11 Ekim 2019 Cuma

Park sensörü taktırma

Park sensörü taktırma

Orjinalinde park sensörü yok. Hangi markayı kaça taktırırsam iyidir? Yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Sağ taraftaki büyük tabelalara bak. Birinde Oto alarm yazıyor.


Benim dikkat ettiğim montajı yapan usta kutudan çıkan kabloları kesinlikle kullanmıyor(Çoğunlukla uzakdoğu ürünü ve kalitesiz.)Kendi tesisat kablosunu kullanıyor. Orası aynı zamanda Transporter. Zafer bey Bende ön arka park sensörü için araştırma içerisindeyim.


Park sensörü montaj ölçüsü nasıl alınır. Bir sonraki aşama sensörler için uygun çaplarda delikler delmektir. Bu delikleri nizami delebilmeniz için paket olarak aldığınız kutudan sensör çapına uygun matkap ucu çıkıyor. Günümüz şehir trafiğinde zorunluluk arz eden park sensörleri , size çok fazla kolaylık sağlıyor.


Park sensörü taktırma

Herhangi bir park esnasında rahatça park yapma işleminizi gerçekleştirmenizi sağlayan park sensörleri bu sayede sizin zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Araçlara park sensörü nasıl takılır? Aracın orijinalinde park sensörü olmasa da aracınıza daha sonradan park sensörü taktırmanız mümkündür.


Aracının orijinalinde park sensörü ile ilgili bir ünite yoksa takacağın sensörün can bus ile bir alakası yoktur. Sadece geri vites lambasının kablosundan park sensörü ünitesini beslemek için akım alınır kı bu bir arıza ışığına sebep olmaz. Magena aracıma park sensörü taktırmak istiyorum. Yetkili servis işçilik dahil 3YTL istiyor.


YTL arası fiyatlarda satılıyor acaba bunlardan alıp özel bir seviste taktırsam mı? Ben taktiracak olsam endere taktiririm. Park yapmak özellikle bayanlar arasında araba kullanımından soğutacak etkenler arasına girmiştir. Bu sebeple de bazı araçlara park sensörü taktırmak ciddi anlamda keyif sürüşünüzü artıracak etmenlerden olacaktır.


Ancak her araçta olmayacaktır. Arkadaşlar aldığım araçta orjinal olmayan sonradan taktırılan arka park sensörü mevcut. Orijinalinde park sensörü olmayan araçlara daha sonra park sensörü takıldığında arabanın arka veya ön tamponunda belirli yerlerde delikler açılması gerekir. Aşağıdaki resimde temel park sensörü ekipmanlarını görmektesiniz. Bunlar Beyin, mesafe algılayıcı gözler, delik açma aparatı ve mesafe ekranıdır.


Park sensörü taktırma

Servisi aradım sadece arka park sensörü varmış ekransız sadece sesli uyarı montaj dahil 2tl dediler. Dışarıda taktırma yada sensörü kendin alıp servise taktırsan bile garantiden çıkıyormuş. Araç park sensörü taktırma. Seat Leon Park Sensörü Taktırma Sorunu! Rahat rahat aracınızı parketmek mi istiyorsunuz, aracınızını parkederken sıkıntımı yaşıyorsunuz, iki araç arasına gireceksiniz gözünüz kesmedi keşke park sensörü olsaydı rahatca girerim diye içinizden mi geçirdiniz, vakit kaybetmiş.


Serviste park sensörü için ortalama 2TL fiyat vermişlerdi. Dışarıdan birine 1TL gibi bir fiyata yaptırmayı düşünüyorum. Aracın garantisi de bitmediği için bu nasıl bir durum oluşturur. Eşim için ön tarafa park sensörü taktırmak istiyorum, sizce bu mümkünmü?


Park sensörü taktırma

Profil bilgileri Mesajlarını Göster Özel Mesaj Gönder Selçuk DOĞAN. VW yine beni şaşırtmayı başardı fabrika tamponda park sensörü yerlerini işaretlemiş istiyen arkadaşlar ölçü ve hiza korkusu olmadan montaj yapabilir veya yaptırabilir tercih sizin. Manyetik dalgayı bu folyo atıyor park asistanınız aslında bu sıra yapıştırma ya geldi. Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz.


Arkadaşlar Fabiama park sensörü taktırmak istiyorum malum piyasada onlarca marka var hangi marka daha iyidir,işçilikte önemli mi ? Aracıma park sensörü taktırmayı düşünüyorum,servisi aradım dün 3tl gibi fiyat çekti ve montaj şuan yok dedi. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Özel mesajlasamaz.


Aracınızın rengine göre boyalı sensör almanızı tavsiye ederim. Beyaz arabaya siyah sensör çok kötü duruyor. Ya siyah alıp sprey ile kendiniz ince bir kat atın. Arkadaşlar arabama ön ve arka park sensörü taktırmak istiyorum sizce nelere dikkat etmem lazım ve nerede taktırasm iyi. Geri görüş kamerası devrede değilken de ön çalışırmıydı peki?


Bunlardan Bir Kaç Örnek Vermemiz Gerekirse. Dijital Göstergeli Park Sensörü , Ses İkazlı Dijital Göstergeli Park Sensörü , Ses İkazlı Park Sensörü , Aynadan Ekranlı Park. Merhaba, aranıza yeni katıldım. Audi Asedan aracıma, orjinal ön park sensörü taktırmak ve gizli özellikleri açtırmak istiyorum. Neyse ki tüketicilerin araçlarına sonradan taktırma şansı var.


Elektromanyetik ve ultrasonik. Yada ön park sensörü taktırmak isteyen kaç kişi var?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar