11 Temmuz 2016 Pazartesi

Programlanabilir güç kaynağı

Programlanabilir güç kaynağı

Dijital güç kaynağı teknik özellikleri. FA-4, sürekli bir çıkış sağlayan bir 2W bir güç kaynağıdır. Güç kaynağı aşırı voltaj, aşırı akım, aşırı güç ve aşırı sıcaklık korumalarına sahiptir, kullanıcılar için bir güvenlik çalışma ortamı sağlar. Devre tasarımında, anahtar borusu sıfır (0) voltaj iletkeni kullanıyor ve devre çalışıyorken, cihazın kendisinde meydana gelen hasar azalır ve daha sonra DC kaynağının sıcaklık artış oranını düşürürken genel verimliliği arttırır.


Bizimle iş yapmak için çeşitli. Bunu da aşağıdaki devreyle karşılayabiliriz. PROGRAMLANABİLİR GÜÇ KAYNAĞI. Volt 5Amper çıkışlı 225W. SSP Serisi Güç kaynakları , tek çıkışlı, programlanabilir ve bilgisayar kontrollü laboratuvar tipi güç kaynaklarıdır.


Konu şu: Bir test düzeneği. Bu belgeyi indirmek için lütfen oturum açın veya doğrudan erişim edinin Endüstriyel Otomasyon. Güç Kaynağı , küçük ekipmanlara monte etmek için en iyisi.


Sinyal arabiriminin bağlantı şeması. Multimetre Serisi Profesyonel Multimetre Serisi Gelişmiş Multimetre Serisi Giriş Seviyesi Multimetreler Patlayıcı Ortamlar için Ölçü Aletleri Pensampermetreler. O Tüm aygıtlar 24V veya 5V giriş ve çıkış sinyalleri için kullanılabilir. Kesintisiz Güç kaynağı ve Voltaj regülatörleri.


Nitelikli ve dinamik kadromuzla, gelişen teknolojiden her daim faydalanarak, kaliteli, hızlı, güvenilir ve sürekli hizmetler sunmak. Resolution: 1mV, 1mA Lan-four digits voltage three digits current display. Bu ürün stokta bulunmamaktadır. Teknolojik Çözüm Ortağınız: TestÖlçüm Cihazları, Deney Setleri ve Endüstriyel Çözüm süreçleri ile ulusal ve uluslararası destek projelerinde işinizi kolaylaştırmak için yanınızdayız.


CMSENSE Teknoloji Danışmanlık Dış Tic. Programlanabilir volt dc 12v 15amp güç kaynağı tarafından imalat yapan APM Technologies (Dongguan) Co. Sourcing Requests Ürünleri yönetmek İletileri yönetme 海外推广.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele. Bu, ayrıca aynı testleri gerçeklemek için daha uzun cihaz alınabilmesini ve kullanılabilmesini de olanaklı kılar. En iyisini satın al ruideng dp20v2a güç kaynağı modülü cnc programlanabilir sabit voltaj akımı Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. TVOne Corio Master E-STORE. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Paralel- ama aynı zamanda seri ve karışık modda (seri ve paralel) görevini yapmaktadır. Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör, lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. Bir programlanabilir denetleyicinin bileşenleri.


Cep telefonlarını, bilgisayarları şarj ettiğimiz cihazlar güç kaynağına örnek olarak verilebilir. LED’ler ışık kaynağı olarak kullanılmaya başlandığında, aydınlatmada kullanılan LED’ler için özel güç kaynakları kullanmak zorunlu oldu. Burada en önemli etken aydınlatma LED’lerinin güçleri arttı, LED üzerindeki güçü sabit tutmak LED ömrü açısından çok önem kazandı. Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir. Lütfen fabrikamızdan teklif almak için ücretsiz olun.


Programlanabilir güç kaynağı

Kutu içeriği, ürünle beraber USB kablo, güç adaptörü, mikro sigortalar ve CD’ ye yazılı kullanım kılavuzudur. DC güç kaynağı üreticileri ve tedarikçileri olarak knOWn. Kapatma güç kaynağı ve RS2kablosunu çıkarın.


Mean Well programlı led driver yada programlanabilir led güç kaynakları olarak adlandırılan ürünler, farklı dimleme senaryolarına göre programlanabilir. NFOTEK Test Ölçü Cihazları ve Elektrik, Elektronik , Otomasyon Ürünleri Tic. Robotica Programmable arduino programlanabilir oyuncak Arduino robot kiti engel kaçınma arduino için anti-damla akıllı araba Robot kiti 1: Sipariş teslim süresi1-3gün.


Programlanabilir güç kaynağı

Emir özelleştirilmiş olması gerekir,. A) Basınç Transmiterleri (4-20mA) LS. Hatta bir firma bu teknoloji ile harici bir güç kayağına ihtiyaç duymadan çalışabilen bir klima üretmiş. STM32F429I-Discovery’ye Keil ile Sıfırdan Proje Oluşturma.


Adım adım resimlerle anlatacağım. PIC Programmable Integrated Circuit microcontroller yani programlanabilir entegre mikrodenetleyici anlamına gelir. Ufak çaplı bir bilgisayar gibidirler.


Akım sensörü 0-1A akıma karşılık 0-V doğrusal çıkış vermektedir. Eğer bu değer Voltun altına inerse, bu elektroliz işleminde. Bu yazılıma web browserdan erişiliyor. Kompakt boyutlardadır, pano içine kolayca monte edilebilir.


Fiber Optik Test ve Ölçüm. Suni Yük, Elektronik Yük. TEXIO Elektronik Yük Çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar