28 Ekim 2019 Pazartesi

Sinyal kesici

Sinyal kesici

Sinyal kesici , sinyal karıştırıcı, sinyal bozucu, sinyal boğucu vb. Cemır, cemmır, jemmır, camer, jemır. G TEKNOLOJİSİNİ BLOKE EDEN İLK VE TEK FİRM. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır.


Sinyal kesici

Bizi aramadan JAMMER almayın. JAMMER WATT ( saat kesintisiz çalışabilir ) Cihazın etki alanını her frekans için ayrı. Askeri Konvoy Koruma Arazi Jammer. BÜRO TİPİ GSM SİNYAL KESİCİ Dikkat ! Dikkat : Piyasada satılan ÇİN malı sinyal kesiciler 3G sistemini bloke etmez, sebebi ise Türkiyede yayına başlayan 3G frekans aralığı ile ÇİN mallarındaki cihazların 3G frekans aralığı tamamen değişiktir.


Okumak ve bilgisayarınıza indirmek için lütfen Diyanet İşleri Başkanlığı Resmi Web sitesi olan aşağıdaki linkten kontrol ediniz. Tüm cep telefonu sinyallerini keserek kişisel ve kurumsal güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlayan, taşınabilir el tipi gsm sinyal kesici jammer cihazıdır. Dahili şarj edilebilir bataryalı bu el tipi jammer 5-1malanda etkilidir. Oriflame Kataloğu aylık düzenli olarak yayınlanmaktadır.


Bir çok kozmetik ve güzellik ürünü satan oriflame ürünlerini temsilcileri aracılığıyla satmaktadır. Cep telefonu sinyali kesici cihazlar hukukun uygulanması ve askeri amaçlar için geliştirilmiştir. Uzaktan kumandalı bomba patlatma yoluyla suikast girişimlerinin engellenmesi için ya da suçluların ve teröristlerin birbiri ile iletişiminin kesmek için kullanılabilir. ORTAM DİNLEME CİHAZIBu ürünümüz ile mesafe sınırı olmaksızın evinizi, işyerinizi, çocuğunuzu, yaşlı.


Tasarladığım ayakkabıda soğutma, ısıtma, masaj, sinyal kesici jammer özellikleri bulunuyor. Bürokratlar, milletvekilleri, üst düzey devlet yöneticileri için tasarlanmış bir projedir. Dinleme Cihazı Engelleyici Full Bant Özel Üretim Jammer.


Geniş alanda etkili firmamız tarafından özel üretilen bu tam profesyonel dinleme engelleyici jammer cihazı ile makam odası, makam aracı, ofis vb. Edinilen bilgiye göre, sinyal bozucu jammer cihazı kullanan Erkan E. Ulusal Savunma Sanayi Tic. Canlı renkler ve dokusu ile beğeninize sunulmustur. Cüzdanimiz RFID sinyal kesici ozelligine sahiptir.


Yeni yorumları bana e-posta ile bildir. Eposta yoluyla yeni yazıları bana bildir. Drone Jammer, izinsiz bölgelerde uçuş yapan insansız hava aracı (İHA – UAV) drone’ları uzaklaştıran veya düşüren sinyal kesici cihazdır. G EL TİPİ MİNİ SİNYAL KESİCİ JAMMER Mini el tipi sinyal kesici jammer cihazı ile - metre kare kapsama alanı içindeki tüm gsm ve 3G şebekelerini, dinleme cihazlarını, havadan yayın yapan gizli kamera ve fm frekanslarını bloke edebilirsiniz. Evde , işte, arabada ve üzerinizde taşıyabileceğiniz küçüklüktedir.


Sinyal kesici

Bu sektörde sinyal kesici cihazların genel adı olarak uluslararası alanda kullanılmaktadır. Mantığı Jammerlar cep telefonu ile aynı frekansta, iki sinyalin ters düşeceği ve birbirinin etkisini yok edecek kadar güçte sinyal göndererek cep telefonu sinyalini bozar. Cami Jammer, namaz sırasında cami içinde cep telefonlarının çalmasını önleyen, cep telefonu sinyali kesici cihazdır. Firmamız tarafından üretilmektedir. Sinyal boğucu, sinyal karıştırıcı, sinyal bozucu ya da jammer olarak bilinen bu cihaz tüm cep telefonları frekanslarını engelleyerek mobil iletişimi keser.


Bu konuda üretilmiş DEFENDER CİHAZINI kullanabilirsiniz. Cihaz hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayın. Ek’teki PDF dosyasını da inceleyebilirsiniz. Topluluk içerisinde bireyleri yüksek sesle radyo-tv yayınını dinlemelerini engellemek. Sinema, konser, tiyatro vs.


Cihazlarımız kendi imalatımızdır yıl firmamızın garantisi altındadır. This video is unavailable. Jammer Devresi sinyal bozucu sinyal kesici. Genellikle alıcıyı (çoğunlukla radyo) hedefleyen kuvvetli bir vericidir. Sinyal Kesici ( Sinyal karıştırıcı, Sinyal bozucu, jammer) Nedir.


Elektronik haberleşme, kablosuz teknolojiler ve sinyal karıştırıcı sistemlerin üretimlerini kapsamaktadır. Mhz arası tehditlerde tam güvenlik sağlar. Görüntülemekte olduğunuz bu ürünümüz, 4. G Teknolojisinden sonra üretilen yeni model cep telefonlarını yani akıllı telefonları bu model cihazımız engellememektedir ve bu modelim.


Drone, multikopter, quadcopter, alçak irtifa iha (uav), uzaktan kumandalı araçlar ve çeşitli benzer insansız hava araçlarının 1km. Arkadaşlar elimde bir adet yurtdışından getirilmiş siyah jammer kılıf bulınmakta. Ben de hiç kullanmadım zaten deneme amacı dışında. Aranma, mail, mesaj ve telefon bilgilerine hiçbir sekilde ulasilamaz. Hem normal cep telefonu kılıfı özelliğe sahip olup hem de sinyal kesici özelliğe sahiptir.


MOBİL JAMMER - SİNYAL KESİCİLER 1. Ekipler, hırsızlık zanlılarının sinyal kesici ile araçların kapılarının uzaktan kumandayla kapanmasını engellendiklerini belirledi. Aynı yöntemle otomobilden hırsızlık yapıldığını tespit eden ekipler, şüpheliler Faruk G. Polisin yaptığı incelemede aracın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar