19 Temmuz 2018 Perşembe

Avrupa fiş çevirici

Avrupa fiş çevirici

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. AB Avustralya ve Çin gibi ülkelerden aldığınız elektronik aygıtların fişlerini ve şarj adaptörlerini dar. Fiş çevirici adaptör düz uçlu bu fiş ve adaptör uçlarını yuvarlay girişli. Priz çevirici mı bakmıştınız?


Eğer benim gibi sık sık yurt dışı geziler yapıyor iseniz hem abd hem de ingiltere gibi avrupa ülkelerinde bu fiş dönüştürücü parça oldukça işe yarayacaktır. TL 1TL (2) AldımGeldi 100. F tipi fiş ve prizler Avrupa , Rusya ve Birleşik Krallıkta kullanılmaktadır.


AMERİKAN FİŞ 1VOLT ÇEVİRİCİ ADAPTÖR JAK JACK. Ampere kadar akım şiddetini destekleyen sistem 2– 2Voltları arasında çalışmaya uygundur. Tip F fiş ve prizler tip C’nin topraklama hatlısıdır. AB Kanada, İngiltere- Avrupa , Japonya ve Avustralyada kullanılan soketler ile uyumlu.


Avrupa fiş çevirici

Hemen hemen her yerde işimi görüyor, çok memnun kaldığım bir ürün,. Bu Fiş Çevirici ile dünyanın heryerinde her türlü cihazı elektriğe bağlayabilirsiniz. Koruma kılıfı kutusunda mevcuttur Ürün sigortalı modelidir.


DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÇEVİRİCİ PRİZ UCU ADAPTÖR DÜNYA SEYAHAT ADAPTÖRÜ. Paket KOLAY FİŞ ÇEK PRATİK KULLANIŞLI: TL. Vedat tarafından İstanbul içinde paylaşılmış bacaklı avrupa fiş çevirici. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Yoksa bizim gibi çevirici , ayrı fiş ile bavulunuzun yarısını doldurabilirsiniz. Avrupa ’daki şebeke elektriğinin ise 2Volt – Hz. Bu tip çeviriciler içinde elektronik devre bulundurmaz ve 22o Volt’u 1Volt’a. Mate Mini Hdmi - Hdmi Dönüştürücü Çevirici Adaptör. Class CV-1Av - Hdmı Çevirici.


L tipi bir çıkış görebilirsiniz ve. Uluslararası fiş ekleri ve USB bağlantısı ile AC Şarj Ofiste, evde kullanım için veya seyahat için idealdir. Dünyadaki elektrik prizleri için fiş adaptörleri içerir.


Avrupa fiş çevirici

En ilginç ürünler,enteresan hediyelik ürünler ile kişiye özel hediye seçeneklerine ulaşabileceğiniz online ilginç ürünler sitesidir. EU çevirici aldım ama batarya fiş ile birlikte olduğu için çok ağır taşıyamıyor çevirici. Duvardaki prize takamıyorum, yerdeki 3lü prize de takamıyorum sağa yatıyor ve her an çıkacakmış gibi. Baya araştırdım buna özel bir aparat dahi yok.


AB Avrupa Fiş Adaptörü İngiliz İNGILTERE AB Euro Almanya Seyahat Adaptörü AC Dönüştürücü Elektrik Fiş Adaptörü Güç şarj soketi US $0. Siparişler (2) DingHeKe Store. Evrensel ABD İNGILTERE AB Avrupa Tak Seyahat Duvar AC Güç Şarj Çıkışı Adaptörü 2V 10A Soket. Henüz son model bir laptopa (IE WIN Iişlemci, 8GB RAM) bağlayarak USB üzerinden şarj deneyemedim. Tek yaptıkları diktörtgen fişi, yuvarlak fişe çevirmektir.


Amerikan- Avrupa Fiş Dönüştürücü Adaptör. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan. Kaliteli olanlarını en k. Sadece mağazalarımızda satılmaktadır. Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. Cihazın güç kablosu girişi, bilgisayar kasalarınınki gibi.


Ben de bilgisayarda kullandığım güç kablosunu taktım (üzerinde 250V 10A yazıyor) cihaz titremeye başladı, saniye sonra çıkardım. Fiş Tekli Anahtarlı S-Link SLX-W518K ingiliz tipi fişleri Türk tipine çeviren adaptördür. Problem Ingilterede fiş tipi bizimkinden farklı, dikdörtgen profilli daha irice bir sistemelri var.


Diğer 230v olan modele de çoğu Avrupa ülkesi için tavsiye edilir yazılmış. Work and Travel süresi boyunca birçok elektrikli ürün kullanacaksınız. Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde kullanılan priz ucu tane yuvarlak girişli uçtur.


Toptan ABD ABD AB Euro Avrupa Seyahat Fiş Şarj Adaptörü Dönüştürücü Adaptör. Aksesuar Ürünleri Bağlantı Cihazları ve Çeviriciler Çeviriciler. USB SEYAHAT ADAPTÖRÜ MUV USB PRİZ 2XUSB- (BEYAZ) 9TL KDV Dahil KDV BİZDEN. Bu işlem bir kaç dakika sürüyor.


Hemen firmware güncellemesi kontrolü yapıyor ve varsa indireyim mi diye soruyor. Benim cihazın firmware’i eskiydi, yenisini kurdu hemen. Bu arada gateway denen cihazın avrupa tipi fiş girişi yok.


Tek tip, o da çin fiş girişine uygun. Araya çevirici almanız gerekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar