14 Temmuz 2016 Perşembe

Bnc konnektör fiyat

Bnc konnektörler kamera sistemleri montajında her kamera için adet kullanılır. CCTV kablosu ile kamera arasındaki görüntü sinyalinin aktarılmasında kullanılır. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen. BNC tipi PACIFIC ara kablo ve konnektör. KAMERA SİSTEMLERİ FİYAT LİSTESİ.


Aksesuar ( bnc ,jack.) BNC. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Konnektör kategorisinde en favori markalar şu şekilde:. Jacklar Fişler Kategorisini Keşfedin. Yalnızca bir ürünü bir gün değil, her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın.


TL FIRSAT ABONELİĞİ En yeni ürün çeşitleri ve sizlere özel indirimlerden anında haberiniz olsun! Bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! KDV dahil fiyatlar Satın Al.


Bnc konnektör fiyat

Online sipariş verilebilir. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Kredi Kartına Taksit İmkan. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


STOK DURUMUMUZU ve FİYAT SORUNUZ. BNC konnektör , kamera soketi , bağlantı konnektörü , RCA soket , cctv konnektörler , Furkan Mühendislik CCTV projelerinde kullanılmak üzere BNC , TOS- BNC dönüştürücü , skart soket , besleme konnektörleri , T- BNC konnektör ve bir çok ses ve görüntü bağlantı ekipmanlarını sunmaktadır. TL BNC Gümüş Vidalı RGRG- RGBNC109. Yurtdışı tedarik ile temin edilir.


Bnc konnektör fiyat

Ortalama teslim süresi online sipariş sonrası 7-iş günüdür. Güncel fiyat ve teslim süresi bilgisi için yukarıdaki iletişim formunu doldurunuz. Firmamızda analog kamera , ip kamera ve ahd kamera modelleri ve çeşitleri en uygun fiyatları ile satın alma yapabilmenize olanak tanımak için güvenlik sistemleri ve güvenlik kamerası paketleri taksitli olarak sat.


BNC KONNEKTÖR GOLD VİDALI 1. Fiyat ) ZMCT103C Current Tranformer (Akı 470R 11W Taş Direnç. 470R 7W Direnç (Tel Sarım) Marka Arama. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. A Kalite - Kalay Kaplama. En iyi fiyat P Dip tipi BNC konnektör.


Satın alın RgBnc Connectors Güvenilir Çin RgBnc Connectors tedarikçilerinden. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. TL den başlayan taksitlerle!


Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör , lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. S2BNC ERKEK-ERKEK ARA KONNEKTÖR. S2BNC DİŞİ-DİŞİ ARA KONNEKTOR.


Bnc konnektör fiyat

S2BNC DİŞİ-DİŞİ SOMUNLU ARA KONNEKTÖR. TOS Kablo Bağlantı Elemanı. BNC konnektör yüksek kaliteli ve güvenilir bir konnektöre ihtiyaç duyulduğu için tasarlanmıştır. BNC kablo konnektörleri için Kapak.


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. S-Link SL-BNC4BNC , RG5RG5 RGSıkma Pensesi. Class N5-Vakum Tabanca Ucu 1. Proskit 1PK-501C Kargaburun. Birinci elden sizlere ürünleri göndermesi, ayrıca fiyat konusunda en iyi fiyatları sunmasıda Güvenlik Marketin bir ayrıcalığıdır.


Sizde içiniz rahat bir şekilde bizden hizmet almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Kamera Bağlantı Elemanları. Bu miktarın altında tüm Türkiye Yurtiçi Kargo ile sabit fiyat : 17. BNC Patch Kablo , ohm RGBNC konnektörlü Patchcord. BNC SONLANDIRICI KONNEKTÖR.


Telsiz - Metal Dedektörü - X-Ray - GPS - Dijital Telsiz - Telsiz Fiyatları , Lisanssız, Profesyonel Telsiz Satış, Kiralama, Sistem, El Telsizleri, Telsiz Sistemleri Projelendirme Kalıcı,. PORT BNC DİŞİ - SMA DİŞİ KONNEKT. Biens Bnc Gümüş Kaliteli.


Gwest LA-115A No Start Kırmızı Buton. Bu konnektör çeşitine ait ürünlerin listesini aşağıda görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar