22 Temmuz 2016 Cuma

Kablo makarasi

Bu nedenle tüm ürünler ısıya karşı koruma özelliği ile üretilmiştir. Tüketeceği elektrik miktarı ne olursa olsun gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. En uygun seyyar kablo fiyatları, kablo makarası fiyatları, makaralı kablo fiyatları ve makaralı uzatma kablosu fiyatları için sitemizi tercih ederek kârlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.


Kablo makarasi

M, Anka ve İzeltaş gibi markaların ürünleri ve diğer el aletleri için ise buraya tıklamanız yeterli. Mono tel , çok telli, bükümlü veya örgülü tellerin sarımında kullanılabilir. Sevkiyat amaçlı kullanılabilir. Dizaynı çift cidarlı flanş ve çevresi fitilli olarak tasarlanmıştır. Ağırlıklı olarak kablo imalatı olmak üzere, halat, bükümlü tel ve örgülü tel imalatında kullanılabilmektedir.


ELEKTRİK KABLO SARMA MAKARASI. Punta yuvaları sertleştirilebilir ve değiştirilebilir olarak üretilebilir. HAMMADDE HIPS:High Impact Polystyrene ABS :Acrylonitrile Butadiene Styrene.


Duvara yere tavana veya aracınıza istediğiniz şekilde kolayca monte edebilirsiniz. Marka ve ölçü farketmeksizin, uzman ekiplerimiz ve araçlarımızla, tahta makaralarınızı değerinden ve yerinden alıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi, Mermerciler Sanayi Sitesi, 9. BORU TİPİ KAYDIRMA MAKARASI ;. Model 8XF: Plastik kasalı, yaylı çalışan kablo makarası.


Telmaksan çelik makaralarını, hem müşterilerin özelliklerine hem de DIN normlarına uygun üretir. DÜZ FLANŞLI KABLO MAKARASI. Kaliteli ürünün her zaman kaliteyi arayan doğru müşteriyi üreticisine ulaştırdığını bilir ve ona göre ürünler üretmeyi kendimize amaç ve hedef edindik. TRAYLER ÜZERİ MONTE EDİLMİŞ MOTORLU KABLO MAKARASI. Derince Safiport Konteyner Limanı‘na yeni Kalmar RTG vinci için motorlu kablo toplama tamburları Enerji ve data sistemlerinin dünya lideri konumundaki üreticisi Conductix-Wampfler, Kalmar marka adet yeni RTG vinci için motorlu kablo toplama tamburları teslim etti.


Aeg, Mılwaukee, Ryobı Dünya Markalarının Türkiye Distribütörü Olan Center Dış Tic. SMC tipi çelik makaralar büyük çapta kablo makaraları olarak kullanılmaktadırlar. Adres Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesi İlter Bulvarı Mor Menekşe Sok. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Yeni Modellerimizi stoklarımızda, makaralı oksijen asetilen tamburlarımız stoklarımıza girmiştir. Bunların yaklaşık kadarı güç kabloları ve uzatma kabloları, güç kabloları ve kadarı bahçe hortumları ve makaraları şeklindedir. Makaralı Oksijen Tamburu.


Kablo makarasi

Kablo makarası taşıyıcı raflar tedarikçi firmaların taleplerine göre uygun ölçülerde üretilmektedir. Sabitleme freni, opsiyonel metre göstergesi, 3m. Forumumuzdan en verimli şekilde yararlanmak için lütfen üye olunuz. Değişik Metrajlarda kablo sarma ve taşıma kapasitesine sahiptirler. Duvar yada tavan tipi ray sistemlerine kolayca monte edilebilir.


Emniyet halatı ve Kütle sınırlayıcı modüller ile sunulmaktadır. ELİK HALAT KABLO ARABASI Genel olarak vinçler ve caraskal enerji besleme hattında kullanılan kablo arabaları, makine imalat sanayinde enerji kabloları, hava hortumları, boya hatları gibi değişik sektörlerde amaçlarda kullanılmaktadır. Conductix-Wampfler Kablo makaraları ağırlıklı olarak atölyelerde ve endüstriyel uygulamalarda elektro mekanik olarak tahrik edilen aletlere enerji kaynağı sağlamak için kullanılır. Online sipariş verilebilir.


DM-E - SEYYAR KABLO MAKARASI. Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız. Makine ile Birlikte Verilen Aksesuarlar. Boru ayaklı kablo açma yer makarası Düz tip kablo açma yer makarası (tekli) mm et kalınlıgından oluşan borulardan yapılmakta olup gayet sağlam ve kalitelidir.


Kablo açma makaralarımız isterseniz borudan ister iseniz sacdan imalatı yapılmaktadır. Bemis Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle. Kablo taşıyıcının düzgün çalışması için kabloyu taşıyacak halatın gergin olması gerekmektedir. Küçük ve büyük boylu kablo taşıma makaraları stoğumuzda mevcuttur. Plastik kablo makarları yerine metal kablo taşıyıcı makaralar da kullanılabilir.


Sıcaklık değişikliklerine ve fiziksel çarpmalara karşı dayanım. Firmalara mail gönderebilir veya firmalarla iletişime geçebilirsiniz. Sizin firmanız listede yer almıyorsa firmanızı ekleyebilir ve Tüm Türkiyede oluşan pazar alanında yerinizi alabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışına satılan malların nakli esnasında zarar görmemesi için,Kızılçam ve karaçam tomruklarından imal edilen palet kullanılmaktadır.


Elektrostatik boyalı metal. Kablo taşıma makaraları ve kablo açma yer makaralarımız kendi üretimimizde olup uygun fiyat ve kalite ile siz müşterilerimizin huzurlarına sunmaktayız. W LED SPOT ARMATÜR (MANDA GÖZÜ) 1W LED SPOT ARMATÜR (MANDA GÖZÜ).


Kablo makarasi

Kablo hatlarında yapılacak kurtarmalar için, özellikle kayak liftlerinde mahsur kalanların tahliyesi için kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Ekstra geniş kapı açıklığı ve makara sayesinde mm çapa kadar kablolarda kullanılmaya uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar