5 Haziran 2019 Çarşamba

Hidrolik kablo pabucu sıkma pensesi

En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla hidrolik kablo pabucu sıkma pensesi ürününün , ve kadarını karşılarlar. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Hidrolik Sikma Penseleri. Sertleştirilmiş ve kuvvetlendirilmiş çeneler. Tarifi: 3ve 4mm sıkma kesitine sahip manuel hidrolik kablo pabucu sıkma pensesi.


Basınç ayar sınırlayıcılıdır. Portal, Mobil, Garaj, Yer Vinç. Beğeniler: Objektif ve 007combatant. Başlatan redskymuscular;. Cırcırlı sıkma mekanizması mevcuttur.


Sapları plastik izolelidir. AliExpress carries many hidrolik pense related products, including hidrolik kesme , hidrolik makas , sıkma pense. Sistemli sıkma pensesi , hemen hemen bütün sıkma bağlantısı çeşitlerini modern sıkma pensesi teknolojisine sahip bir alet ile uygulayabilme olanağı sunar. E69-YT1İzoleli kablo pabucu ve soket.


TPT Juli Araçlar araçları sıkma bu yüksek kalitesi ağır güç kablolarının uçlarına pabuçları eklemek için profesyonel yoludur. Sıkma Pensesi Export, globalpiyasa. Sadece elimden kablo ucuna pabucu kaydırın çene arasındaki takın ve pabuç tam sıkıştırılmış kadar kolu pompa Biz doğrudan ithal. Rezistans ve Termostat Çeşitleri.


SB1-63N KUTUPLU OTAMATİK SİGORTA TİPİ (3kA C Tipi). S HİDROLİK PABUÇ SIKMA PENSESİ. Oksijen kaynağı ile bakır boru kaynatmak. Sipariş (1) İstek Listesine Ekleyin.


Güç aracı YQK-7 küçük hidrolik kelepçe kablo sıkma pensesi. Hızlı kalıp tanımlama ve geri alma için özel yuva şeritlerine sahip taşıma kabındaki sıkma kalıplarına yönelik yuva. YÜSÜK SIKMA PENSİ,PAPUÇSIKMA PENSİ, KABLO SIYIRMA PENSESİ ,YAN KESKİ,CİVATA KESME PENSİ VS vidiohd. KNIPEX MultiStrip Automatic.


Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Devamını Oku: Hat Klemensleri. Firmamız kurulduğu tarihden bu yana, üretimini sürdürdüğümüz hat klemenslerinde piyasada önemli bir.


CK-CK-CK-SGT-SGT-SGT-38. CC-CC-1CC-2CS-3CC-4CC-5CC-520. AV-EV Çektirme Ayakları - İkili Set - Uzun Tip. Pense çeşitleri, en uygun fiyatlarıyla Hepsiburada.


Kablo Ucu Sıkıştırma Pensesi. Kampanyalarımız sizleri bekliyor ! TL Kdv Dahil TL Kdv Dahil 40. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe - İngilizce Türkçe - İngilizce;. Bu tür bir Merch için, kalite en önemli şeylerden biridir.


Hidrolik kablo pabucu sıkma pensesi

RGsıkma aracı LY-02HRGRGRGkoaksiyel kablo sıkma aracı BNC konnektör,. Kalın kesitli kabloya pabucu sıkarken, kablo pabucu sıkma pensini kullanınız. Kesinlikle çekiçle ve tornavida ile vurarak pabuç takmayınız. ENE Kıskaç elektrikli pnömatik terminali basın makinesi, kıskaç terminali basın kelepçe kelepçeUSD 3. SN-05WF çene Uygun kablo 0. SN serisi kelepçe kafa kelepçe die parçaları SN28B SN02CUSD 2. SN-Hattı kelepçe, baş, çene, hat kelepçe, die. Olağanüstü bir hidrolik kablo sıkma aleti ve el sıkma aleti üreticisi olan Camsco, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve mekanik sıkma aleti, tel sıyırma makinesi, ağ pensesi , hidrolik punç sürücüsü vb.


Size, iki metal parçasını birleştirmek için birini. Elektrik malzemeleri, aydınlatma armatürleri ve ampulleri, pano malzemeleri, viko anahtar ve fiş prizler, inşaat elektrik tesisat malzeme çeşitleri, otomasyo. Vergiler Hariç: 34₺ Hemen Al Sepete Ekle. Alüminyum-Bakır SKP Bimetal. Bu sitenin içeriğinin kopyalanması ve yeniden dağıtılması açık olarak yasaktır.


Hidrolik kablo pabucu sıkma pensesi

Solid State Kontaktörler. Temel kumanda elemanları bilgisi. Yangın önleme, yangınla mücadele, acil durum ve tahliye bilgisi. Elektro hidrolik ve pnömatik sistemlerin bakım ve onarım bilgisi.


El-göz koordinasyonunu sağlayabilme becerisi. Elleçleme, taşıma ve sabitleme donanımları kullanım becerisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar