10 Haziran 2019 Pazartesi

Iç mekan led şerit

Iç mekan led şerit

TL 3TL (1) VipClass 91. TL 1TL (64) USLED 95. Her Bir Led de Lümenlik Işık Bulunur ve Oldukça Yüksektir. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı. Metrede Adet Led Bulunur.


Kodu Model Kodu Çip Modeli Led Sayısı. Kırmızı, mavi ve yeşil renk karışımından oluşan RGB şerit led modellerimiz mimari çalışmalarınız ve farklı mekan kullanımları için uygundur. Samsung iç mekan şerit ledler, Modül led , şerit led , kartlar ve ptabela konusunda yılı aşkın tecrübemizle güvenilir led ve aydınlatma sistemleri çözüm ortağınız. Led Ürününün Altında 3M Yapışkan Vardır. RGB Şerit LED Özellikleri TanıRGB Esnek Şerit LED Kul.


Aynı Gün Kargo Stoktan Teslim. Led Kullanım Alanları İç be Dış mekan olarak ikiye ayrılır dış mekanda kullanmak istediğiniz şerit led mutlaka slikonlu olmalıdır aksi halde slikonsuz şerit led suyla temas ettiğinde arıza yapabilir. Direkt 220V a bağlanamaz. Mekan Şerit Led 5mt - Kırmızı. En sağlıklı dış mekan şerit ledi, iç mekan şerit lede boydan boya yat verniği sürerek elde edilir.


PCB ile üretilen şerit ledlerdeki gibi ışığı kısa sürede azalmaz. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Arka tarafında 3M band bulunmakta istediğiniz yüzeyde kolayca yapıştıra bilirsiniz.


Hem maliyet düşer hem de ledlerin ömrü uzar. Silikon kaplı şerit led lerde ısı hapsedildiği için ömürleri kısa olur. TL 3TL (32) OVİLED 99. SMD Led (çipli RGB) Double PCB (İki kat güçlendirilmiş şerit ) Yüksek.


Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. Led Güvencesi Altındasınız. ERİT LED - çip Şerit Led.


Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır. Ledli Fonksiyonlu Dekor Lambası (BEYAZ) 5TL. Led küçük led ampüllerin ince bir şerit üzerine dizilmesiyle oluşturulan ledlerdir. Volt besleme kullanılır Kırmızı, Yeşil, Mavi, Amber (Sarı), Beyaz, Günışığı renk seçenekleri vardır.


Beyaz, günışığı, yeşil, mavi, kırmızı renklerde. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yeni Nesil Tüm Led Aydınlatma, led Ampul, Şerit Led , Led Projektör, Led Spot, Led Armatür, Led Floresan, Led Panel Çeşitlerini Bulabileceğiniz En Doğru Adres. Kesilerek birbirinden kolayca ayrılabilir küçük birimler. Mükemmel Dekorasyon ve Aydınlatma Alternatifi!


NOAS LED markasını taşıyan şerit LED , iç mekanlarda kullanılan IPkoruma sınıfına sahip ürünlerden bir tanesi. Ev sahiplerinin tasarruflu ve güçlü bir aydınlatma deneyimi yaşaması için led ışıklara yönelmesi doğru bir tercih olacaktır. W 5A 12V SU GEÇİRMEZ TRAFO. W 5A 12V SU GEÇİRMEZ TRAFO. LED İÇ MEKAN BAR LED BEYAZ VOLT.


Iç mekan led şerit

Nemden uzak kapalı ortamlarda kullanıma uygun bu ürünler, ışık havuzları başta olmak üzere ev ve ofislerde sıkça kullanılır. Küçük led ampüllerin, bir şerit üzerine yapıştırılmasıyla oluşturulan aydınlatma ürünlerine şerit led ismi verilir. Tek çipli ve üç çipli olmak üzere iç mekan ve dış mekan farketmeksizin her yerde kullanılabilir. Minimum 5m Satılmaktadır).


TL Vergiler Hariç: 250TL. V akım ile çalışmakta güçlendirilmiş üç çiplidir. Sıva Altı Paneller (53) Sıva Üstü Paneller (10) Sıva Üstü Montaj Kasaları (6) Tümü Göster Panel Aydınlatmalar. Dimlenebilir Glop Ampuller (3) Endüstriyel Led. RGB Rulo Ölçüsü mtGüç 14.


Bu sitede yer alan tüm ürün ve görsellerin izinsiz kullanımı ve paylaşımı kesinlikle yasaktır. METREDE LED METRELİK TOPtüm şerit led ihtiyaçlariniz için bizi. Fiyatımız metre içindir Şerit ledleri üzerindeki işaretli makas yerlerinden keseerek adaptör bağlantısı yaptıktan sonra istenilen boyutta kullanabilirsiniz.


Hareketli Tv Askı Apartları. Tavan Tv Askı Aparatları. Elektrik Uzatma Kabloları. Ledin iyisi,fiyatın iyisi. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Iç mekan led şerit

Silikonlu şeritledler dış mekanlarda yağmur gibi çevre şartlarından etkilenmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar