30 Ekim 2019 Çarşamba

Şarj dönüştürücü

Şarj dönüştürücü

Kategorimizde yer alan bazı dönüştürücü kablolar, Micro USB ucunu Type C ucuna çevirme görevi görürler. Bu cihazlar sayesinde Micro USB kablonuzu Type C cihazlarda da kullanabilme olanağına sahip olursunuz. Ayrıca 2’in dönüştürücü kablolar ile hem kulaklık hem de şarj aleti elde etmeniz mümkün. Tabletlere dosya atmak bilgisayarlar üzerinden hızlıca gerçekleştirilebilen bir iştir.


Aktarım kabloları olarak kullanılan bu USB uçlu kabloların, diğer uçları ise farklı cihazlara bağlanabilmek için HDMI, OTG, MHL, araç şarjı , VGA ve daha birçok farklı giriş olabilir. Apple aygıtları için kablolar, şarj dock’ları ve battery case’ler bulun. Online satın alın ve ücretsiz gönderimden yararlanın. Telefon girişi ile aynı yani type-c. Universal Kablosuz Şarj Alıcı Adaptörü Kablosuz Şarj Dönüştürücü 3TL ve ücretsiz kargo ile n11.


TL 2TL (18) OnlineVitrin 99. Amerikan Tipi Elektrik Fişi Çevirici Adaptör Priz Dönüştürücü. Burada düşünmeniz gereken ilk şey şarj aletinden nasıl bir kullanım ve performans beklediğiniz olmalı. Aleti Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?


Şarj dönüştürücü

Bu işlem için ekstra hiçbir teknik bilgiye sahip olmanız gerekmemekte. Artık yeni şarj aletinize uygun bir prize sahip olacaksınız. Kullandığınız cihazı şarj ederken kablo karışıklığını ortadan kaldıracak olan USB Type C, bizlere çok daha fazlasını sunuyor. Bu video ve makalemizde, USB Type C‘nin bizlere neler sunduğunu sizlere detaylı olarak açıklayacağız.


Videomuzu izleyip, detayları oradan ya da aşağıdaki makaleden de okuyabilirsiniz. Aynen kaliteli bir dönüştürücü alın veya orjinal adaptörü bulabiliyorsanız alın. Akü şarj cihazından en iyi verimi alabilmek için cihazın sahip olduğu teknik özellikler hakkında bilgi sahibi olunması gerekir. IP-5IPHONETEN IPHONEE DATA ve ŞARJ DÖNÜŞTÜRÜCÜ KABLO.


Einhell Power X-Charger V Li-ion Akü Şarj Cihazı. Dbk Wm 1İnvertör Dönüştürücü. Apple Adaptörü Dönüştürücü Kablo Şarj Cihazı için Mikro USB (93) US$ 0. Cihazınızı şarj etmek için uyumlu mikro USB şarj cihazını senkronize etmek ve şarj etmek için konektörlü bir mikro USB kablosuyla bağlamak için bu adaptörü kullanın. Arkadaşlar media Markt da bu dönüştürücü 39.


Günümüzdeki elektronik ürünler ise, global ekonominin de etkisiyle genelde hem 1hem de 2Volt’ta çalışacak şekilde üretilmektedirler. Sorunun kabloda mı yoksa adaptörde mi olduğunu anlayamadım. Xiami mi5s i yaklaşık sene önce aldım ve aldığım yer yabancı tip şarj aleti olduğu için dönüştürücü göndermişti. Ancak dönüştürücü eskidi ve. Baseus LLightning Cihazlar için Aux ve Şarj Dönüştürücü Siyah.


Dönüştürücü Adaptör bilgisayarınızda veya notebooklarınızda bulunan USB soketlerini Type C soketine çevirerek USB 3. Gbps’e varan veri aktarım hızlarına ulaşmanızı sağlar. Samsung Çıkışlı Şarj Kablosu (Type-C USB Dönüştürücülü) Samsung Çıkışlı Şarj Kablosu (Type-C USB Dönüştürücülü) 24TL. Alüminyum alaşım malzemesi sayesinde dayanıklı ve. Mophie Memory-Flex MicroUSB USB Kablosu (Mavi) Mophie Memory-Flex MicroUSB USB Kablosu (Mavi). MM kulaklık ve Şarj ile Benzer Ürünler.


Onu, yatay olarak kullanıp telefonunuzu üzerine koyabilir veya stand şeklinde kullanarak optimal görüş açısı sağlayabilirsiniz. RS2Seri Port Dönüştürücü Kablo (80cm) (DK-CB-USB2RS232) Sepete Ekle. Huawei type c şarj takımı.


Şarj dönüştürücü

TL, ABD Adaptör Dönüştürücü AB Gearbest TR online mağazamızdan ücretsiz kargo seçeneğiyle satın alın. LAPTOP ŞARJ CİHAZLARI TABLETLER. Bu videomuzsa sizlerle Yetty YT-Kablosuz Şarj Cihazı ve Kablosuz Şarj Dönüştürücü Ped ürününün incelemesini gerçekleştirdiktik.


Kanalımıza abone olarak, yeni incelemeleri ve. Priz Şarj Dönüştürücü Başlık (AMR-1) Marka:-İndirim Oran ı: İndirim. Eğer sahte bir firmanın düşük kalitedeki şarj aletini kullanmıyorsanız. Xiaomi Mi Mix alacağım para biriktirip.


Şarj dönüştürücü

USB C (USB Type C) to Micro USB Şarj Şarj Cihazı Dönüştürücü fiyatı, stok durumu. Fotoğraf makinemin pilini de dönüştürücüyle şarj ediyordum onda bir sorun yaşamadım ama telefonun kronik sorunları harici sanki arada dönüştürücü yüzünden saçmalıyor gibi geliyor. EVİRİCİ ADAPTÖR DATA DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÇEVİRME LG GPLUS MAC Şarz. Type-C Usb Data Şarj Kablosu Kategori ile online olarak Kablomarketim.


O yüzden dönüştürücü ile kullanıyorum. Umarım onunla ilgili bir sıkıntı değildir. Bu soruda bataryanın şarj derinliğinde çalışacağı kabul edilebilir. TYPE-C OTG ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ TYPE C OTG SAMSUNG SONY LG HTC HUAWEİ ASUS ZENFONE XİAOMİ.


Yine de araç içi şarj kiti kullanılacaksa orijinal ve kaliteli bir şarj aleti almanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar