16 Ekim 2019 Çarşamba

Usb data şarj kablosu

Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. TL 1TL (306) JobShop 100. Garantisi: Yıl Resmi Üretici Garantili. Priz adaptörü ve USB kablosundan oluşan şarj aletleri belki de sevdiklerinizden sonra yanınızdan ayırmak istemediğiniz en özel arkadaşlarınız haline gelmiş olabilir. Tüm telefonlara uygun şarj etletleri modeli, şarj kabloları, seyahat şarj aletleri, usb data kablosu çeşitleri cepsesuar.


Usb data şarj kablosu

Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Manyetik Data ve Şarj kablosu iki parçada oluşmaktadır. Mini Şarj giriş aparatını telefonunuzun Şarj giriş kısmına takarak kullanmaya başlayabilirsiniz.


BST MİCRO USB METAL DATA USB KABLO. Ayrıca sıradan data kablolarını kullanmaktan sıkıldıysanız, led ışıklı usb ya da lightning data kablolarıyla hem cihazınızı şarj edip, veri aktarabilir hem de etrafınıza ışık saçabilirsiniz. Bu yüzden de artık akıllı telefon sahipleri telefonları ile birlikte cep veya çantalarında şarj kablosu taşımak zorunda.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Samsung Universal Şarj Cihazı - Beyaz indirim 68.


Stokta sadece adet kaldı. Telefon, Tablet ve çeşitli cihazlara uygun mikro usb şarj özelliğinin yanı sıra veri aktarımı da yapılabilmektedir. Dosya aktarımı da sağlayabildiği için emsallerine göre daha kalitelidir. Hızlı şarj için uygundur. TL indirimli fiyatı ve PTT Kargo güvencesiyle.


Usb data şarj kablosu

Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Lütfen çarpı işleminin sonucunu aşağıdaki kutuya giriniz IP Adresiniz : 157. Bir tarafı USB Type-C Bağlantı diğer ucu ise USB 3. USB kablo ile sadece android tabanlı mikro USB girişli akıllı cihazlarınızı şarj edebilirsiniz.


Usb bellek olarak kullanın. Telefonunuza takıp telefonunuzun hafızasını artırın. USB flash bellek özelliğinin yanı sıra şarj kablosu olarak da kullanılabilir. Entegrenizin daha çabuk bozulması şarj entegrenizden veri ve data transferinin yavaşlaması Şarj süresinin daha uzun sürede dolması ve bataryanızın ömrünün bitmesi.


Kablo uzunluğu: 3inç(M) 9. Siyah Stylus Dokunmatik Kalem Dokunmatik Kalemler indirim. Original ya da uyumlu bir yan sanayii cihazı açıp usb çıkışını incelersen data uçları ve enerji uçları arasında direnç monte edilmiş olarak göreceksin. Usb kablosu adaptörden çıkabilen şarj aletinin de adaptöründe yer alıyor gerilim.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. HTC Orjinal şarj aleti ile cihazınızı şarj ederken herhangi bir sorun yaşatmaz. Kargo Verilme Süresi Gün Şimdi sipariş verirseniz içerisinde kargoda.


Usb data şarj kablosu

Rez Metre Micro USB Data Şarj kablosu. Huawei orijinal şarj kablosu Type-c usb kablo. Kırılmalara ve kopmalara karşı ekstra dayanıklıdır.


Tak-çıkar adaptörü sayesinde cihazınızı bilgisayarınıza kolayca bağlayabilirsiniz. USB girişi sayesinde bilgisayarınızdan kolayca dosya aktarımını gerçekleştirebilirsiniz. Mobil müşterilere özel fırsatlardan yararlanmak için tıklayın! Benzer şekilde sıradan MicroUSB. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Flat (düz) yüzey olma sayesinde birbirine karışmaz. Ugreen Type-C to Micro USB dönüştürücü kablosu , android akıllı telefonlar, tabletler, oyun konsolları, kameralar ve powerbank gibi micro usb girişi bulunan cihazlarınızı, Type-C konektörü bulunan dizüstü bilgisayarlarınıza veri aktarımı ve şarj etmek için bağlayabilirsiniz. Diğer 1TL TL Detaya Git.


Cep telefonunuzun hızlı şarj olmasını sağlar. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Haber Ver butonunu tıklayabilirsiniz. Elektronik Ticaret ve San. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


USB şarj kablo modelleri en uygun, en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Bularabul. Tip-c için yeni geliş metal manyetik kablo Bir saniyede bağlayın, hem metal hem de manyetizmanın eşsiz kombinasyonu, 2. Hem USB hem de Micro USB ucundaki özel konnektörler sayesinde kablo portlara iki yönlü olarak takılabilir. Araç şarjı , ev şarjı ve harici şarj aletleri.


Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar