13 Haziran 2019 Perşembe

Invertör arızası

Invertör arızası

Ekran aydınlanmaz ve ekran belirsiz bir görüntü vererek çalışır. Nerde nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyor gibiyim. Mesela var olan çalışan bir devreye nasıl müdahale etmeliyim? Nasıl birkaç daha malzeme ekleyip.


Elimde keb marka combivert invertör var. Her sabah E-PUCH diye bir arıza veriyor power unit changed arızası veriyor Türkçesi güç unitesindeki değişiklik sanırım Resetleyin diye kataloğunda yazıyor ancak reset almıyor enerjiyi kesiyoruz geri veriyoruz yinede aynı hata veriyor. Arızalı invertör servisimize girdiği andan itibaren en geç saat içerisinde arıza tespiti yapılır ve masraf dökümü çıkarılarak müşterilerimize teklif sunulur. Teklifte geçen rakam müşterimiz tarafından onaylanmadığı sürece onarım gerçekleşmez. Kartın tamir olamayacağı yeni kart almam gerektiği söylendi.


Bunu anlamak da sanıldığı kadar çok zor olan bir hadise de değildir. Tüm İstanbul ilçe ve semtlerine hizmetimiz var. Cihazın garantisi bitmiş durumda.


Yumuşak yol verici özelliği sebebi ile ilk kalkış ve duruş anında mekanik düzeneklere yapılan darbeli kalkış ve duruş özelliğinin olmaması sebebiyle mekanik bakım ve arıza maliyetlerinde azalma, ömürlerinin ve bakım süresinin uzun olmasını sağlar. Profesyonel değilim ama elektronik bilgim var biraz, kendim tamir etmek istiyorum. Ekrana ışık tuttuğumda görüntü hissediliyor. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.


Arıza izleme penceresindeki uyarıya göre ilgili duruma bakınız. Arızası ” İnvertör sigortası atmış. Ups içerisindeki emniyet sigortalarından biri atmış.


E- KATALOG : UPS - Güç Kaynakları. Bu yazımızda invertör arıza , çözüm ve öneri kılavuzu adlı yazımızı sizlerle paylaştık. Bu yazımızda geniş bir bakış açısı ile yaklaşmaya gayret ettik ve aynı zamanda kafamızda birtakım bilgilerin oturması için çalıştık. Umuyorum sizler içinde faydalı olmuştur. Kompresör arızası Dış ünite PCB arızası İnvertör ana devre kapasitörü arızası Güç transistörü arızası.


Aşağıdaki yazımızda ledlerin yanıp sönme sayıları ve arızanın açıklamaları sunulmuştur. Inverter reset Uyarı mesajları OL İstenmeyen duruş engeli (aşırı akım) oL İstenmeyen duruş engeli (aşırı gerilim) RB Rejeneratif fren ön alarmı TH Elektronik termik röle ön alarmı PS PU Stop MT Bakım sinyal çıkışı UV Düşük gerilim Alarm FN Fan alarmı Arıza E. Aşırı yük veya yük 100’ün üzerinde. Ancak uyumlu invertörü bulmak lcd ekranı bulup temin etmekten çok daha zordur.


Kayseride Hilton Otelinin karşısında, Pastırmacılar Çarşısının girişinde iskender yemiştim bir defa. Hayatımda yediğim en güzel İskender diyebilirim. Bu arıza genelde garanti kapsamı dışında kalır. Garanti kapsamı dışında kalmasının nedeni.


Laptop ve notebooklarda kullanılan LCD floresan ekranlarda zemin isigini saglamak icin CCFL denilen floresan isiklandirma elemanlari bulunur. Vestel in bu cihazlarındaki kartlar fason üretim. Klima Arıza ve Hata Kodlar. Hazır akıllı kartlar gibi.


Invertör arızası

Bu işin tespiti inanın çok zor. Kesintisiz Güç Kaynağı,konvertör, inverter , redresör gibi ürünlerin tanıtımını, satışını ve üretimini yapan firmanın Resmi web sitesidir. Dış ünite çeşitli arızalardan dolayı aşırı ısınma meydana geliyor olabilir.


Bu sorun kullanıcının çözemeyeceği bir arızadır. Yetkili servis tarafından müdehale edilmesi gerekir. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.


Invertör arızası

Eğer dediğim gibi two switch ise arıza kaynağı muhtemelen kontrol tarafında değil güç tarafında çıkacaktır. Picproje Elektronik Sitesi. Multi klimada kırmızı ve yeşil ışık beraber kez yeşil ışık sefer tek başına yanıyor dış ünite kırmızı led yada kez yanıp sönüyor. Bu özelliklerin yanısıra sözğelimi arıza bildirimi,frekans noktaları, inverter çalışma bilgisi. Bant , Zemin , Motor , Kart.


Ayrı ayrı her parçanın önemi işlevi ve görevi vardır. Koşu bandını meydana getiren ana unsurlardır. Tüm parçalar senkronize bir şekilde çalışırsa cihazınız randıman verir.


Kilonuza uygun motor gücünde bir koşu bandı satın almak dikkat edilecek ilk kuraldır. Kullanmaya başladıktan sonra dikkat edeceğiniz hususlar aşağıda belirtilmiştir. Su akış sesleri, çatırtı sesleri, cihazdan gelen kokular, soğutma modundayken fan moduna dönülmesi, ünitenin çalışmasının birkaç dakikayı bulması ve iç üniteden buhar çıkması arıza teşkil etmemektedir.


Yeşil led lez, sarı led kez yanıyorsa Kompresör sıcaklık sensörü arızası. Elektronik kartlardaki Arıza bulma, bozuk bir cihazın veya sistemin gösterdiği belirtileri sistemli olarak analiz etmektir. Bu belirtiler genellikle normal parametrelerden sapma olarak görülür.


Invertör arızası

LÜTFEN DIŞ UNİTE İNVERTER KLİMA KARTLARINIZ İKİ KART İSE İKİSİNİDE GÖNDERİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar