12 Temmuz 2016 Salı

16 Pin soket

Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Pin Entegre Soketini entegrelerin yanma, arızalanma gibi ihtimallerinin olduğu devrelerde kullanabilirsiniz. Entegreyi lehimlemek yerine bu soketleri kullanarak entegreyi kolaylıkla değiştirme avantajına sahip olabilirsiniz. Normal entegre soketlerine göre daha dayanıklıdır.


DIP soket , pin DIP kılıflara uygun çipler için tasarlanmıştır. TL 1TL (24) özgüvenelektronik 91. TL (3) uyumlukumanda 100. Oto Teyp Anten Soketi 30CM Kablolu Ücretsiz Kargo.


Aynı kategorideki diğer ürünler: Sepete Ekle. PİN DİP SOKET Entegre en uygun Fiyat ile F1depo. Kamasonıc Pin MpSoket Dar sadece 19. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! PİN PRC SOKET en uygun Fiyat ile F1depo.


16 Pin soket

P-DATA KABLOSU SOKETİ - PİN ( 1ADET FİYATIDIR ) isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Pioneer MPUsb İso Soket.


Pin Soket modelleri, Pin Soket çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Arduino,Robotik Devre,Robot Market, Arduino Setleri, İzmir Arduino, Entegre Kartları, Elektronik Malzemeler, Arduino Projeleri ve Uygulamaları. BMW Pin OBD Teşhis Soketi. Görüntülediğiniz ürün S tock M ount tarafından listelenmiştir. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


16 Pin soket

ECU (beyin) bağlantı soketi Pin olan BMW araçlarınızı, Pin OBD soketli cihazlara bağlayabilmek için ara kablodur. Pin Precission - Adetlik Paket - Sadece ,TL - Pin Precision Entegre entegre, mikroişlemci, eprom, eeprom vb ana devre elemanlarının, elektronik devre kartı üzerinde fiziksel müdahalede bulunmadan, devre kartından sökülüp takılmasına imkan sağlayan yardımcı üründür. Smrad card soketi ( Smart Card Connector) ( pin ) ve tüm diğer elektronik ürünlerimiz için değiştirme garantisi vermekteyiz. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. UYUMLU KOD VE MODELLERİN BİR KISMI : LP156WH3.


Muhafazalı Ve Paneller İçin Özel Olarak Üretilmiş Kutularında Çalışma Günleri :30′ a Kadar Sipariş Verildiği Gün Kargolanır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. DEH-140UB PİONEER MPSOKET.


16 Pin soket

Pin Sayısına Göre Çeşitlilik Göstermektedir. Daha Fazla Bilgi İçin Ürünlere Göz Atın. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo!


Beyaz soket çıkatıldığında yalnız pin bağlı olduğu gözüküyor ve bu sokete uygun hazır ürünler de var. A proprietary connector is the special connector that can only be used with a certain device(s). DIP IC Soket Lehim Tipi Adaptörler. Klemens Çeşitleri online satışı perpaotomasyonda, SOKET TİPİ °C ERKEK PİN 3. MM BASKI DEVRE KLEMENSİ modelleri, SOKET TİPİ °C ERKEK PİN 3. Bi yardımcı olursan çok müteşekkir olurum.


16 Pin soket

Cocuk için almıstım yandık hepimiz evde :) İyi günler dilerim. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe - İngilizce Türkçe - İngilizce;. Get same day shipping, find new products every month, and feel confident with our low Price guarantee. GHz AMSoket 16MB Önbellek 65W İşlemci.


Röle Soketi , MT için pin , A,Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın,Çok uygun indirimli Fiyatlarla satınalma işlemleri yapabilirsiniz. Harga Soket Ic Pin terbaru - Travelbon. Anda menemukan katalog Soket Ic Pin dengan harga terbaik dan yang WOW pastinya. Dengan tampilan minimalis lebih memudahkan Anda dalam mencari Soket Ic Pin dengan cepat dan banyak pilihan harga. Pin SOIC SMD Adaptörü (DIP Soket ). Adet IC soket pin IC ve Bileşen Prizler Yeni ve orijinal.


Pls bize ilk irtibata yerine önce bir order. Erkek Soket Tip A Beyaz, USB 2. A Tipi Dişi Soket Pin , USB 2. TL Kdv Dahil Pin Precision Soket RoHS. Slim Led Ekran Pin Sağ Soket.


KDV Hariç Fiyatı: TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar