4 Haziran 2019 Salı

Istoç aydınlatma

Istoç aydınlatma

Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biridir. Pelsan tesislerinde, 4çalışanla yılda milyon aydınlatma armatürü üretilmekte ve ülkeye ihracat yapılmaktadır. En uygun fiyatlarla elektrikli her türlü ürünü satışa sunan firmamız, siz değerli müşterilerimize geren bütün kolaylıkları sağlayarak hizmet etmeye devam ediyor.


Dekorasyon söz konusu olduğunda çoğu kez aydınlatma faktörü es geçilebiliyor. Halbuki aydınlatma , ortamın hem canlılığını hem de dekorasyonunu ön plana çıkaran en önemli detaylar arasındadır. Günümüzde bahçe aydınlatma çatısı altında pek çok ihtiyaca yönelik ürünler tasarlanıyor.


TL Kdv Dahil 5TL Kdv Dahil İNCELE. Karşılaştır Karşılaştır VİTRİNDEKİLER. Yalnızca “uzmanlara” yönelik değil! Led Ampul Gizli Kamera 360. Bu sayfada eviniz için modern, etkin ve ekonomik aydınlatma hakkında çeşitli ipucu ve öneriler bulabilirsiniz.


Istoç aydınlatma

Aslında burada en önemli alanlara ve uygulamalara odaklanmış olsak da aydınlatma çözümlerinin çoğu evinizin veya dairenizin farklı a. Ev aydınlatmalarında gelişen teknolojilerin de etkisi ile çeşitli tarzlarda aydınlatma sistemleri kullanılmaktadır. Yeni yeni hayatımıza giren asma tavan modelleri olduğu gibi tavana yansıtmalı ve tavana gömmeli onlarca aydınlatma sistemleri içerisinden avize modelleri de hala kullanılmaya devam edilmektedir. Osmanlı Serisi Anadolu, Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda kendilerini fark. HIZLI TESLİMAT Bambu Avize Dört Kollu Rustik. Hepsi Balık Tutan Adam Masa Lambası.


Avizeler ile ortamlarınız hem aydınlatılmakta hem de dekorasyonunuz renkli avizeler sayesinde güzelleşmektedir. Aydınlatma Halave Sarkıt Mat Siyah. Avizeler ev, işyeri ya da benzeri yerlerde aydınlatma ve dekorasyon sağlamak üzere kullanılan eşyalardır. Eğlenceli ve tasarım abajur çeşitleri ile hem çocuğunuzun seveceği abajur modellerini bulabilecek hem de yetersiz aydınlatma sorununu gidermiş olacaksınız. Evidea’da bulunan yüzlerce çeşit abajurlar ile evinizin atmosferini değiştirin.


Istoç aydınlatma

Daha sonraki yüzyıllarda önce gaz lambalarının sonra da elektriğin bulunmasıyla avizeler kullanılmaya devam edilmişse de, özellikle günümüzde aydınlatma özelliğinden çok dekoratif amaçlı olarak tercih edilmektedir ve statü sembolü olan tarihi özellikleri de tarihin tozlu raflarına kalkmıştır. Yandan aydınlatma şeklinde olan aplikler banyolarda ayna kenarlarına konarak, hem estetik bir görüntü hem de sağ ve sol taraftan gelen ışık sayesinde ayna için rahat kullanım imkanı sunmaktadır. Banyo aynalarını genellikle, bakım işlerimiz için kullanmaktayız. Türk-Hong Kong ortaklığı olarak kurulmuştur. Ortağımız, Luen Yick Electrical Mfg.


Siteye ürün girişlerimiz devam etmektedir. Tüm ürünlere ulaşabilmeniz için çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır. Eskitme görünüm ve kristal taşların klasikleşen aşkı. Modern çağda aydınlanmanın en göz alıcı yolu. Ev aydınlatmasında gelişen teknolojinin etkisi ile çok farklı tarzda aydınlatma sistemleri kullanılmakta.


Istoç aydınlatma

Asma tavan modellerinin çeşitlenmesi ile tüm odalara özel asma tavan modelleri üretilince, aydınlatma sistemlerinden biri de asma tavanlar oldu. Abajur, Lambader, Avize vs aydınlatma ürünlerinin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Yedek parçalarımız buradaki ürünlerle sınırlı değildir. Burada yayınlanmamış onlarca malzeme vardır.


Taleplerinizi Mağazamızla görüşebilirsiniz. Elektronik Yayıncılık ve İletişim Hizmetleri A. SHOWROOM The Magical Effect Of Light, Elegant And Glamorous Lighting Awaits You At The Joy Lighting Showrooms. Her ortama uygun seçenekleri, gösterişli ya da spor tasarımları ile solan avizeleri ve mutfak avizeleri uyumlu bir dekorasyonun vazgeçilmez parçaları.


Avize İstoç Firmamız İstanbul İlinde Bağcılar İlçesi 26. Ada, No: 16 İstoç , Adresinde faaliyettedir. Ama ev dekorasyonunda genellikle abajur şapkası, abajur ayağı ve lamba ile birlikte kullanılan aydınlatma ürünü kastedilir. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Geri bildirimleriniz bizim için önemli Web sitemiz hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Merkez: İstoç Ticaret Merkezi 3. Vestel LED yol armatürleriyle değiştirdi. Bakara Collection çalışmalarına devam etmektedir. Silver LED ışığın yeni adresinde en doğru ışık kaynaklarını ve en yeni LED aydınlatma teknolojisini sizlerin hizmetine sunuyoruz.


Toplam ürün görüntüleniyor. Victorian Abajur 23TL 17TL İNCELE. Dantel Abajur 34TL 26TL İNCELE. Edward Abajur 34TL 26TL İNCELE. Shelley Abajur 34TL 26TL İNCELE.


Eliot Abajur 34TL 26TL İNCELE. Lewis Abajur 34TL 26TL. Yeni aldığınız mobilyalar ve kombinler, aydınlatma sistemlerinin lüks ışıltısı içerisinde daha çekici ve endamlı durmaz mı?


Her bayan, evindeki aydınlatma sistemlerinin modaya uygu olmasını diler. Bunun için lüks ve modern aydınlatma sistemleri içerisinde en cazip olanını seçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar