10 Haziran 2019 Pazartesi

Mikro usb kablosu

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Mikro USB kablosu bağlanmak ve şarj etmek için dahil edilmiştir.


Mikro usb kablosu

Birlikte verilen mikro USB - USB 2. USB bağlantısına sahip cep telefonları, dijital kameralar ve diğer taşınabilir cihazlarla kullanılır. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Type A, genel olarak klavye ve mouse kablolarının girişlerinde gördüğümüz geniş uçlu bir usb girişidir. A şarj hızıyla ön plana çıkan kablo , 4Mbps transfer hızına sahip. KALİTESİ İLE SAĞLAM VE UZUN ÖMÜRLÜ Kopmaz naylon örgü kablo ve bükülmelere karşı kuvvetlendirilmiş eloksallı alüminyum başlıklar ile normal şarj kablolarına göre daha sağlam ve uzun ömürlü tasarım.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hong Kong ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla mikro usb kablo ürününün , ve kadarını karşılarlar. Mikro usb kablo ürünleri en çok North America, Western Europeve South America ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. USB kablo satın alırken en ucuzunu satın almak iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak bu tür kablolar kolaylıkla kopabiliyor.


Mikro usb kablosu

Hasar görmüş bir şarj kablosu ise neredeyse hiç işinize yaramayacak demektir. Adaptör, entegre bir standart mikro USB portuna sahiptir, bununla birlikte, HD İçeriğinin keyfini çıkardığınızda cihazınızı şarj edebilirsiniz. ChinaBuyE sitesinden denemek için aldım. Yüksek hızda enerji akışı sağlayan micro usb kablo.


Gbps’ye kadar, yani USB 2’ye (4Mbps) göre kata kadar daha yüksek veri aktarım hızını. Koruma kılıfları ile kullanılabilen ince uça sahip. Elinizin altında yedek kablo olarak bulundurmanız yararlı olabilir. BST MİCRO USB METAL DATA USB KABLO.


Hatta buraya tıklayarak incelemesini okuyabilir, videosunu izleyebilirsiniz. Aukey Şarj Aleti satın almıştım. Bu bölüm sadece ürün yorumları içindir.


Buradan ileteceğiniz sorular cevaplanmaz. SORU CEVAP bölümünü kullanınız. Panel mount micro usb uzatma kablosu size usb porta sahip cihazların çıkışı sabitleme imka.


Mikro usb kablosu

TL Vergiler Hariç: 06TL. Kablo uzunluğu: 3inç(M) 9. Zengin bir deneyim yüksek verimli üretim, istikrarlı ve güvenilir kalite, olgun yönetim sistemi ve becerili işçi yol açar. Alışveriş listeme kaydet. Bu tasarım ve üretiminde profesyonel USB3.


Usb Tip A - Şarj Etmek İçin Bilgisayarınıza Veya Usb Portuna Bağlanır 2. Prizine Takılır, Böylece Neredeyse Her Yerde Kullanabilirsiniz. Peki micro usb girişe type c kablo kullanabilirmiyiz? SDN Okuru dedi ki: yıl önce, eklendi. Celebi dedi ki: yıl önce, eklendi.


Alacağınız bu ürün 1orjinal olup, faturasıyla birlikte anlaşmalı kargo firmamız tarafından size teslim edilecektir. Türkiye Distribütörü Garantili ! Uyumluluk Günümüz dünyasında mobil telefonlar başta olmak üzere elektronik cihazların büyük çoğunluğunda şarj ve data bağlantısı micru usb üzerinden sağlanıyor. PC tablet arayüz tipi için: iPad Lightning.


Evimizde, ofisimizde kullandığımız cihazların birçoğu micro usb üzerinden besleniyor. HIPER TBU-2MICRO USB KABLO USB ve uyumlu metre uzunluğundadır. Dünyanın en hızlı ve en dayanıklı Micro USB kablosu. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz.


Micro usb girişe sahip tüm Samsung cihazlar için uyumludur 1Orijinal Samsung ürünüdür. USB data kablosu ile tabletinizdeki resim, video gibi dosyaları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Trust offers a warranty to the original purchaser from an authorized retailer. Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin.


Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Cep telefonu veya kişisel dijital asistan (PDA) olmadan yaşayamaz, o mikro USB bağlantı yakında bu araçlar daha kullanmak daha uygun hale getirecek duymak memnuniyet duyarız. USB , Universal Serial Bus için standları, harici bir otobüs ya da kablo , standart bilgisayar, klavye gibi çevre aygıtları bağlamak için kullanılır. Pinler arası mesafe global standartlıkta 0. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Kaliteli bakır telleri sayesinde 2. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız!


Mikro usb kablosu

Uygun fiyatlı Robot malzemeleri, Maker, Arduino setleri ve Robot yarışmaları için binlerce robot malzemesi. Stoğumuzdan aynı gün gönderim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar