8 Temmuz 2016 Cuma

Ikaz levhaları

Reflektörlü İkaz Yelekleri. Trafik Malzemeleri Trafik Konileri. Sarı uyarı ve ikaz levhaları en sık kullanılan levhalardandır.


Sizlerde alanında uzman kişilerden bu hizmeti almak isterseniz sitemiz içerisinde daha önce bu alanda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi inceleyebilirsiniz. Ekstra indirimli fiyat. Fotolümen Yangın Söndürme Cihazı 15x30Cm 39. Sepete Ekle (8) Kaygan Zemin Tabelası.


Kategori Sayfası , FOSFORLU İKAZ YELEKLERİ. Delinatörler 45cm, 75cm, 100cm. Evelux Duba 50cm 75cm 90cm.


Ikaz levhaları

Tehlike geçti ikazının işareti, radyo, televizyon, hoparlör, megafon gibi araçlarla duyurulur. Bu haber duyulunca sığınılan yerden çıkarak normal yaşanılan yerlerinize dönülmeli, yardıma muhtaç olanlar varsa yardım edilmelidir. LEVHASI ile uygun fiyatlara uyarı ikaz levhası, iş güvenliği levhaları , baret, yangın, sigara içilmez, geri dönüşüm levhalarını satın alabilirsiniz.


Herhangi bir işletmede kullanılabilecek ikaz levhaları çok çeşitlidir. Okul uyarı levhaları 3mm kalınlığındaki dekotaya uygulanarak gönderilir. Tedarikçilere yakın olmasıyla rakiplerinden daha hızlı olarak ham madde temini edip aldığı işleri zamanında ve eksiksiz teslim etmektedir. Sticker Etiket için geçerlidir. Farklı ebat, malzeme ve fiyat iç.


Bu sayede hem olası kazaların, hem de muhtemel karışıklıklar baştan önlenebilmektedir. Doğal yaşamın bir parçası haline gelen bu levhaların hassasiyeti, ülkemizde de gün be gün artmaktadır. TRAFİK İKAZ LEVHALARI - TRAFİK İKAZ LEVHALARI - 2;. YE olarak anılacaktır ile diğer tarafta İkitelli O. Hakkımızda Levha Dünyasi yılı aşan iş yaşamı boyunca, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. KAZ ALARM VE SİVİL SAVUNMA PANOSU.


Pleksi, Alüminyum, Fileli ve Diğer Işıklı – Işıksız Kutu Harf Çeşitleri. Bu işaret ve levhalar her yerde aynı anlama gelecek ortak bir dil gibidir. Bu sayede dışarıdan biri dahi gelse kolaylıkla uyarıları algılayabilecektir.


Kocaeli ve İstanbul il ve ilçelerine aynı gün basımını yapıp teslimatını yapıyoruz. Yıllık iş tecrübesi ve ürünlerde kalite güvencesi. GÜVENLİĞİ LEVHALARI GÖRÜŞ MESAFELERİ. Levhaları Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir.


Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. Levha üzerinde bulunan sembol ile alt kısımda yeralan sloganın aynı anlamı taşıması gerekmektedir. Alpay Reklam tarafından Ankarada faaliyet gösteren firmalara yeni çıkan iş kanunu hükümlerine göre uyarı, ikaz ve önleyici tabelaların imalatına başlamıştır.


Sizde firmanızda kullanılması zorunlu olan iş güvenliği mevzuatına göre hazırlanmış uyarı levhalarını. Bize bu imkanı sunan kişi ve kişilere teşekkür ederim. Siparişlerinizi güvenle verebilirsiniz.


Dış ortama dayanıklı olan forex malzeme, uyarı ikaz levhaları için en uygun seçeneklerden biridir. Dekotaların arkasına çift yönlü bant yapıştırarak istenilen alanlar da kullanılabilir. Logo Yansıt Cihazlarını Kullanabilirsiniz. Güvenlik ışığı yansıtarak işçilerinizi uyarın.


Ikaz levhaları

Dikkat yangın teçhizatı her zaman kolay alınabilir şekilde tut ikaz uyarı levhası. Diğer işaret levhaları ile getirilen kısıtlamalara uyulur. Size daha iyi hizmet verebilmek için yeni adresimize taşındık! Journal is a fluid responsive OpenCart theme built with the best design and development practices in mind.


Açık hava Reklamcılığında firmamız sektörel teknolojiyi takip ederek gelişimini sürdürmektedir. Sivil savunma işaretleri tablosu, eğitim kurumlarında ve iş güvenliği yasası gereği işletmelerde ve işyerlerinde bulunması gereken ikaz levhalarındandır. Sesli İkaz Cihazlarının Kullanımı Yasaktır. Gümrük - Durmadan Geçmek Yasaktır.


Kamyonlar İçin Geçme Yasağı Sonu. Motosiklet Hariç Motorlu Taşıt Trafiğine Kapalı Yol. Tüm iş güvenlik levhalarını tek tip tipografi kullanarak yeniden oluşturup, yüksek kalite de dijital baskı ile üretim yapıyoruz. Her işletmeye özel yüzlerce yeni levha ve özel levha üretimi yapabiliyoruz. Yasaklama İkaz Uyarı Asılabilir Etiketler.


Ofisinize yerleştireceğiniz iş yeri uyarı levhaları sayesinde müşterilere giriş ve çıkış levhaları , wc levhaları , danışma levhaları ya da sigara içilmez levhaları ile nazik bir şekilde yol göstermiş veya bir atölye sahibi olarak güvenlik levhaları , yangın söndürme levhaları ve bunlar gibi pek çok levha ile can. Sitemizdeki tasarımlar telif hakları çerçevesinde korunmaktadır. Kopyalanması cezai sonuçlar doğurur.


Ikaz levhaları

Aşağıda kategorize edilmiş şekilde görselleri mevcut olan uyarı ikaz levhalarımız : sticker etiket, dekota (foreks) baskı, fosforlu (lümenli) ve kalınlık ölçülerine (mm) şekilde kullanım alanlarına doğrudan uygulamaya hazır teslim edilmektedir. Güneş Plaka Reklam ve Numarataj Sanayi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar