11 Ekim 2019 Cuma

Stereo kablo

CCS, 1TL Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Benzer ürünler için Ses Ve Görüntü Kabloları kategorimizi inceleyin. Kompakt ve esnek tasarlanmış, kullanımı kolay.


Stereo Çoklayıcı Y Kablo. Genellikle araçlarda aux girişli teyiplere mpplayer veya telefon bağlamak için kullanılan bir kablodur. Philips gibi markaların çeşitli ses kablosu seçeneklerini bulabilirsiniz.


Birbirinden farklı ses kablosu modellerini, fiber optik kabloları, stereo ses kablolarını, optik kabloları ve dijital ses kablolarını bulabileceğiniz kategoriler arasından, bütçenize en uygun ses kablosunu seçerek, rahatça alışverişin keyfini sürebilirsiniz. Fiyat-performans açısından en kaliteli. TL 1TL (16) AldımGeldi 100.


Stereo kablo

Aux Otomobil Araç Oto Audio Ses Aktarım Aux Kablosu. Mikrofon kablosu olmasının dışında sinyal kablosu olarak da kullanılan stereo kablolar kaliteli ses hedefleyen sistemler için bulunmaz bir kablo modelidir. Nikel kaplama konektörler, kablo ile konektör arasında temiz bir temas sağlayarak güvenilir bağlantı sunar.


Güvenilir sinyal aktarımı için yüksek saflıkta bakır. Diğer Kablolar fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Ses kablosu kullanılacağı yere göre Jak kablosu , RCA kablosu , Aux kablosu ve optik ses kabloları olarak ayrılmaktadır. Teknik özellikleri arasında kablo uzunluğu, bağlantı türleri, kablo türü ve özel nitelikleri yer alıyor.


Bileşenler arasında güvenilir bir ses bağlantısı sağlamak için bu kabloya güvenebilirsiniz. Kablo Kablo Tipi Ses Kablosu Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Taksit Seçenekleri. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın almak için tıkla. AUX girişleri, ses kalitesinin iyi olması için stereo hoparlöre doğrudan bir ses hattı sağlar. Bununla birlikte, kulaklıklar gibi AUX.


TL Powermaster Pin E-E Metre VGA Kablo. TeknoGreen stereo erkek kablo çeşitleri, en ucuz metre erkek stereo kablo için tıklayın! M Kompozit RCA-RCA Video ve Ses Kablosu TL TL fiyat var Ttec 3. Açılmamış sıfır kutusundadır. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Denox kablonun üretmiş olduğu çift canlı profesyonel stereo mikrofon kablosu modelidir. Ses ve görüntü kabloları, QED ve Techlink marka, İngiliz menşeili, Hi end ve hesaplı kablolar , Türkiye distribütörü Forum Audio.


Giresun, Trabzon taraflarında hala CJ-CJ-modelleri kullanılır. Ama çoğu dizel ford transit motora geçmiştir. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Stereo kablo

Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Bu kablo ile RCA çıkış ara yüzüne sahip Ev Sinema Sistemi ve diğer ses sistemlerini LCDTV, PC gibi cihazlara bağlayabilirsiniz. Y dönüştürücü kablosu kompakt boyutları sayesinde neredeyse hiç yer kaplamaz ve rahatça taşınabilir.


Tüm Siparişleriniz Saatte Kargoda! CD çalarlarınız, evinizdeki müzik sistemi, taşınabilir hoparlörler, ses kartları ve yardımcı girişleri olan araç stereo sistemleri gibi diğer taşınabilir ses ekipmanlarındaki mini stereo jaklarına da bağlanır. Alman üretici, hifi dünyasında. Kulaklık kablosundaki kullanışlı kablo üzeri denetimler sayesinde kesinti olmaksızın sesi ayarlayabilir ya da çağrıların sesini kapatabilirsiniz. Ayarlanabilir başlık Dayanıklı fakat hafif stereo kulaklık, geniş bir ayar yelpazesi barındırır.


Taze Teknoloji Hızlı Sistem. Sepetinizde hiç ürün yok. Dil Destek Merkezi Ülke Websitesi English. Belkin BLK-F3Y132bf3M 3m 6. Satın almak için yardım alın. AUX Kablo AUX girişi olan araç teybi ve ses sistemlerine telefon ya da müzik çalarınızı bağlamak için kullanabileceğiniz BlitzPower kablo , atın kaplama uçları sayesinde en az gürültü ile sesi aktarır.


Taşınabilir Şarj Cihazları. Ucu Erkek Erkek AUX Speaker Ses Kablosu. Bilgisayarlar, tabletler, cep telefonları ve araçlar ile uyumludur. Bu kablo mini stereo phono çıkışlı audio cihazlarının XLR girişli profesyonel cihazlara bağlanabilmesini sağlar.


Stereo kablo

Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa. Kabloyu gerekli olandan daha uzun tutarsanız, kablo uzadıkça direnç artacağı için ses kalitesi düşecektir. Genellikle 1santimetre civarında olan Aux kablolar tercih edilmektedir.


Oksitlenmeyen ve altın suyuna bandırılmış olan, altın kaplama uçları olan aux kabloları tercih etmeniz de doğru olacaktır. Karışık Kablolar Online Sipariş Edin. MM KABLO 10MT Tüm Kategoriler Tüm Kategoriler 3. METRE ELEKTROMER Sadece 0.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar