20 Haziran 2019 Perşembe

Lineer led armatür

Lineer led armatür

TLED Tüp tipi ampul ile 3. ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi. Hakkımda İşlerinizde ya da projelerinizde herkesin yaptığını değil, sizin için doğru çözümü, sağlam, kaliteli ve en güzel şekilde yapmaktır. Ankara lineer led armatür ve spot fiyatları çeşitleri modelleri, sarkıt lineer led armatür , ankara ofis aydınlatma modelleri. Alçıpan Tv-Duvar Üniteleri.


Lineer led armatür

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. LUDEL LDA4KARE LED SARKIT LİNEER ARMATÜR RADÜS KENAR. TL PHILIPS ESSENTIAL Slim LED 13W SIVA ALTI DOWNLIGHT.


TL İstaluce IST DMini LED Derin Kasa Downlight. Tfloresan ampul ile lineer armatür yaparken ledin aydınlatmadaki rolünün artmasıyla lineer armatürlerde daha çok led uygulamalar yapmaya başladık. Müşterilerimizin talebine göre Osram, Seul yada Samsung gibi ledlerden oluşan dizgi PCB’lerle Tridonic, Philips yada TCI gibi driverlar kullanarak lineer armatürlerimizi üretmekteyiz.


Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Geleneksel Lambalar ve Tüpler. Multiline LED lineer armatür ışığın istenen yöne iletilmesini sağlayan hareketli kanat sistemi ve modern endüstriyel tasarımı ile sadece süpermarket değil, aynı zamanda her türlü perakende ve toptan satış mağazaları, depolar ve ofisler için de uygun aydınlatma sağlar. PRO-N Sıva Üstü Profil Sistem Aluminyum profil gövde Mat anodize standart ürün kaplaması Darbe dayanımı yüksek polikarbon opal difüzör 28cm katları olarak farklı boylarda imal edilebilme Profil uzunluğu max.


TL 5TL Vergiler Hariç: 5TL. LINEER AYDINLATMA - LINEER AYDINLATMA S. Karşılaştırma listesine ekle-. Led lineer ürünleri genellikle sarkıt armatür olarak kullanılmaktadır.


Alüminyum profil içinde bulunan özel dizgi ledler sayesinde aydınlatma işlemi yapılır. Tamgör Elektronik halen Radyo Frekans Antenleri ve Teknolojileri konusunda AR-GE projeleri üreterek çalışmalarına devam etmektedir. Kategori Sarkıt Ürün Hakkında.


Karaköy Şair Ziyapaşa Cad. Kesintisiz ve homojen ışık yayma özelliğiyle lineer led aydınlatma ürünleri,. LED BORSA: LED panel, ve aksesuarları imalatı, LED aydınlatma ürünleri, LED panel kasası, alçıpan çerçeveler, clip-in çerçeveler.


Linear led fiyatları,görsel resimleri ve teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olacağınız kategori sayfasıdır. LW4s Sıva alt LED armatür. LED , ( Light Emitting Diode ) ışık yayan diyot anlamına gelmektedir. Yarı iletken elektronik devre elemanıdır. LED ışıklarını akıllı kumandalara, ağlara, cihazlara ve uygulamalara bağlayarak, müşterilerimize yeni enerji tasarrufu sağlama yöntemleri sağlıyor, muhteşem yeni aydınlatma deneyimi yaratıyor ve eşi benzeri olmayan ticari sonuçlar sunuyoruz.


Optimum enerji kullanımına yönelik olarak seçilecek, uygun aydınlatma elemanlarıyla (lamba, armatür vb.), kullanım süresinde bakım giderleri de azaltılmış olacaktır. Led aydınlatma armatürleri, sıva üstü ve sıva altı panel, raylı, spot,. CM LED LİNEER ARMATÜR ₺ 40₺ 3340. LED KARE LİNEER ARMATÜR ₺ 1. Tasarruflu ve uzun süreli kullanım imkanı sunan led armatürler fiyat olarak da, oldukça uygun.


Elektrik ve aydınlatma kategorimiz altında bulunan diğer armatür , aydınlatma, spot çeşitlerimizi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun, aydınlatma ürününü, uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Gövde : Alüminyum Profil: TüketiW: Renk Sıcaklığı. Yüksek kaliteli güvenlikli izole LED sürücü.


Resmi düzgün görüntüleyemiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayınız, LNR. BELLATRİX LİNEER SARKIT ARMATÜR ZUBAN GÖMME ARMATÜR Ürünler. Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir.


Armatür Kapağı Rengi (opsiyonel) İNCELE. Full ledli şarjlı sensörlü armatür , duylu şarjlı sensörlü armatür , full ledli sensörlü armatür , full ledli glop, glop armatür , sensörlü tavan armatürü, yuvarlak panel led , 60xpanel led , led etanj, led sokak aydınlatma armatürü, lineer armatür modellerimiz hakkında detaylı bilgi için lütfen aşağıdan filtreleyiniz. VESTEL 28W 60xLED PANEL.


BİZE ULAŞIN Merkez : Şişhane Sokak No:Şişhane Beyoğlu İstanbul- Türkiye. Tüm lineer led armatürlerimizde eloksal ( natural, bronz, paslanmaz çelik görünümlü, gol kırmızı,mavi, siyah ) , statik toz boya ( tüm RAL kodlarında ) ve ahsap trasfer seçenekleri sunmaktayız. Lineer Aydınlatma Lineer aydınlatma.


Led Bar,Şerit led ışık bandı,gizli ışık,dekoratif ışık. LD6SABİT SPOT ARMATÜR. TL 27TL (2) LEDMİRA 98. Dekonil Hesteria Siyah Ledli Sarkıt Avize.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. En Temiz ve En Çevreci seçilen ASO 1. Sıva altı iç aydınlatma ürünleri konusunda yıllık deneyimle ürünler sunan EAE Aydınlatma A. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine başlamıştır.


Lineer led armatür

Her Türlü Boyut ve Güç Seçeneklerinde Üretim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar