20 Temmuz 2016 Çarşamba

Sabit akım led sürücü

Güç ürünlerinde arıza durumunda garanti kapsamında servis ve gerekli durumdalarda birebir değişim sağlanmakla beraber kullanılmamış dahi olsa farklı ürünle değişim veya iade mümkün değildir. Sabit akım çıkışlı LED kontrolü. Kademeli LED akım seçimi.


Giriş şebeke filtresi ve izoleli çıkış. Kısa devre, açık devre ve aşırı yük korumaları. Sürücü arıza olasılığını azaltır.


W power LED 350mA, 3W power LED 700mA , 5W power LED 1A istenilen güce göre R Rdirenç değerleri belirleniyor. Yüksek enerji verimliliği switch mode dönüştürücü. V-24V arası besleme gerilim aralığı.


Sabit akım led sürücü

TL Stokta Yok İndirimli Fiyat! Led ampülün elektronik sürücü kısmının devre şeması aşağıda görülebilir. Led driver’ın öncelikle teknik kısmı ele alındığında akım regülasyonlu bir buck converter olduğu görülür. V led sürücü i2c led sürücü 40a led sürücü satın led sürücü 12v1a led sürücü Ürün ve tedarikçiler hakkında: Alibaba.


Yine verebileceği enyüksek gerilim LED dizini ihtiyacı olan gerilimden düşük olmamalı. LED ( Light Emitting Diode ) Standart LED. Led voltajı volt besleme voltajım volt bu bilgier ışığında bana türkiyede bulabileceğim birşey önerebilirmisiniz? Onlarca firmadan tek bir form ile fiyat teklifi alabileceğinizi biliyor muydunuz? Teklif isteme formunu doldurun ve arkanıza yaslanın.


Sizin için en uygun teklifi biz araştıracağız. Dayım power led ve çeşitli ledlerle ilgili sürücüler tasarlayıp üretim yapıyor. Eğer ilgilenirseniz aşağıda verdiğim linkteki ürünü alarak seri kol paralel olacak şekilde ledlerinizi sürebilirsiniz. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi power ledler sabit akım kaynağıyla sürülmelidir. Bir LED sürücü seçerken en önemli faktörler nelerdir?


Eğer kaynak, LED ’e direkt olarak güç sağlıyorsa bu durumda Led aydınlatma ürünü genel olarak sabit akıma ihtiyaç duyar. Bu durumda sabit akım kaynağı kullanılmalıdır. LED , Işık yayan diyot ( Light emitting diode ), bir besleme kaynağı ile beslenerek anot ucundan katot ucuna doğru tek yönde akım geçirilmesiyle ışık meydana getiren yarı iletkendir. Led sürücülerin verimi çok önemlidir.


Sabit akım led sürücü

THD azaltma, titreşim oranını düşürme ve sabit sürüş akımı elde edilir. Siz kullanacağınız led ürününe göre seçim yapmalısınız. Power- led sürmek için sabit akım kaynağı isteniyorsa, bence en pratik çözüm aşağıdaki devre. Böylece LED ler ısınsa bile üzerinden geçen akım sabit olacaktır.


Bu entegre aşağıdaki şekilde bağlandığında, girişine 15V uygulandığında çıkışında 12V gerilim 320mA akım vermektedir. Yukarıdaki devrenin girişine 24V uygulandığında çıkışında adet power LED i sürebilir. Benzer bir soru ile yine rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın.


Daha önce bir ledi sürebilmek için sabit akım devresinden bahsetmiştim o soruyu LM 3kullanarak çözdüm. Ancak şimdi yine aynı iş için bir sabit akım devresi bulmam lazım. Ama bu seferki diğerinden farklı. TL Vergiler Hariç: 11TL. Karşılaştırma listesine ekle.


Belirlenen akım değerini, sabit akım denetimli anahtarlamalı güç kaynağı sağlamak gerekmektedir. CV trimleyici ile çıkış voltajını yaklaşık 5V olarak ayarlayın. Multimetrenizi 10A akım skalasına geçirin ve modülün kısa devre çıkış akımını ölçün. Dudullu OSB, Baraj Yolu 2. Bunun önüne geçmek için bu akım sınırlama devrelerine ihtiyaç duyulmaktadır.


A akım çeken bir led , Amperlik bir batarya ile beslenilirse yanıp sönmesi bir olacak, dolayısıyla bozulacak. Tamam adaptör sabit akım veren bir adaptör onda sorun yok. Dönerli düğmeyi 200Volta getirin.


Fenerler kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Adaptörü led şeridinden ayırın. DIODES tarafından üretilen BCR420UWsabit akım led sürücüdür. Bilindiği gibi LED leri bir adet direnç ile süreriz. Led üstünde her zaman ayarladığınız gerilim olacaktır. Dolayısıyla led üzerinden her zaman sabit akım akacaktır.


Sabit akım led sürücü

Kullanabileceğiniz ledin gerilim değerleri de bu sınırlar içinde olabilir. Bu elektronik devre ile 5W güce kadar led sürebilirsiniz. Sıradan ledler için (mA akımlılar) Ttransistörü olarak BC5seçilebilir.


IKIŞ LED AKIM DEĞERLERİ : MAKS. Mean Well güç kaynakları ve Samsung led Türkiye distribütörüdür. TL MeanWell LDD 700L pwm control.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar