25 Haziran 2019 Salı

Led fototerapi

Led fototerapi

Açık yatak/radyant ısıtıcı, led fototerapi , bebek fototerapi , tünel tipi fototerapi , bebek küvözü gibi ürünlerinin üretim ve satışını yapmaktadır. Yoğun Bakım , Anestezi, Acil ve Kadın Doğum ekipmanları mevcuttur. Tünel tipi LED yoğun fototerapi cihazı yenidoğan bebeklerde yüksek bilirubin seviyesinin hızlı ve güvenli bir şekilde düşürülmesi için tasarlanmıştır. Devlet Malzeme Ofisi yaptığı ürün ve tedarikçi kalite kontrolleri veya fiyat araştırmaları neticesinde ürünü satıştan kaldırma hakkını saklı tutar.


Led fototerapi

YENİDOĞAN LED FOTOTERAPİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ. KONU: Hastanesi ihtiyacı fototerapi cihazı teknik şartnamesi. TIBBİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER. Cihaz yeni doğanlara fototerapi tedavisi uygulamaya imkan verecek şekilde tasarlanmış olmalıdır. Web sayfası içerisindeki tüm yazı ve görseller Tende Elektronik Yazılım Mühendislik İletişim Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd.


Açıklaması: FOTOTERAPİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Anahtar Kelime : fototerapi , fototerapi cihazı, f ototerapi. Firmanın sahibi Ferhat Yıldız, yüzde 1yerli LED fototerapi cihazının üretimine yaklaşık yıl önce başladıklarını söyledi. Sıcak satış PDT led neonatal fototerapi makinesi/ led fototerapi birim fiyat. Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co. US $1000-20Takımları Tedarikçiyle İrtibat kurun Led fototerapi lambası beyazlatma fototerapi birim fiyat.


Guangzhou Welmay Beauty Equipment Co. Astek, led fototerapi ,isitme tarama,küvöz,yenidogan,aEEG,timpanometri,timponometri. T: 03486ASTEK Ürün ve Hizmetler Tüm Ürün İndeksi.


Başta Avrupa ve dünya genelinde en çok kullanılan eyemaxfototerapi göz bantları ürün portföyümüze katıldı. Artırılmış yüzey alanı, yüksek spektral parlaklık ve uzun ömürlü, mavi, dar bantlı LED ışığı sadece bir başlangıçtır. Alerjik rinit tedavisinde evde fototerapi. TENDE Technology and Development Tescilli Markadır. Alerjik Rinitin Tedavisinde Yeni Bir Yöntem Evde Rinofototerapi (6nm- Soft Lazer) Tedavisi; Işık teknolojileri son yıllarda pek çok hastalığın tedavisinde tıbba yeni bir bakış açısı yaratmıştır.


Bilirubinin en etkin ve hızlı şekilde düşürülmesini sağlar. Etkilidir, kesintisiz 30-yw/cm2/nm – 450-4nm’lik spektrumda maviışık yayarak yoğun fototerapi verir. Sınıflandırma, LED imalatçısı tarafından belirlenmiş işletme koşulları altında yapılmıştır 3- Bir 1Watt fototerapi sistemine karşılık 50.


Wh elektrik tarifesi varsayıldığında Gelişmiş LED teknolojisi ile Lullaby LED fototerapi sistemini sunmaktadır. X-Ray , Metal Kapı Dedektörü Tamir , Bakım , Onarım , Kalibrasyon; Tüm Türkiye'ye Servisimiz Vardır , Uygun Fiyat Ve Garanti İçin Sorunuz. Deride biriken bilirubin maddesinin yoğun ışık dalgaları ile parçalanarak, maddenin idrar yoluyla atılmasını sağlar.


Led fototerapi

En etkili fototerapi tedavisi ise ışık dalgalarının vücuda olabildiğince nüfuz etmesi ile olacaktır. Tüm resimleri görmek için tıklayın. Son teknoloji ürünü neoBLUE LED Phototherapy sistemi yenidoğan sarılığı tedavisinde devrim yaratan mavi LED ışık kaynağını kullanmaktadır.


AP {AIVJERİKAN PEDİATRİ AKADEMİSİ) NİN YOGUN FOTOTERAPİ YÖNERGELERİ'NE UYGUNDUR. Fototerapi mavi LED teknolojisi kullanan bir sistemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar