15 Ekim 2019 Salı

Yaylı kablo makarası

Yaylı kablo makarası

Kendi alanındaki tartışılmaz uzmanlığının yanı sıra firma sunduğu uygulamalar konusundaki tecrübe ve becerisi ile de ön plana çıkmaktadır : böylece günümüzde enerji ve veri transferi için yaygın olarak kullanılan kablo taşıma arabaları , enerji iletim baraları, kablo taşıma zincirleri, yaylı kablo sarma tamburları. Bunların yaklaşık kadarı güç kabloları ve uzatma kabloları, güç kabloları ve kadarı bahçe hortumları ve makaraları şeklindedir. En uygun seyyar kablo fiyatları, kablo makarası fiyatları, makaralı kablo fiyatları ve makaralı uzatma kablosu fiyatları için sitemizi tercih ederek kârlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. M, Anka ve İzeltaş gibi markaların ürünleri ve diğer el aletleri için ise buraya tıklamanız yeterli. Model 8XF: Plastik kasalı, yaylı çalışan kablo makarası.


Yaylı kablo makarası

Sabit yaylı kablo sarma tamburları orta ve orta ağır çalışmalar içindir. Standart olarak kontaklı olabilir. Tüm makaralarımız, DIN normlarına uygun ve müşterilerin istekleri doğrultusunda üretir. Yaylı kablo sarma tamburları yaprak yay teknolojisi sayesinde motorlu kablo sarma tamburlarına kıyasla fiyat avantajı sağlar. Yay teknolojisi sayesinde hareketli yaylı kablo sarma tamburu, çalışması için enerjiye ihtiyaç duymaz.


Büyük bir Yaylı kablo makarası seçimi. Kaliteli alet: Hızlı ve ekonomik — hemen sipariş verin. KABLO SARMA TOPLAMA SPİRALİ No 3- mm Kırmızı Rulo ( 1mt) 9TL. Metreye kadar otomatik yaylı geri sarım özellikleri vardır. Metre ve üzeri tamburlarımızda elektrik, hidrolik ve Pünamatik (Havalı) motorlar ile sarım yapabilmektedirler.


Yay tahrikli kablo toplama tamburlarının metreye kadar otomatik yaylı geri sarım özellikleri vardır. AnaGrup= KABLO TOPLAMA TAMBURLARIGrupID=94GrupAdi=YAYLI KABLO TOPLAMA TAMBURU ekte resmı gorulen tıp yaylı kablo sarma. Motorlu ve yaylı halat makaraları. Kollu vinçler için, makara ve silindirler, kollu vincin yukarısında, altında ya da üzerinde konumlandırılabilir.


Yaylı Butonlar Plastik Buton Çeşitleri Anahtarlı Butonlar İkiz Butonlar İşaretli Butonlar Işıklı Mandal Butonlar Ledli Işıklı Yaylı Butonlar Mandal Butonlar. Genellikle üretim tesislerinde ve depolarda bulunurlar, ancak karayolları boyunca da bulunabilirler. Yayly kablo sarma tamburlary güç uygulamalarda bile en. Ayıca istenilen uzunlukta kablo sarımlarına göre imal edilip müşterilerimize sunulmaktadırlar. Profesyonel Yaylı Balansörler Saç Kapma Takmatik Ray Makaraları Transpalet Trifor İlk Yardım ve Yangın Kitleri Havalı El Aletleri YAMA Havalı Aletler Genel Hırdavat Malzemeleri Şarjlı Pilli El Fenerleri.


Vinç Sistemleri, Kanca altı ekipman, aparat ve ataşmanları, Ürün, personel taşıma sistemleri, Yük, sac, beton, kaldırma ataşmanları, yük traversleri. Nederman toplanabilir kablo ve hortum makaraları. Sağlam dış gövde hortum veya kablo ile makara mekanizmasını korurken, salım-sarım işlevi de sorunsuz ve dolaşma olmaksızın gerçekleşir. Basınçlı hava için hortum sarma aleti – Classic. Yaylı İp Kancası Plastik Kanca Su Kayağı Kancası.


Yaylı Halkalı pim Paslanmaz Pop Perçin 3mm 4mm 5mm 6mm Dübel Çeşitleri Paslanmaz Çakmalı Dübel. Flat kabloları ve flat kablo çeşitlerini uygun fiyatları ile Direnc. Manevalalı Yaylı Zincir Kısaltma Kancalı Gerdirme. Manevela Tipi Zincir Kısaltma Kancalı Gerdirme.


Cırcırlı Tip Zincir Kısaltma Kancalı Gerdirme. Kablo Bağı, Plastik Kelepçe. YÜK GERGİ BANTLARI-SPANZETLER. Hortum makarası kullanmanın Nedeni Kolay Montaj Yapısı sağlam. Ayrıca, karşı ağırlık tamburları, sürücülerinde çok az aşınan.


Yaylı kablo kontrol kollu otomatik kablo salma ve toplamalı elektrikli süpürge yan görünümü. Körüklü flanşlı tahrik aparatı. Yaylı makaralar Çalışma tezgahları Atölye ekipmanı. Merdivenler ve ayaklı merdivenler. Elektrik kablosu makaraları ağır hizmet üreterek: 2. Karasör İlave Menteşeleri, Yaylı Ferforje Sürgüler oluşturmaktadır.


VİNÇ KABLO TAŞIYICI MAKARA PLASTİK KAPI DENGE MAKARASI (CİVATALI) PLASTİK KAPI DENGE MAKARASI. Krom Gözlü Karabina Krom Köprü Krom Mandar Kilidi Krom Fırdöndülü Mandar Kilidi Krom Fırdöndülü Yaylı Kilit Krom Çapa. Açarken fişten çekerek açılıyor, sararken prirz grubunun olduğu sarı merkez sağa döğru döndürülerek kablo içeriye alınıyor. Makara serilerimiz sağlam gövde yapısı ve özel rulman sistemiyle iç mekan ve dış mekanda ortamlarında işlemleri kesintisiz sağlarlar.


Yaylı Menteşe Yönsüz Menteşeler Sürgü Çeşitleri. Bayrak Makarası Çakma Somun Çerçeve Askısı Karyola Demiri. MARAKAR DONANIMI Harken 40mm Köprülü Yaylı Tek Makara ürününü taksit seçeneği ve kapıda ödeme imkanı ile alabilirsiniz. ARS 1Karkas Makarası yorum ve fiyatını inceleyin.


Her türlü çalışma alanına konumlandırılabilir. Ex-proof nitelikte ürünler standartlarına uygundurlar. Güvenlik düzenlemelerine uyumlu, akıllı bir çözümdür.


TL Karşılaştır Karşılaştır. NINGBO MARSHINE POWER TECHNOLOGY CO. BOSSGOO Welcome to Bossgoo. Endüstriyel Hava Hortum Makarası (Tamburu) Nedir? Distribütör milinin altta krank mili tarafından döndürülen dişlinin üzerine oturan iki çıkıntısı vardır.


Yaylı kablo makarası

Bu mil döndükçe üzerindeki ekzantrik, yaylı olan platini açıp kapar. Eğer yaylı kablo sarıcı var ise kablo ile diğer parçalar arasındaki bağlantıyı kontrol et. Değiştirdiğiniz herhangi bir sigortanın ya da kurduğunuz bir devre kesicinin devre dışı kalmasının nedenini araştır.


Hareket ettiği için bir arızaya yol açabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar