11 Temmuz 2018 Çarşamba

Sanayi tipi duvar vantilatörü

Pervaneleri uçak pervanesine benzeyen bir yapıdadır bu nedenle ses düzeyi hissedilir niteliktedir. Ayaklı, duvar tipi , tavan tipi ve yer tipi kullanımına göre tasarlanan modellerin pervane çapları inç yani cm’den, inç yani cm’e kadar. Dündar sanayi tipi , endüstriyel vantilatörler duvar tipi ve ayaklı vantilatör olarak imalat yapılmaktadır.


Ev ya da sanayi tipi olarak ikiye ayrılan vantilatör modelleri rahat ve fonksiyonel bir kullanım sunar. Yüksek sıcaklık yaz aylarında iş mekanlarında verimin düşmesiyle birlikte, üretim kalitesinin de düşmesine etki etmektedir. Vantilatörler ve Vantilatör Çeşitleri.


Geniş pervaneleri sayesinde yüksek debi sağlamaktadır. Genellikle ayaklı, duvar tipi ya da yer tipi kullanımlara uygun şekilde satılır. Ev içerisinde sanayi tipi vantilatör tercih edilmemelidir. Montajı siz yapacaksanız yatay ve dikey monte edilip edilemeyeceğini kontrol etmeniz gerekmektedir.


Otamatik sağa sola salanımlıdır. GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Ortam sıcaklığını homojen hale getirerek içinde yaşanılan ortamın ısıl konforunu ideal hale getirir, doğal serinleme sağlar. Endüstriyel sanayi tipi vantilatörler, geniş hacimli alanların havalandırılmasında ve serinletilmesinde kullanılan duvar tipi vantilatörlerdir. Girişi Yapın Alışverişe Başlayın!


Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. Sayfa) En Çok Satılanlar. Sadece Mağazada 69TL. Shizen vantilatör ürünleri web sitesi. Motor 1bakır sargı ile imal edilmiştir, ısınmaya karşı korumalı kendine yağlanamlı rulman kullanılarak imal edilmiştir.


Sanayi tipi duvar vantilatörü

Sağa-Sola dönebilir başlık. Yüksek Watt gücüne sahip bu vantilatörler, ev tipi vantilatörlere göre daha fazla enerji harcayabiliyor. Eğer satın alacağınız vantilatör , tavan tipi ya da duvar. RAKS VANTİLATÖR RAKS WF16STN DUVAR TİPİ INCH 55W SALINIMLI. Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir.


Fırsatlardan haberdar olmak için mail listemize abone olun! Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Otomatik olarak sağ ve sol eksene, manuel olarak yukarı ve aşağı eksene dönebilmektedir. Geniş çapta pervaneleri (kanatları) sayesinde yüksek debi sağlayabilmektedir. TAFLAN FAN DUVAR TİPİ 220W VANTİLATÖR FW-650.


Sanayi tipi duvar vantilatörü

TL E-Bültenimize Kaydolun! Bizi sosyal medyadan takip edin. Sanayi Tipi Çati Fanları. Yıl Garantili Yorum Yap - Yorum ( ) Sepete Ekle STOK SORUNUZ. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz.


Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. CONTİ Conti CYR-1Primax Fanlı Elektrikli Radyatör 31TL KARGO BEDAVA. KADEMELİ HIZ ANAHTARI MEVCUTTUR. SANAYİ TİPİ VANTİLATÖR AYAKLI 600. Masa Üstü Çalışma Lambası Meyve Desenli.


Sanayi tipi duvar vantilatörü

Fiyatlarımızı Görmek İçin Tıklayın! Duvar tipi kumandalı vantilatör. Adım Kontrol Seçimi Çoğu vantilatör çekme zin-ciri ile çalışır, bazıları da ku­-manda ile. Hem aydınlat-manızı, hem de vantilatör -ünüzü aynı yerden kontrol etmek için, duvar kontrol ünitesi seçebilirsiniz. Yüksek tavanlı odalarda veya yatak odalarında uzaktan kumanda da.


Dilerseniz benzer ürünlere veya kategorilere alttaki linklere tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz. Veya arama çubuğundan ürün adı ile arayabilirsiniz. Derece Dönebilen Başlığı mevcuttur.


Dilerseniz sabitleyebilir isterseniz ayarlamasını yaparak sürekli dönmesini sağlayabilirsiniz. Dündar olarak ev ve sanayi tipi aksiyal, radyal aspiratörler, soğutma fanları, sanayi tip vantilatörler, tavan vantilatörü , elektrik motorları(Watt ile KW arası), mekanik meyve presi üretimi yapmaktayız. Hızlı gönderi olan ürünler saat 13. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Mutfak Fanları menüyü aç.


GÜNÜ içerisinde (Haftasonu için geçerli değildir) kargoya verilir. AN Elektrik - Havalandırma Cihazları sayfasında ürün çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! TL ( havale indirimi) 7TL den başlayan taksitlerle!


Sanayi tipi duvar vantilatörü

HCFB-HCFT SERİSİ DUVAR TİPİ KOM HCM-N SERİSİ DUVAR VEYA PENCERE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar