17 Haziran 2019 Pazartesi

Seyyar aspiratör

Toplama kavanozları aspiratör cihazlarına kolayca takılıp çıkarılabilmektedir. Kavanoz içinde biriken sıvının cihaza kaçmasını önlemek için şamandıra güvenlik sistemi kullanılmaktadır. Kavanozun üzerindeki kapakta bulunan bu parça, kavanoz sıvıyla dolduğunda aspiratör cihazına sıvı kaçmasını önlemektedir. Silikon hortum, aspirasyon sondası ve cihaz ile birlikte kullanılması gereken pek çok aksesuar aspiratör cihazları ürünlerine dahil edilmiştir.


Sadece sağlık kuruluşlarında değil evde hasta bakımında da kullanıma uygun olan aspiratör makineleri modellerinin tamamı yıl garantilidir. TL (2) KaliteliMedikal 99. Aspiratör Cihazı Portlu Çam Ucu Konnektörü Morton MN 906. Filtresi yıkanabilen aspiratörler bu konuda size kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca aspiratör borusu, olası tıkanmalara karşı, güvenliğiniz için düzenli olarak kontrol edilmelidir.


Portatif taşınabilme özelliğine sahip seyyar cihazdır. Armo Line mobil aspiratör cihazı ameliyat sonrası evde bakımı yapılan ve balgam çıkarmakta zorluk çeken hastalarda veya kan gibi sıvıların aspirasyonunda kullanılmaktadır. Sistemin ana işlevi pamuk,yün,elyaf,telef,vb. Sistem içerisinde düzenli pamuk akışını sağlayan seperatör vakum bulunmaktadır.


Hava akımı ise çift fanlı aspiratör ile sağlanmaktadır. Mobil seyyar duman tahliye fanları, hortumlu taşınabilir fanlar, aspiratör ve vantilatörler Çap 3mm, Çap 3mm, Çap 4mm, Çap 5mm, Çap 5mm farklı kapasitelerde ve güçlerde üretilebilmektedir. Döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle maalesef sitemizden fiyat paylaşımı yapamıyoruz. Lütfen fiyat taleplerinizi telefon, e-mail ve iletişim formu yolu ile isteyiniz. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor.


Led Ampül Led Spot Led Panel Armatür Dekoratif Led Aydınlatma. Seyyar halı kurutma fanı. Tipi Tavukçu Sera Fanları. Panjurlu duvar tipi aksiyal sirkülasyon fanları.


Seyyar aspiratör

Kayış kasnaklı ve direkt akuple motorlu fanlar. YÜKSEK EMİŞ GÜCÜ VE LT DEPOLAMA KAVANOZU OLAN PORTATİF (TAŞINABİLİR, SEYYAR ) BİR CİHAZDIR. ADET ÇOCUK VE ADET YETİŞKİN KULLANIM İÇİN EMME HORTUMU İLE GÖNDERİLİR.


ASPİRATÖR SEYYAR Kalibrasyon Ölçümü. Omuz CPM Cihazı Rimec Fisiotek LT Rimec Fisiotek LT omuz CPM cihazı fleksiyon, ekstensiyon, pronasyon ve süpinasyon hareketleriyle omuz ekleminin pasif. Something went wrong while submitting the form.


Seyyar aspiratör

Catalogue des produits médicaux à usage unique. Bu nedenle aspiratör cihazları ile ilgili aşağıdaki açıklamalar çerçevesinde işlem tesis edilmesi gerekmektedir. Devamı RADYAL FAN ÜRÜNLERİ.


Yüksek emiş gücü ve Litre depolama kavanozu olan portatif, taşınabilir, seyyar bir cihazdır. Ek-ve ek-3’teki tıbbî donanım ile malzemeler mevcut mu? Aşırı akım (overflow) koruması bulunmalıdır. Bu cihaz yağlama gerektirmez.


Vantilatör çeşitleri çalışma şekillerine bağlı olarak farklı modellere sahiptir. Cerrahi aspiratör (ameliyat masası sayısı kadar) adet 8. Elektrokoter (yakıcı ve kesici) (ameliyat masası sayısı kadar) adet 9. Işıldak (şarjli, akülü) (ameliyat masası sayısı kadar) adet 10. Destek danışmanlarımızdan biriyle telefonda konuşmak ister misiniz?


Sadece bilgilerinizi gönderin ve kısa bir süre sonra iletişim halinde olacağız. Mutfak dolapları, mutfak masaları ve aksesuarları mutfaklarınızdaki dekorasyonu kişiselleştirirken, aspiratör ve davlumbazlar, fırın ve ocaklar, ankastre mutfak setleri, küçük ev aletleri mutfağınızı daha işlevsel olarak kullanmanızı sağlıyor. Ev hastaları ve kliniklerce kullanılması uygundur. Vakum ve çekiş güçünden dolayı hiçbir şikayet gelmemiştir. Novela serisi cerrahi aspiratör cihazları ameliyathanelerde cerrahi işlem alanında biriken kan ile solunum yollarında biriken sekresyonları belirli bir debide vakum oluştururarak ortamdan hızla uzaklaştıran, cerrahi ortam görünürlüğünü artıran ve solunum işlevinin devamlılığını sağlayan yaşam destek cihazlarıdır.


Toz Emme Makinası Satılık İkinci El ve Sıfır Toz Emme Makinası Fiyatları, Aradığınız 2. Fazla yer kaplamayan toz toplama üniteleridir. Küçük olanları istendiğinde taşınabilir. Bir ve birden fazla makine için kullanılabilir. Fazla talaş çıkaran makineler aspiratör motoruna yakın bağlanmalıdır. Haber grubuna kaydolarak firmamız ve sektör ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.


Sterilizatör (kuru) adet. Hekimler ve Tabip Odası Yöneticileri için Mevzuat. Körfez Redüktör, önce hizmet prensibi ile kaliteden ödün vermeden Çayırova, Gebze, Dilovası, İzmit, Sakarya,Yalova ve Bilecik bölgelerine hizmet vererek faaliyetlerine devam etmektedir.


Seyyar aspiratör

EL SEYYAR RÖNTGEN CİHAZI İÇİN BİZİ ARAYINIZ. EL OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar