5 Haziran 2019 Çarşamba

Nyaf kablo

Nyaf kablo

C seçenekli çalışma sıcaklılkı PVC yalıtımlı fleksibl kablolar. Nya kablo genel olarak bina tesisatlarında kullanılmaktadır. Bundan farklı olarak Nyaf kablo ise genellikle hareketli yerlerde kullanıma uygundur. Piyasada seyyar kablo olarak da anılır.


Topraklama için de bu kablolar kullanılabilir. Hanı seyyar kablo dıye kullandığımız kablo çeşididir. Seyyar kablo olarak kullanılan kablo türleri de nyaf kablo türlerindendir. Sarı-Yeşil, Mavi, Kırmızı, Kahverengi, Siyah Renk seçenekleri mevcuttur. NYAF kablo çeşitleri topraklama kablosu olarak kullanılabileceği gibi, taşınabilir ve hareketli cihazlardın bağlantı alanlarında, otomatik kumandalardaki terminal bağlantılarında, elektrik panolarının içerisinde ve nemli alanlarda ise, farklı kablo kanalları içerisinde çeşitli amaçlarla kullanılmaktadırlar.


Uygun fiyat avantajından yararlanın. NYAF Kablolar Arsel den satın alın. NYAF kablonun kullanılması gereken hareketli yerlere NYM kullanırsanız, zamanla bükülmelere maruz kalan NYM kabloda zedelenmeler, aşınmalar, kopmalar. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Pano için cihaz bağlantıları için kullanıma uygun yumuşak çok telli NYAF kabloları, inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Stoktan aynı gün kargoya verilir. KULLANILDIĞI YERLER Hareketli cihazların bağlantılarında, sıva altı veya sıva üstünde boru içinde kuru yerlerde kullanılır.


H07V-R ( NYA ) Bakır iletkenli , pvc izoleli kablo. Genellikle max dereceye kadar çalışırlar. Kullanıldığı yerler : Dağıtım panolarında, sabit tesislerde , tesisatlarda boru içinde , kapalı ve kuru ortamlarda kullanılır.


Nyaf kablo

H05V-K ( NYAF ) İnce çok telli bakır , pvc izoleli kablo. Seval Kablo ürünlerinin İzmir ve Ege bölgesinde kesiti veya metrajı ne olursa olsun müşteriler tarafından bulunabilirliğini sağlamıştır. Web sayfamıza hoş geldiniz.


Listelenen Ürün Adedi : 21. NYAF kablo , ince çok telli özellikte olan, bakır iletkenli PVC yalıtımlı fleksi kablo çeşitleridir. Nyaf kablo fiyat listesi üretim yapan firmaların kullandığı malzeme ve işçilik göz önünde bulundurlarak tespit ettiği çizelgelerdir. Farklı firmalar kendi belirledikleri kablo fiyatların tedarikçi firmalar aracılığı ile kullanıcılara sunmaktadır.


Eğer bu ürünü satın aldıysanız ya da kullandıysanız diğer müşterilerimizi bilgilendirmek için ürünün performansı ya da özellikleri ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz. NYAF (H07V-K) yumuşak çok telli kablo. Doğuş Elektrik - Elektrik ve Otomasyon Marketi. Abone Olun Promosyonlar ve kuponlar hakkında güncellemeler almak için şimdi kaydolun. SSL sertifikasına sahip güvenlik sistemi ile korunmaktadır.


NV-b tipi kablolar , otomatik kumanda elemanlarının terminal bağlantılarında, hareketli ve taşınabilir cihazların bağlantılarında, kuru yerlerde, kordon kablolarında, elektrik panosu ve tablolarda kanal içerisinde NYAF kablo kullanılır. PVC İzoleli ,Kılıfsız,Tek Damarlı,Çok Telli. Bu kategoride ürün bulunamadı.


Bültene Abone Ol Yeni ürünlerden ve özel indirimlerden ilk sizin haberiniz olsun. TTR NYAF kabloların gruplu halinden oluşur. ANTİGRON ise NYA kabloların gruplu halinden oluşur. Cmk Kablo markası ile tartışılmaz kalitesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermekteyiz.


Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Azalt Arttır TELEFONDA SİPARİŞ VER. Tıklayın, telefonunuzu bırakın.


Nyaf kablo

Damarlı Nyaf Kablo 100mt ürününü ve 22mm Nyaf Kablo kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. Enerji, şebeke ve aydınlatma kablosu olarak hariçte, kablo kanallarında, toprak altında özel olarak imal edildiği taktirde tatlı ve tuzlu suda kullanılır. Atalar Elektrik San ve Tic Ltd Şti yıllık aydınlatma armatürleri ve elektrik malzemeleri deneyimiyle sektörününöncü firmaları arasında yer almaktadır.


Güvenli ve Kaliteli Alışveriş. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır.


Nyaf kablo

NYM kablo sert bakırdan çekildiği için daha çok sabit yerlerde kullanılır. NYA tek damar kabloların türetilmişlerine NYM-NYY, NYAF ince çok telli tek damar kabloların türevlerine TTR denir. Kurulduğu tarihten bu yana kaliteden ödün vermeden, üretimini ileri teknoloji ile desteklemektedir.


Hareketli tesislerde ve cihazlarda, kapalı ve kuru yerlerde, panolarda kullanılır. Kuru yerlerde, boru içerisinde, sıva altı ve üstü tesislerde, kumanda panosu, mutfak cihazları ile elektromekanik, elektrik ve elektronik montaj uygulamalarında çok fazla esneklik gerektiren uygulamalarda tesisat kablosu olarak kullanılır. Tümka marka elektrik malzemeleri modelleri indirimde!


A newsletter is a regularly distributed publication that is generally about one main topic of interest to its subscribers. TL en uygun fiyat ve çeşitleri ile emaelektrik. Türen Kablo Elektrik San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar