1 Temmuz 2016 Cuma

5M0365r fiyat

5M0365r fiyat

Entegre çeşitlerinin Dip ve SMD modellerini uygun fiyat avantajı ile üye girişi yaparak satın alabilirsiniz. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. M0365R: Fiyat : USD + KDV: En geç. TURUS ELEKTRONİK SANAYİİ ve TİCARET LTD. UBE: Erişteci Sok Karaköy Psj.


Power Switch ICs – Power Distribution 3A/650V, 67KHz, Rds: 3. Entegre ve Transistör çeşitleri orjinal ve en uygun fiyatlarla 1stoktan satılmaktadır. Web sayfamızda bulamadığınız ürünler ve toptan fiyat bilgisi için lütfen iletişime geçiniz. Biz kredi kartı (emanet) ve böylece. Bir çok maddenin elektriksel direnci sıcaklıkla değişir. Sıcaklığa karşı hassas olan maddeler kullanılarak sıcaklık kontrolü ve sıcaklık ölçümü yapılabilir.


Sıcaklık ile direnci değişen elektronik malzemelere; term (sıcaklık) ve rezistör (direnç), kelimelerinin birleşimi olan termistör denir. Termistörler genellikle yarı iletken malzemelerden üretilirler. En önemli özelliği ise ısı etkisi ile direncinin değişmesidir.


5M0365r fiyat

Sabit değerli direnç olmayıp değişken değerli direnç grubuna girer. Mac Için Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Mac Için Senin Referans olarak. Düşük Fiyatlarla Mac Için satın alın. Siparişler Bekleyen Ödeme.


Ticaret Güvencesi Daha fazla bilgi. NFOTEK Test Ölçü Cihazları ve Elektrik, Elektronik , Otomasyon Ürünleri Tic. Ts 20Digital Satlock Uydu Ayar Cihazı ( Net Fiyat ) 16Usd 47. Magic Finder Plus Magic Finder Plus Uydu Ayar Cihazı ( Net Fiyat ) 17Usd 48.


5M0365r fiyat

Wx20Wodex Wx22Renkli Görüntülü Tv Ayar Cihazı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar