Chooper. Oto araba motor yağı seviyesi ölçme çubuğu aracı için Benz W1W2W2W2W2W220. Kendi yağ değişimi için gerekli araçları.


Emin olmak için yağ seviye doğru olduğunu. Doğu yüklemek için, hiçbir değişiklik gerekli. Seviye okunduğunda yağ çubuğunun sonuna kadar sokulduğundan veya yağ çubuğu tapasının iyice vidalandığından emin olunuz. Maksimum motor yağ seviyesinin geçilmesi. Ezme telden spiral sarımlı yağ seviye çubuğu.


Formlu yağ seviye çubuğu Ø(Grometli) YKYSC-006. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Adrese Teslim Tüm Türkiye Anlaşmalı Kargo İle. Kredi Kartlarına Aya Varan Vade Farksız Taksit Olanağımız Mevcuttur.


Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat Şartları Çalışma Saatleri. Bilgileri EFELER OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE DIŞ TİCARET. Yetkili Kişi: efeler otomotiv. Motopit Farkı İle Fiyat, Teslim Süresi Ve Uyumlu Olduğu Modelleri İnceleyebilirsiniz. Alfa romeo tutkunlarının buluşma adresi.


Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. TL ( indirim ) Kapıda Ödeme. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz.


YAĞ SEVİYE ÇUBUĞU SCOOTER. Yani yağ çubuğunu atmaktan çok öte bir durum bu. Ama bir ihtimal (sanmıyorum olsun) eğer aracınızda kompesyon kaçağı varsa belki karter tarafında bir basınç yapmıştır.


Eğer yağ seviyesi iki çizginin arasındaysa motor yağ seviyesi yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar