14 Ekim 2019 Pazartesi

Tunçmatik lite

Tuncmatik Genel Müdürlük Yenişehir Mah. Tunçmatik Lite II 850VA Line-interactive tasarım. Line-Interactive çalışan UPS’ler kendilerine bağlı bilgisayarları ve elektronik cihazları doğrudan şebekeden gelen elektrikle besler.


Hem küçük, hem sessiz, hem de yakıt derdi yok. Gayet memnundum fakat şu an voltaj düşmesinde kırmızı ışık yanarak bilgisayarımı kapatıyor. TL (2) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Ekstra indirimli fiyat. Daha önce pek çok ürününe bu sayfalarda yer verdik. Akıllı Düğme Teknolojisi. ELİMİZDE OLMAYAN ÜRÜNÜ SATMIYORUZ. LANIMIZDA YER ALAN TÜM ÜRÜNLER FİİLİ OLARAK STOKLARIMIZDA BULUNMAKTADIR.


YIL TUNÇMATİK GARANTİLİ - STOKTAM AYNI GÜN KARGO. TL 27TL (7) MFelektronik 100. DEXTER 650VA LINE INTERACTIVE UPS. Yeşil durum ışığı bilgisayarınız normal şehir şebekesine bağlı olarak çalışırken sürekli yanarken, elektrik gittiğinde ise yanıp sönüyor.


Aynı sorun online oyun oynarken de geçerli. En Çok Satılan UPS Listesi. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Fırsatlardan anında yararlanın.


Tunçmatik lite

Makelsan Lion Plus 650VA Lıne Interactıve 5-Dk. Kredi kartınızdan 29TL çekilecek. Kesintisiz Güç Kaynağı ve Jeneratör kategorisi, tunçmatik markası için teknik destek alabileceğiniz site linkleri bu bölümde listelenmiştir.


Teknik özellikleri, ürün görselleri, taksit seçenekleri, ortalama teslim süresi bilgisi, sevkiyat detayları, garanti bilgisi ve diğer açıklamalar burada. Sitemizden satın alacağınız kesintisiz güç kaynakları yıl garantisi kapsamındadır. Sitemizde , , ve diğer markalara ait kesintisiz güç kaynakları bulunmaktadır. Tüm markalara ait ups modellerini kategorisinde inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Diğer kullanıcılar bu ürünlere de göz attılar. Adres: Adnan Kahveci Mah. Lite II bütün işlevlerini doğru ve zamanında yapabilmek için yüksek hızlı CPU ile donatılmıştır. Aküde hala enerji var kullanıyorum. TL 15TL INFORM UPS SINUS EVO LCD 2. Yeni nesil ürün, beraberinde getirdiği özelliklerle göz dolduruyor.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Kişisel Bilgisayarlar Bilgisayar Bileşenleri Çevre Birimleri Baskı Çözümleri Kurumsal Ürünler Ağ Ürünleri Telefonlar Barkod Ürünleri Güvenlik Ürünleri Hard Diskler Yazılımlar. TL 62TL İndirim.


Orijinal kutunun bozulmaması ve kargo taşımasında hasar oluşmaması için ürünü korumalı ambalaj ile gönderiniz. Favorilere Ekle Teslimat : - Ocak. Orjinal kutu üzerinde kargo etiketi, band veya yazılar olmamalıdır. Frekans aralığı (Akü modu) 50. Aslında ürünün ve yazılımının tamamen yabancı bir firma tarafından üretilip üstüne TunçMatik diye Türk markasının basılmasından ötürü bu kadar övülmesinin anlamsız olduğunu ve özellikle bu tür elektronik cihazlarda Türk malı almakla hata ettiğimizi anlamış bulunuyorum.


Oy verilmedi ₺25KDV Dahil. Adet Topraklı Priz Çıkışı. Kısa Devre ve Aşırı Yük Koruması.


Tunçmatik lite

TUNÇMATİK LITE II 8VA LINE-INTERACTIVE UPSKapasite8VAŞarj Süresi- SAATÇalışma SüresiPC YAZICI İÇİN DKArabirimYOKKontrol PaneliLEDBoyutlar1X 2X 1MMYazılım DesteğiYokAğırlık 4. Hemen bakın, farkı görün. Elektrik kesintisilerinde ise yaklaşık dk çalışıyor. Huawei PLite Tanıtıldı! Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.


Taze Teknoloji Hızlı Sistem. TUNÇMATİK Lite II 650VA Line Interactive UPS 289. Sepetinizde hiç ürün yok. TL ve ücretsiz kargo ile bayiden. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz.


Tunçmatik lite

Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. TUNÇMATİK modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları tekburada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar