14 Ekim 2019 Pazartesi

Plastik trafik dubası

KOD-KAUÇUK KASİS İstek Listeme Ekle. KOD-DUVAR TİPİ BROŞÜRLÜK. Dubalı Uyarı Dikmesi, park yerlerinin ayrılmasında, inşaat çalışmalarında, şantiyelerde farklı amaçlarla kullanılabilir. Kolay devrilmez, zorlu saha koşullarına dayanıklıdır.


Otoyol çalışmalarında, otoparklarda, sokaklarda, iş merkezleri önünde ve daha birçok alanda kullanabilirsiniz. Hemen bizi arayın karlı çıkın. Kauçuk Şaseli Hız Kesici. Mesafeli Satış Sözleşmesi.


Delinatör Esnek Şerit Ayırıcı Ek. Skip to navigation Skip to content. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Sarı Avlu K:No:9İSTANBUL – TÜRKİYE.


Plastik trafik dubası

Kurumsal ve bireysel müşterilerimizde 1müşteri memnuniyeti ile. Su - kum doldurulabilir reklam tabelalı duba. Bize Uğramadan Karar Vermeyin. Ağırlık olarak kauçuk malzeme kullanıldığından darbelere dayanıklıdır.


Hacıyatmaz özelliği ile kolaylıkla devrilmez. Reklam Dubası Büyük Boy DB-01. Trafik Yol Dubası 3TL Kdv Dahil.


Sektörümüz trafik güvenliği açısından çok önem taşıdığından dolayı,kaliteden asla taviz vermeyerek hizmetlerimize devam etmekteyiz. Online sipariş verilebilir. Darbelere dayanıklı ( plastik ) malzemeden imal edilmiştir.


Asfalt zemine dübel sistemi ile delik açılarak montajı yapılır. PLASTİK VE METAL YOL BUTONLARI. Hız kesici, şerit düzenleyici ve uyarıcı olarak kullanılır. Nasıl ki et almak için kasaba gidiyorsanız reklam dubası almak içinde dubacı firmaları tercih etmelisiniz.


Plastik trafik dubası

Farklı hava şartlarına karşı dayanıklı ve hazırlıklıdır. Bu tip durumlar daha çok yol yapım çalışmaları sırasında, trafiğe yeni açılan yerlerde, park ya da inşaat alanlarında meydana gelir. Antik Yol Dubası Siyah - Piyon Bariyer, bariyer, yol dubası , şerit düzenleme butonları, kullanışlı yol dubası , antik yol dubası , ekonomik yol dubası ,. Ufo Yol Butonu plastik yol butonlar.


Uyarı Levhaları Plastik : Dubalı Uyarı Levhalı Bariyerler: Şerit Düzenleme Buton ve Dubaları. Power LED`li Oklu Oto Sinyal Verici. Raket Duba, reklam dubaları, duba fiyatları, dubalar, reklam dubası , park dubası , trafik dubası , fiyatları sergilesene. Karayollarında bakım onarım çalışmaları sırasında güvenliği sağlamak için plastikten üretilmiş su bariyeridir. Direk ve duvar aparatları ile beraber.


Plastik trafik dubası

Essafe Plastik Zincir - Kırmızı. Farklı renk ve tasarımlardaki reklam dubası seçenekleri farklı reklam olanakları sunmaktadır. Plastik trafik bariyerleri haricinde beton döküm bariyer modelleri de bulunmaktadır. Beton trafik bariyerleri geliş gidiş yollarını ayırmak, yol bakım ve onarım çalışmaları sırasında trafiğin akış yönünü değiştirmek amacıyla karayolları tarafından kullanılan bariyerlerdir.


Kuruldukları alanlarda uzun süreli ya da kalıcı kullanıma uygundur. Категории: PVC Yol Konusu. Açılır Kapanır ÜrünlerAçılır Kapanır ÜrünlerBu site Desmark Display Satış Destekleme ve Yönlendirme Sistemleri firmasının display ürünleri, alüminyum çerçeveler, reklam panoları, eğitim ürünleri, trafik uyarı, ikaz ve işaret ürünleri satışı yaptığı e-ticaret online satış mağazasıdır. Gece görüş imkanı sağlar.


Plastik trafik dubası

Tampon Plastik Temizliği;. Mapa tek kullanımlık eldiven. Kayseri eskot bayan - barreyy.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar