5 Temmuz 2018 Perşembe

Protel destek

Opera otel yönetim ve rezervasyon sistemi tesisinize özel en. Eğer kayıtlı üye değilseniz, lütfen destek almak istediğiniz konuyu isminiz ve mail adresiniz ile birlikte bize iletiniz, yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Protel bir şirketten daha fazlası. E- Destek Sistemi Kullanım Kılavuzu edestek hizmetimiz destek taleplerinizin etkin takibi ve sorularınızın süratli çözümü için geliştirişmiş WEB tabanlı bir uygulamadır. Please upgrade your browser.


Protel destek

We use the most advanced technology in order to offer the fastest and best experience. Unfortunately, your browser is outdated and doesn. Teknik destek , eğitim Seçilmiş ürünlerimiz için ücretsiz tanıtım seminerleri düzenliyoruz. Tüm ürünlerimiz için satış sonrası kullanıcı eğitimini, montaj ve kurulum desteğini makul fiyatlarla sağlıyoruz. Haberleşme elektroniği, televizyon yayıncılığı, RF ve genişbant test ve ölçüm cihazları, zayıf akım iletişim kabloları, uydu-tv ve IPTV sistemlerinin donanım ve yazılım çözümleri alanlarında Türkiye’nin önde gelen distribütörüyüz.


Türkiye’de satış ve satış sonrası destek sorumluluğunu taşıyoruz. DESTEK VE EĞİTİM UZMANI, ONLINE SİSTEMLER. Team Viewer Eski Sürümleri indir. Türkiye’nin IPTV uzmanı PROTEL kurulum ve satış sonrası desteği , tüm dünyada geçerli orijinal üretici garantileri ile. IRENIS IPTV Set-Top Box Yönetim Sunucusu.


Protel destek

PortalPLUS mali mühür desteği SUNUCU bazlıdır. Bu bilgilerin eksik olduğu durumlarda gelen faturalar “Fatura havuzuna. Europrotel ürünlerini kullanmaktadır.


Tüm otel faaliyetleri için güçlü destek sağlar. Doluluk oranlarına bağlı otomatik fiyatlama ile gelirlerinizi. Konusunda dünyanın önde gelen firmalarındandır.


Protel destek

CENTRAL Multi-Hotel Management. The fully-connected Enterprise Layer for painless centralized management. Secure, robust and flexible, with all the configuration possibilities larger hotel groups usually design and implement themselves, but without the hassle. Redistribution Prohibited. PROTEL , ithalatçı merkez deposundan aracısız online alışveriş olanağı.


Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. Böyle bir mesaj alınması durumunda PROTEL e- destek sistemine çağrı kaydı açınız. PROMAX, PACIFIC ve RADIASUN fiber optik test cihazları, Türkiye tek yetkili distribütörü PROTEL satış sonrası desteği ve uluslararası geçerli üretici garantisi ile.


Uzun ömürlü, dayanıklı, uygun fiyatlı, kullanımı kolay ürünler. E-bültenimize kaydolmayı ya da bizi sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın! Hem kampanyalardan ilk önce sizin haberiniz olsun, hem de sürpriz hediyelerimizden birini kazanma fırsatını yakalayın!


NARDA kalitesi, PROTEL güvencesi. Narda NBM-5kullanıcısının birçok sensör-den oluşan bir elektromanyetik radyasyon monitoring ve alarm sistemi oluşturmasını sağlar. Onlarca veya yüzlerce metre uzaktaki probların tek noktaya ölçüm sonuçlarını aktarmalarına ve tek noktadan kontrol edilmelerine olanak tanır. Corporate RFP yönetimi, bütçe, forecast, pickup raporlarınızın oluşturulmasında destek alabilir, ekibinizin eğitimini sağlayabilirsiniz. Billing ekranında POST butonuna basılır ve codelarda VAT exempt için -, için -post edilir.


Kurulum, bakım, destek ve kullanım aşamalarında şimdi veya gelecekte hiçbir ücret talep edilmeyecektir. VERİ GÜVENLİĞİ Otel verilerinizi hiçbir şekilde 3. Rezervasyonlarda karışıklık çıkması gibi durumlar yüzünden ortaya çıkan şikâyet ve memnuniyetsizliklerin önlenmesine destek olur. Kanal Yöneticisi ile online satış kanallarınızı hızlı, güvenli ve kolay yönetin. Mevcut kanalları görmek için tıklayınız. Müşterinin işi her zaman kendi.


LOGO Destek ekibi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ürün destek sürecine uzak masaüstü bağlantısı ile devam edilmesi gerekli görülebilir. Bağlantılarımız ücretli olup, gerekli görüldüğü durumlarda ücret bilgisi destek aldığınız uzman tarafından size iletilecektir. Rehberi’nden İnci ödülü.


Garanti Emeklilik ve Hayat A. Birikim ve Güvence Uzmanı 2. Karşılaştırma listesi (0). PROTEL İLETİŞİŞM REKOR İLETİŞİM SED İLETİŞİM SİSTEMLERİ. IT desteği ile yeniliklere hızla adapte edilebilen başarılı bir program. Ayrıca hızlı çözüm sunan başarılı ve iş geliştirme istekli satış destek personelleri.


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan Sorular Moderatörler Gizlilik Politikası Forum Destek Reklam Ver İletişim. Bu Konudaki Kullanıcılar: Karaköpek Daha Az. Multiproperty Opera kullanan işletmelerde “Execute” butonuna basıldıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır.


Protel destek

Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör, lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. K çözünürlüğe kadar destekler 5.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar