7 Temmuz 2016 Perşembe

Armatür aydınlatma

Pelsan yeni ürettiği Yüksek Tavan Armatür Serisi ile verimli ve çevreye duyarlı aydınlatma sağlarken, aydınlatmanın göz sağlığı ve çalışma rahatlığı üzerindeki etkisine dikkat çekiyor. Projeye özel aydınlatma armatürleri. Carrefour AVM Retrofitleri. C ortam sıcaklığında çalışabilen endüstriyel tip armatür.


Litpa Quantum wallwasher cephe aydınlatma. Doğru kontrastı kurarak mobilyalarınızı çok daha güzel gösterebilir, evin güzel bölümlerini ön plana çıkarabilir, evinizi daha ferah gösterebilirsiniz. Evinizdeki renklerin ve atmosferin canlılığı için aydınlatma doğru yapılmalıdır.


Enerji tasarruflu ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi sergileyeceğiz. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Led aydınlatma armatürleri, sıva üstü ve sıva altı panel, raylı, spot, floresan,.


Yeni ürünlerimizden ve aydınlatma sektörden haberleri almak isterseniz ARLIGHT E-bültene kayıt olabilirsiniz. Firma olarak aydınlatma konusunda ortaya koyduğumuz aydınlatma seçenekleri ile birlikte bu konuda insanlara ve toplu yerleşim merkezlerinde destek olmaya devam ediyoruz. Floresan armatür modellerimiz hakkında güncel bilgilere ürün sayfalarımızı inceleyerek ulaşabilirsiniz. Temel prensibi kaliteli, estetik, enerji tasarruflu ürünler tasarlamak ve üretmek olan firmamız güçlü ve yaratıcı AR-GE çalışmaları yaparak alanında öncü ve lider bir firma olmuştur. Sahibi olunan aydınlatma belgeleri, ürünler, gerçekleştirilen projelere ait resimler, iletişim bilgileri yer almakta.


XLED PANEL ARMATÜR SIVA ALTI 40W PANEL LED 60XBEYAZ IŞIK ÜCRETSİZ KARGO. VEKSAN ARMATÜR VEKSAN PETEKLİ SIVA ALTI 2X36W TEK PARABOLİK. TL Kdv Dahil Karşılaştır Karşılaştır GALILE ARMATÜR METAL HALİDE GALILE 150W BALAST HARİÇ SIVA ÜSTÜ HAREKETL İ. Telefonlar,İletişim Ürünleri.


Eviniz için ampül ve armatür mü arıyorsunuz? Ev aydınlatma ürünlerimizi inceleyin. Bağlantılı aydınlatma çözümlerimizle sadece aydınlatma işini insanları, mekanları ve cihazları birbirine bağlayan tamamen dijital dünyaya taşıyoruz. LED ışıklarını akıllı kumandalara, ağlara, cihazlara ve.


Aydınlatma Lena Armatür Mat. Farklı çeşitleri bulunan aydınlatma modelleri tercih ederken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Armatür aydınlatma sizlere fazlasıyla avantaj sunuyor ve bu avantajlardan en önemlisi de enerji tasarrufu olarak karşımıza çıkıyor.


Bollard sayesinde daha şık ve daha özle bir aydınlatma sistemine sahip olabilirsiniz. Alüminyum ekstrüzyon gövdesi ve yüksek geçirgenliğe sahip difüzör sayesinde iç mekan uygulamalarında homojen aydınlatma sağlamaktadır. Armatür , hem sıva üstü hem de sarkıt olarak kullanılabilmektedir. Led armatür ve led tavan aydınlatma.


Yerli üretim 60xled panel, Sıva üstü led panel 60×6 30x1LED panel 40xled panel ve 60x1led panel. Firmamız aydınlatma armatürleri çeşitlerinin yanı sıra merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabileceğiniz makaleleri de ilgilinize sunmaktadır. Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Tasarruflu ve uzun süreli kullanım imkanı sunan led armatürler fiyat olarak da, oldukça uygun.


Armatür aydınlatma

Elektrik ve aydınlatma kategorimiz altında bulunan diğer armatür, aydınlatma , spot çeşitlerimizi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun, aydınlatma ürününü, uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Roxin Su İçi Lamba Cm (Beyaz). Tavan aydınlatmada kullanılan glop armatür aynı zamanda nemli ortamlarda da kullanıma elverişlidir. Tuvalet ve banyo gibi nemli ve buharlı alanlarda kullanışlıdır. Bize ulaşmak için aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz.


Yeni RIO ürün ailemiz ile pratik, hızlı, ekonomik çözümler sunuyoruz. Nano Akvaryumlara uygun, tuzlu ve tatlı su için kullanılabilir akvaryum led aydınlatma. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Tri-Proof LED Etanj aydınlatma armatürünü elektrik kesintilerinde tam performans çalışabilecek şekilde Acil Kit uygulaması ve çeşitli sensör tiplerini entegre olarak gövdesi içinde barındırabilir,. Işığın mekanla iletişimini kurar.


Mekanları dinamizme kavuşturur. Yüksek ışık geçirgenliğine sahip olmakla birlikte okul hastane, banka ve market gibi yerlerde kullanılmaktadır. Detaylı Bilgi İçin Tıkla.


LC4S LC4S 11W LED SIVA ÜSTÜ YUVARLAK ARMATÜR USD LD5S LD5S 11W HAREKETLI GÖMME SPOT 860LM SA USD 4LR4S LR4S 11W MONOFAZE LED RAY SPOT 860LM SA. Gül Elektrik hizmette kalite anlayışı, bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatma sektörünün öncü kuruluşlarındandır. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı.


Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Türkiye’de uzun yıllar Osram ile. LED Bant Armatür (3) Led Fabrika Armatür. Wabi (NEW) Raga (NEW) up in-line. Nuit (YENI) Down in-Line.


Led duvar armatür modelleri nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar