4 Ekim 2019 Cuma

Panel led aydınlatma

Ofis ve okul için ideal aydınlatma. LED , “ light emitting diode ”, yani ışık yayan diyotun kısaltmasıdır. Aydınlatma ile fark yaratın. Lcd- Led Televizyonların led tv panel aydınlatma ledleri, tüm marka model Orijinal Led Tv Panel Ledleri, led tv backlight, alüminyum tv ledleri, led bar ve tüm tv yedek parça, tv led -bar çeşitleri her ebat ve boyutlarda en fazla çeşit tüm Tv Parça çeşitlerini en iyi fiyatlarla merterelektronik. LED aydınlatma çeşitleri tahmin ettiğinizden çok daha fazla çünkü günümüzde.


Gökyüzü Panel Bir SkyGroupCompanies Markası olup tavan ve duvar alanların da dekoratif led aydınlatma ve dekorasyon ürünleri üretmektedir. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. LED Panel Desenli İlk Siz Öğrenin!


Tüm mekanlarınız ve özel ölçüleriniz için size özel aydınlatma ve dekorasyon projeleri tasarlayalım. Dış mekan olarak bildiğimiz her yerde led projektör led sokak aydınlatma led duvar. LED AYDINLATMA ÜRÜN KATEGORİLERİ.


Panel led aydınlatma

En iyi kalite, en uygun led aydınlatma fiyatları. Led Panel Watt 60xcm. NEXT LED 3W SLİM PANEL ürünü yıl garantilidir. Günde Hızlı Kargo Aynı iş günü Siparişleriniz Aras Kargo ile Kargolanır. Halojen Ampuller, Led Ampüller 18W Halojen Mum Led Ampul.


Videoda kullandığımız ürün sıva altı 60cm x 60cm ebatlarında w gücünde BEYAZ IŞIK veren tavan led panel aydınlatma armatürüdür. Genellikle yuvarlak modelleri tercih edilmektedir. Ledler hem tasarruflu, hem aydınlatma konusunda başarılıdır. Led aydınlatma son zamanlarda çok popüler bir aydınlatma şeklidir. Led panel ve led armatür yerli üretim çeşitleri: 60xled panel , 30x1led panel , 40xled panel ve 60x1led panel ile Led tavan aydınlatma modelleri.


FT RENKLİ LED PANEL AYDINLATMA. Günışığı ve beyaz aynı anda! Referans Projeler Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz. SIVA ALTI LED PANEL ARMATÜRLER.


BLACK LIGHT SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ VENÜS. Black Light LED Sokak Armatürleri, şehir aydınlatma ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, yeni aydınlatma karakteristiklerinin, farklı ışık dağılımları ile son derece genişletilmiştir. Prosky Panels markası ile LED yapay gökyüzü ve Yapay pencere panelleri üretimine başlayan firmamız, Geçen yıllar içinde ürün çeşitliliğini arttırarak LED panel aydınlatma alanında öncü üreticilerden biri haline gelmiştir. Işığın böylece tek nokta yerine geniş bir alandan yayılması sağlanmış. Bu da mekanın homojen bir şekilde aydınlanarak gözü yormasını engellemiş.


Uygun fiyatlı oluşları ve yüksek enerji tasarrufu sağladıklarından hızla yaygınlaşmaktadır. Philips’in yeni RC065B LED panel armatürü, farklı tavan yapılarında kullanıma imkan vermektedir. Dimlenebilir Glop Ampuller (3) Endüstriyel Led Ampuller (0) Flaman Ampuller (0) G- GKapsul Ampuller (5). W Sıva Altı Panel Led Armatür. Sıva üstü led panel aydınlatma ürünleri ise delik çapına gerek olmadığı gibi içinden çıkan aparatlar sayesinde direk tavana.


Renkli Kasa Endüstriyel Tavan Armatür. Taiwan çipli, iç mekan sanayi aydınlatmasıdır. Led panel , bir kasa içerisinde yerleştirilmiş led modüller yardımıyla ortamı aydınlatmaya yarayan aydınlatma aracıdır. Ortamı homojen olarak aydınlatır ve enerji tasarrufu sağlamak için en iyi ve en hızlı yoldur. Hastane ve okullarda tercih edilen led paneller aynı zamanda kullanışlıdırlar.


Panel led aydınlatma

Tasarruf odaklı, doğrusal, direk,simetrik ve odak ışık sağlar homojen ve göz sağlığına duyarlı aydınlatma sunar. E -BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. V verdiğinizde çalışmaktadır.


Taş yünü tavanda kullanılabilir, dekoratif bir parça olarak rahatca montajını yapabilirsiniz. Güvenilir online LED ve aydınlatma ürünleri satış sitesi. Adınız-Soyadınız (zorunlu). Eposta Adresiniz (zorunlu). Ctrl Tuşu ile birden fazla konu seçebilirsiniz.


Leday Led Spot lar, cm’lik derinliği ile, en alçak asma tavanlarda bile uygulanabilir, asma tavan için mağazanın tavan yüksekliğinden fedakarlık yapmaya gerek kalmaz. LED panel , COB LED ve power LED için uygun Her marka LED sürücü ile uyumlu Enerji varken harici sürücü üzerinden sürekli aydınlatma Anahtarlanmayan fazın kesilmesiyle devreye girme 1-saat çalışma süresi Sabit akım ile LED sürme 3. Firmamız aydınlatma ve elektrik sektörünün değişen istek ve beklentilerini karşılamak üzere gereken analiz ve yenilmeleri yaparak sürekli müşteri ve hizmet odaklı çalışmayı benimsemiş,hizmet ve ürün bakımından kendini sürekli değişime ve yenilemeye açık bırakmıştır. Makel Led Ampuller, enerji tasarrufuna sahiptir.


Universal Eve Eduyusuna sahip olması nedeniyle tüm avize, armatür vb aydınlatma elemanlarına kolaylıkla takılabilir. Dekoratif Panel Büyük Yıldız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar