7 Haziran 2019 Cuma

Led ekranlı park sensörü

NWELLS TÜRKÇE PARK SENSÖRÜ ELED EKRANLI BEYAZ-GRİ-SİYAH. TL 8TL (2) ars-tuning 100. Dijital LED ekranı sayesinde ne kadar mesafe kaldığını hem sesli hemde görüntülü olarak görebilecek ve rahatça aracınızı park edebileceksiniz. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Araç park sensörü 12V çıkışı olan her araca uygundur. Sensörler : ad 22mm çapında ultra küçük silikon takviyeli su geçirmez sensör.


Automix Led göstergeli araç park sensörü 12V çıkışı olan her araca uygundur. Tüm yerli, ithal marka ve model otomobillerde kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Geri viteste otomatik devreye girer. Bip, bip, bip şeklinde öten ve vurmaya yaklaştığınız her an daha da seri ötmeye başlayan led ekranlı park sensörü , bu sayede sizin park yaparken kaza yapmanızı, kaldırım, araba gibi diğer engellere arabanızı sürtmenize engel olacaktır. Kalite Beyaz Renk tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir.


Kalite Parking Sensor Siy, araç takip sistemleri kategorisinde 5TL indirimli fiyatı ve PTT Kargo güvencesiyle. Dijital led ekran araç içinde göz almaz , yansıma yapmaz, şık tasarıma sahiptir. Bir sonraki aşama sensörler için uygun çaplarda delikler delmektir. Park sensörü montaj ölçüsü nasıl alınır. Bu delikleri nizami delebilmeniz için paket olarak aldığınız kutudan sensör çapına uygun matkap ucu çıkıyor.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Kayıt olarak yorum ve değerlendirme yapabilir, sorulara cevap verebilirsiniz. Led ekranı sayesinde aracınızın nesneye karşı uzaklığını görebilir kademeli ışık ve ses ikazı ile güvenli ve sorunsuz şekikde aracınızı park.


Led ekranlı park sensörü

Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Geri Vites Mesafe Sensörünün dijital LED ekranı sayesinde ne kadar mesafe kaldığını hem sesli hem de görüntülü olarak görebilecek ve rahatça aracınızı park edebileceksiniz.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. MAİL LİSTEMİZE KAYIT OLUN. Tüm otomobil, minibüs, panelvan, hafif ticari araçlara uygundur. Net Siz Değerli Müşterilerimize Ve Ziyaretçilerimize Fırsat Sitesi Ve E-Ticaret Sitesini Bir Arada Bulabileceğiniz Çevrimiçi Geniş Bir Mağaza Konsepti Sunmaktadır.


Led ekranlı park sensörü

Oto ürünlerinin yer aldığı bu broşür sayfasında avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. Arka park sensörü sayesinde araçınız ederken mendayana gelen ufak tefek kazlardan dolayısı ile masraftanda sizleri kurtarcak. Admin acaba park sensörü yapabilirmisiniz?


BİR CEVAP BIRAK Cevabı iptal et. Please enter your comment! Belirlenecek Gönderim Ücreti. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Fakat aynısı arabamda takılı olduğu için fazlalıktır.


Fiyatını düşük tuttum piyasaya göre ihtiyacı olan kaçırmasın derim. Montajı size ait olan ürün çalışma ve verimlilik konusunda benden tam not aldı. Sesli, ekran göstergeli park sensörünü uygun fiyata sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Ekranlı araba park sensörü şimdi stoklarımızda. Etiketler: park sensörü , ekranlı park sensörü , led göstergeli park sensörü.


Aracınızı park ederken çıkabilecek her türlü kazalara karşı önleminizi LED park sensörü ile önceden alabilirsiniz. Torpido uyumlu Dijital LED Ekranlı. Park Sensörü Türkçe Konuşan Led ekranlı 1. Ses Açma Kapama Özelliği mevcuttur. Geçici olarak temin edilememektedir.


Led ekranlı park sensörü

Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler 46. Oto Araba Araç Ayna Kılıfı Fenerbahçe Galatasaray TS Kılıf. Uzaktan Kumandalı Ampul Takılabilen Işıldak Led.


Et Pensi Manikür Makası Solingen Manikür Pensi. Breaker 20xÇift Gözlü Kamp ve Avcı Dürbünü. Benim gördüğüm orjinal park sönserleri olan araçlarda sensörler tamponda belli olmuyor yani tampon rengide oluyor, sonradan takılan park sensörleri ise siyah oluyor tamponda çok belli oluyor, tampon renginde olan orjinali gibi gözükecek park sensörü bulabilirmiyiz bilgisi olan var mı? LeEkranlı,Park,Sensörü ,Cenmax. Marketlerin ve mağazaların indirimli ürün fiyatları ve kampanya tarihleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic. Online sipariş verilebilir. Araç aksesuarları ve bakım ürünlerinde süper indirimli fiyatlar ile en hesaplı alışverişler bu sayfada sizlerle buluşacak.


Yüzlerce Oto Aksesuar size özel fiyatlarla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar