30 Temmuz 2018 Pazartesi

Denso buji fiyatları

Buji , patlamalı motorlarda gazı tutuşturmaya yarayan elektrikli bir parçadır. Yakıt ve havanın temasa geçmesi için bir ateşleme aygıtına ihtiyacı vardır, otomobillerde yakıtın hava. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Denso buji fiyatları

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Ducati (2) Alev (1) İlgili Etiketler. Adet Guangzhou TuoWeiBaiNa Trade Co.


DENSO Buji oto yedek parçasını Sadeceparca. XU22HDRBuji DENSO markadır. K16PRUBuji özellikleri K16PRUBuji DENSO markadır. BENZİNLİ POLEN FİLTRESİ DENSO. Motosikletim için performans buji arayışındaydım.


Denso buji fiyatları

NGK bayiisi ile konuştuğumda bana uç aralığı 0. Bu parça Hyundai i4 Hyundai Tucson, Hyundai i3 Kia Sportage, Hyundai ixvb otomobillere uymaktadır. BUJİ VW-PASSAT K20PBRSADET DENSO LİSTESİ fiyatları. Lpg buji , lpg buji omru, ngk mı denso mu, marea 1. Lpg bujı kablosu, tofaş lpg iridyum buji , sahin lpg buji , platinyum buji , arabaya orjinal olmayan buji takmak, bosch marka buji fiyatları , eniyi buji.


Yetkili servisi bilmem ama ben kullanmıyorum. Bobinleri, elektrik bağlantılarını da yaptıktan sonra akünün eksi ucunu bağlayabiliriz. NGK ve DENSO marka, normal ve iridyum buji konusunda size yardımcı olabilirim. Kaliteli buji kullanmak isteyenlere uygun fiyata , japon üretimi olan bu markaları nereden alacakları konusunda yardımcı olucam.


Aracınıza uygun Buji seçimi önemli bir durumdur. Senin gibi bosh markayı tavsiye edenler oldu. TL olması lazım, iridyum buji bile her biri 90TL kadar pahalı olamaz. Bosch Buji fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz.


Tüm Bosch Buji içerisinden filtre seçenekleri ile birlikte cebine uygun fiyat aralığını ve ürün özelliğini tercih ederek ihtiyacına. Ultrasonic buji nin saydığı ektra özellikleri bayağı sport araba kullanıcısının tercihi olan iridyum buji bile garantilememiş Ultrasonic bujinin fiyatı sayılan özelliklerine karşın YTL İridyum Bujiler ortalam 13 1YTl arasında değişiyor. NGK, DENSO ve BOSHC üretimi olup genellikle Japon araçlarında f-araçlarında kullanılıyor. Etiketler araba bujisi ateşleme bujisi buji buji arızası buji değişim kilometresi buji değişimi buji fiyatı buji ne işe yarar buji nedir buji sorunlar. Yaptığımız araştırmalarda ise orjinal üzerinde gelen buji DENSO , NGK ise yine muadili bir ürün.


NGK’nın yukarıda yazılan kodlu NGK: IZFR6K11S kodlu bujisinin adetini 40. TL olarak piyasada bulabilirsiniz. Unutmadan bujilerinizi değiştirirken mutlaka buji kablolarını da değiştiriniz.


Daha sağlıklı ve sorunsuz olur. Değiştirmek için gittiğim yer daha önce duymadığım denso marka buji getirmişti. Lpg li araçlar için olan bujilerle normal bujiler arasında baya fiyat farkı var bu bir aldatmaca mı yoksa gerçekten verilen paraya değiyor mu kullanan bir arkadaş.


Parça fiyatı 1TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. Bunun dışında buji üniversal fiyatı havale yada eft ödemelerinde ekstra indirimle 1TL dir. Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Bu yüzden piston içi sıcaklığı ile buji sıcaklığı, motorun benzinli çalışma durumuna göre daha fazladır. Buji Arızaları , Buji Bakımı , Buji Temizliği , Buji Fiyatları , Buji Çeşitleri Nelerdir ? Denso buji okuma tablosu. Tek Tırnaktan Çift Tırnağa Geçiş!


Orjinal Çift Tırnak Buji. Yaklaşık olarak takımını 1liraya almak mümkün. Normal buji ile denemeye değecek kadar az fark var. Alsam mı diye düşünüyorum. Fiyatı denemeye değer gibi duruyor.


Denso buji fiyatları

Kampanyalardan ve İndirimli Ürünlerimizden haberdar olmak İçin kayıt olabilirsiniz. Buji , kıvılcımla ateşlemeli motorların optimum performansını ve güvenilir çalıştırılmasını önemli bir oranda belirler. Bu özellikle bujinin ve onun özel dizaynlarının artarak önem kazandığı modern motor. Turkish English French German Italian Russian. Her müşteriye arkadaşımız olarak saygı duyuyoruz ve.


KAYSERİ ÜÇÜZLER OTOMOTİV. DEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ İLE OTO YEDEK PARÇA ORJİNAL - YAN SANAYİ PARÇALAR. TOPTAN SATIŞLAR İÇİN İRTİBAT KURABİLİRSİNİZ.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Benim elimde subarunun orjinal denso buji var koduna bakar sizi bilğilendiririm. Tüm yıllara uyumlu olup Supar Impreza içindir. Değişen kur farkları nedeni ile bazı parçaların fiyatları yazılmamaktadır lütfen sorunuz Tüm Japon ve Kore araçların yedek parça taleplerinde bizi arayabilirsiniz. H5LFR5A-NGK NORMAL olan şu buji ve görünüşe bakılırsa iridyum değil normal buji.


Bir keresinde de ben dışardan kendim aldım tanesi tl idi denso idi markası o da japon malı demişlerdi. Bayi olmak için Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar